![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Abia am scos spoilarul de la vopsit de asta este rosie o sa fie neagra in curand...dar dupa ce ma satur de rosu...live mie imi place cum arata:D...dar fara numar...
|
arata super tare ....ai grija sa nu il mai......sti u ;)
|
2 Attachment(s)
Merita sa imi pun ceasuri cu plasma??costa 300 ron
|
Vreau sfaturi de la toti(plz)...la banii astia pot lua bord si cu lcd de kadet
|
bai ar arata super tare......deci...votez pentru...;)
|
si eu votez pentru :-P arata klumea ;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
nu mai sta pe ganduri
ceasurile cu plasma sunt o treaba buna si nici extraordinar de scumpe , arata foarte bine si uniform fata de ce ai tu momentan pe masina |
si mie imi plac mult...dar imi era frica ca sunt cam scumpe!!!Ma imprumut de undeva sa mi le iau:D!!
|
pai cateodata mai tre' sa faci si eforturi (economii). dar tu stii cel mai bine. oricum astept sa vii in onesti sa mai iesim si noi la o "bere" :)
|
Asa este...abia astept sa iti vad masina cum este acum...
|
Arata bine ce sa mai,si cum nici nu vezi prea bine o sa iti fie de un real folos!!:D
|
Pune-ti plasme ca sunt marfa. Si eu o sa-mi pun da nu acum. Vezi ca trebuie sa fie mai multe modele
|
HOPA!!! ce vad eu aici? 2 rai care pun tara la cale,dar unul cu opel calibra e si mai rau pt ca nu vrea sa isi puna ceasuri cu plasma! Eu mi-as fi pus in secunda 2 k doar banii ii am,dar mom & dad sunt asa greu de convins cand e vine vorba de umblat la loganu familiei...Bine ca nu pt mult timp!
|
Quote:
Hai ca imediat ne intalnim!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning