Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia 1300 black an fabr.1975 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/154362-dacia-1300-black-an-fabr-1975-a.html)

ROAD EMPIRE 06-07-11 09:48

Re: dacia 1300 black an fabr.1975

Poate ca marile companii auto din lume ar trebui sa invete de la amatorii care fac astfel de clipuri emotionante si le publica pe internet. Nimic, niciodata, nu ajunge mai profund in sufletul unui spectator, decat emotiile transmise de oameni simpli, normali, nu de actori.
Ce poate oare sa scoata in evidenta cel mai bine prestigiul si greutatea unui brand, decat emotiile unui om? Nimic.

DJBOSS 06-07-11 16:56

Nu ma satur de uitat la acel videoclip .Felicitari noului proprietar pentru achizitia facuta sper sa aiba mare grija de ea

vwgolf_trei 06-07-11 18:02

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4447707)
Nu ma satur de uitat la acel videoclip .Felicitari noului proprietar pentru achizitia facuta sper sa aiba mare grija de ea

prea tare si filmuletu si masina!!! bafta cu ea in continuare!!!!

Andrei.H 07-07-11 23:41

13 Attachment(s)
Salut!

Dupa cum stiti Dacia a ajuns la Iasi si sa nu va faceti griji pentru ea ca a ajuns pe maini bune,dupa cum vedeti in poze s-a acomodat si cu noii ei "prieteni de joaca".

In legatura cu continuarea proiectului,urmeaza sa o inmatriculam si sa facem ce imbunatatiri mai putem(a facut Cristi cam tot:lol:).

Mai jos aveti cateva poze actuale cu ea si vom mai reveni si cu alte poze cu viitoarele modificari:-).

Multumim colegului Yulika pentru filmulet si multumim si lui Cristi pentru felul in care merge si arata masina.

Sonny™ 07-07-11 23:43

Quote:

Originally Posted by Andrei.H (Post 4450782)
Salut!

Dupa cum stiti Dacia a ajuns la Iasi si sa nu va faceti griji pentru ea ca a ajuns pe maini bune,dupa cum vedeti in poze s-a acomodat si cu noii ei "prieteni de joaca".

In legatura cu continuarea proiectului,urmeaza sa o inmatriculam si sa facem ce imbunatatiri mai putem(a facut Cristi cam tot:lol:).

Mai jos aveti cateva poze actuale cu ea si vom mai reveni si cu alte poze cu viitoarele modificari:-).

Multumim colegului Yulika pentru filmulet si multumim si lui Cristi pentru felul in care merge si arata masina.

frumoasa si ce prieteni de joaca are...toate arata intr.un mare fel...:)

aditza579 08-07-11 11:08

Absolut superba.....Nu mai spun nimic ca sa nu-i stric farmecul.

Aiwa 09-07-11 17:32

Te superi daca o am ca wallpaper? :shock:

5inci 09-07-11 21:05

Salut! E foarte frumoasa masina,totusi am o intrebare.E secret pretul cu care s-a vandut?Daca nu astept si eu un pm ceva.Sa o stapaneasca sanatos si cati mai multi km noul posesor.

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4446689)
Poate ca marile companii auto din lume ar trebui sa invete de la amatorii care fac astfel de clipuri emotionante si le publica pe internet. Nimic, niciodata, nu ajunge mai profund in sufletul unui spectator, decat emotiile transmise de oameni simpli, normali, nu de actori.
Ce poate oare sa scoata in evidenta cel mai bine prestigiul si greutatea unui brand, decat emotiile unui om? Nimic.

Scuze ca nu am mai putut da edit dar nu stiam unde mai vazusem ce ai scris mai sus https://www.4tuning.ro/old-school-car...-ani-9667.html
:-P

sr_cristi 10-07-11 23:54

Quote:

Originally Posted by Andrei.H (Post 4450782)
Salut!

frumosi noii ei prieteni de joaca :) de lucrat nu mai ai ce lucra la ea doar de bibilit astept cu drag poze cu noile modificari chiar aici pe topic , poti continua aici , mi-ar face placere ! iti doresc sa ai parte de multi km cu ea fara probleme si mai ales sa ai grija de ea ... m-ar durea sa o vad ca ajunge vreo taraba , dupa 2 ani de munca si sacrificii....inca o data , sa ai parte de ea !

Daniel_Toa 11-07-11 22:41

Daca masina a fost vanduta , se poate inchide topicul ?

Andrei.H 12-07-11 00:35

Vom continua cu evolutia masinii pe topicul acesta,nu-l inchide.

Multumesc.

morghen 13-07-11 11:05

extraordinar arata masina !
respect !

minimal.madness 13-07-11 13:17

De acord cu Sonny.
Felicitari si mult respect pentru munca depusa.A iesit ceva unicat.
Catre noul proprietar: ai facut o alegere buna,nu ne dezamagi 8)

BTL-gordini 13-07-11 15:04

E bine totusi ca ajuns la cineva care poate va aprecia munca depusa de Cristi sau nu.O parere proprie, sa iei banuti mai multi pe ea si apoi sa cumperi una straina, deja nu mai e pasiune,ci afacere.Daca bani de pe masina ajung sa ajute la un necaz,nenorocire in familie, jos palaria la fel as face si eu.Cristi sunt pareri propri si in rest nimic nu conteaza.
Ce ganduri are noul proprietar cu ea?inafara de inmatriculare,etc.,sau va ramane asa.

asereload 13-07-11 19:15

Felicitari in primul rand fostului proprietar , cat si noului proprietar pentru aparitia pe prima pagina !! Chiar merita!

All times are GMT +2. The time now is 02:42.

- Copyright 2026 4Tuning