![]() |
Re: [VĀND] piese din dezmembrari vw golf4
cea gri s-a dat ,mai am alb si negru
|
Buna seara,
O cheie de vw pliabila cu 2 butonase, in principiu ma intereseaza carcasa sa fie in stare intacta, adica partea din spate, am ramas fara obiectul ala metalic din spatele cheii. Daca aveti asa ceva la ce pret? Multumesc |
in principiu am...verific maine si dau pm
|
un pret pt stopuri golf 4 hatchback model edition ( fumurii ) si la bara fata neagra?
|
ti-am dat pm
|
7 Attachment(s)
marfa noua
1.9 tdi ajm 1.9 sdi aqm |
6 Attachment(s)
maine marfa noua 1.9 tdi alh variant
interior impecabil cu incalzire,cotiera neagra,haion si bara spate variant impecabile |
Salut mar interesa bara fata, spate de culoare negru, stopurile si farurile un pret la fiecare si un pret la toate pe pm
|
1 Attachment(s)
ai pm
asta este bara fata cea de pe ajm-ul negru s-a vandut |
9 Attachment(s)
marfa noua
|
5 Attachment(s)
0765480675
esp senzori esp duosenzor esp tulumba esp module relee |
salut, as fi interesat si eu de o sona landa dupa catalizator, 2 telescoape puntea spate si o magazie de cd frontala. Astept un pret pe fiecare separat. Masina un golf 4 motor 2.0 benzina 115cp, cod motor aqy. ms
|
doar cu telescoape spate te pot ajuta-120ron
|
marfa noua
bara spate variant cu bandou vopsit bara spate variant cu bandou nevopsit(negru) aripi stg,dr haion variant complet si impecabil haion hatchback impecabil geamuri laterale variant ,coupe , hatchback usi variant ,coupe , hatchback huse schimbator oem impecabile butoane incalzire scaune esp varianta veche si noua ceasuri bord maxidot diesel immo3 ceasuri bord diesel simple immo3 ceasuri bord diesel minidot cutie viteze diesel 6tr cutie viteze diesel 5tr cutie viteze sdi cutie viteze 1.4 16v cutie viteze 1.8t cutie viteze 2.0 |
5 Attachment(s)
marfa noua
1.6 sr cu a/c |
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning