![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
el:nu te supara ai un ceas?
ea: nu merci nu cumpar de la bishintzari adevarata faza :twisted: |
cea mai expirata metoda de a agata o fata e asta cu fraze pregatite...
sincer... sa fiu fata,,, nici n-as scuipa dupa un agarici din asta... :D |
Pai da...cica : "Cum sa agati o fata". Pai frateee...si la pescuit cand mergi folosesti momeli diferite, carlige,undite....nebunii....in functie de ce peste vrei sa prinzi. Nu este un standard .....
O fata o agati in functie de ea....daca e curva o agati cu bani ...daca e o "incepatoare" o agati cu rahaturi de 2 lei, minciuni, povesti ....da' ar fii culmea sa pleci cu fituica de acasa la o intalnire si sa spui...ia sa vedem ce fel de fata agat eu azi: ...Tipul nr.1...si scoti listuta sa vezi ce tre sa faci.. |
ai ramane uimit cati merg cu acelasi text de 2 bani si prafuit de secole ...
am prieteni, cazuri concrete... si ce ma uimeste e ca uneori kiar agata... :D |
in ziua de azi..numai texte de 2 bani intalnesti..nimik interesant..:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
inca nu e tarziu sa stii :flower: |
Uite un baiat cu care sunt si eu de acord ! TuninGbOy Coreckt nu e niciodata tarziu !:flower: 4 you stefy :flower: cu toate ca am prietena dar iti mai dau o floricica :-P flower: sa crezi ca sunt si baieti cu replici bune .!
|
ok..ok..o sa tin minte..ms pt floricele..
|
Quote:
|
ehh..ma rog..depinde de tip..de texte..orikm,degeaba..poate sa ma agate sau sa incerce cine o vrea..k sunt commited..tot ce vroaim sa subliniez era faptul k nu prea sunt folosite texte intersenate,km spuneti voi..sau poate exista,dar n am intalnit eu..exista si posibilitatea asta..
|
sstefy ! dak ai sub 18 ani ?! eu iti zic sigur ca nu este pierdut timpu :D:)))! ! nici pe la 20 de ani nu cred ca e pierdut .! dar depinde si u cum esti ca persoana .! ca dak esti fitoasa .. el cum vrei sa fie ?! tot ca tine ca sa te atraga. sau chestii din astea. dak u esti usa de biserica el cum trebuie sa fie .. altar. !? tot sa faca sa te atraga ;)!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning