![]() |
si eu sunt f curios!!!
se vor face propuneri sau deja e facuta !!! |
se schimba sigla? mie imi place si asta. in fine. cum facem cu stikerele? hai andrei. da un buzz cum vezi mesajul asta.
|
am vb deja ;)
|
MOMENTAN EU ZIC SA RAMANA SIGLA ASTA SI O SA LUCREZ EU LA CEVA UNIC
DAR TREBUIE SA AM TIMP... MAI AVETI PUTINA RABDARE.. MOMENTAN ESTE BUNA SI ASTA |
1 Attachment(s)
Da, o propunere din partea mea, in acest moment, ar fi poza de mai jos. De asemenea, pot sa va dau linkul de unde am desenul, ca sa va asigur ca mai pe urma nu o sa existe discutii cum ca e sigla \"altora\". Cei care ati fost la SV pe 6 noiembrie tineti minte ca asa au aratat \"anunturile\" care le-am facut si impartit prin oras.
|
eu unu nu-mi pun treburi de genu pe masina... ramane cel care este acum.. zic ca este destul de potrivit pentru moment.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
cam morbida sigla asta...
|
waaa cei cu astea buey......las ca va promit ca va fuk eu o sigla klumea dupa ce vin de la bucuresti ;) :D
|
1 Attachment(s)
As avea si eu ceva ...asemanator cu al lui Seme Cristi ...nu jtiam de sigla lui pana cand am vazuto pe 5 noiembrie :lol: ....a mea e mai pe tema cu tuningu :roll:
|
:shock: :shock: :shock:
fara suparare, nici eu nu mi`as pune scheletroni pe masina.. :roll: |
Pana una alta, cine vrea numere?
As vrea sa stiu urmatoarele: 1. daca vreti numere 2. cate |
da cat costa numele alea stefn?
|
Este vb de 10 RON Bucata. Asta daca nu se aduna mai multe comenzi. Daca sunt mai multe mai scade pretul.
|
Something special from SUCEAVA
4 Attachment(s)
o sa atasez mai jos nijte poze si filme cu nijte drifturi facute de domnul PoToS.... dar nu aja cum suntem obisnuiti, adik drifturi cu o majina ci cu cva mai special.... adik un kart... las sa vb pozele si filmele in locu meu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning