![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Masina intra din nou la vanzare 1400 de euro fix.daca se vinde bine daca nu mai sta pe la mine.vreau bmw ursulet si de asta o dau :D
|
De astazi 05.11.2013 am inchis capitolul Oltcit din viata mea,a fost prima mea masina,am investit mult suflet,munca si bani in ea(rezultatele se vad).Acum masina a ajuns la Bucuresti si sper sa fie intretinuta cel putin cum am intretinut-o eu.Noul proprietar este NightClubRacer,multi din voi il stiti el mai avand in trecut 2 Oltcit-uri modificate.Topicul merge inainte,noul proprietar poate sa posteze aici ce a mai facut la masina si ce va mai face.Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente :D
|
Inca unu dus, totusi sper sa ma insel dar.....stiu stiu, vroiai ursan:rolleyes2
Mai ai ceva piese ce ti-au ramas, daca da, ar fi util oentru colegi un topic cu vanzarea lor, gen aripi, portiere, samd;). |
1 Attachment(s)
o sa am mare grija de ea, o sa vedeti la primu expo...la exterior nu as schimba decat bara fata, cu una mai noua...o sa vorbesc cu baietii de rs tuning 8) si sub capota o sa fie ceva :shock:
a mers masina fara probleme din valcea pana in bucuresti, am bagat de 70lei si cred ca mai am destula benzina :D ce e nasol, ca toti din bucale aveau de gand sa se traga cu mine :lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
pai fa-i ceva la motor sa poata oamenii sa faca lucrul asta :D p.s. sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!! |
Felicitari si multi km fara incidente!...sa duci cat mai departe masinuta cu aceiasi pasiune pe care a avuto si Dre!
|
Quote:
Quote:
la motor deja ma gandesc serios, sa vedem ce iese pana la urma! :D |
In maxim un an masina va fi dezmembrata:x !Sper sa ma insel, dar slabe sanse.
|
Quote:
|
Ma e bine ca masina a ajuns pe mainile unuia care a mai avut oltcit si cunoaste cat de cat masina,altfel n-o vedeam bine;care o fi soarta ei vedem mai incolo :P
Pana una alta,racere nu vrei o evacuare completa cu tot cu turbina pentru oldshit?vezi la vanzari :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
asa meritam...mama noastra de "oti":lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning