![]() |
Re: Slobozia diverse
nu stiu ... probabil ca in 6 sec suta ... oricum nu ma mai pasioneaza liniile prea tare ... tot mai frumos e pe serpentine
la linii omori cauciucurile, rupi tampoanele si adrenalina pauza .... pe cand pe un drum virajat se schimba situatia :D |
Cuvintele unui om care "se da la fund" =)).Facem si la Logan o vrajeala dasta?da la mine nu se incadreaza in 20 sec pe 400m :D imi trebuie grafica dala pana la 30 sec.
|
Lasă Miule... Stai liniştit că şi a ta se ţine bine pe serpentine. Plus că, evacuarea aia e prea mişto pe un Golan:twisted:.
|
Hristos a inviat! Paste fericit!
|
Adevărat a īnviat. Paşte fericit şi īmbelşugat tuturor slobozenilor.:drunk::drunk::drunk:
|
Salut baieti! am si eu o nelamurire... Vreau sa imi iau o masina si nu stiu la care sa ma hotarasc....cel mai mult ma intereseaza la ea fiabilitatea...pt ca o iau pentru "naveta" slob-bucureti in fiecare saptamana... Am de ales intre honda accord din 97-98, cu motor de 2.0 tdi, audi a4 din 97-98, 1.9 tdi si opel vectra B: 1.7 sau 2.0 tot diesel. Astept parerile si sfaturile voastre :)
|
pastreaza solenza lu' tactu ca e mai buna la consum:)))
|
o vreau pt mine ma..pe aia o pastram oricum....tot 5-6 la suta consuma si astea ma:P
|
A fost cineva din Slobozia la RTS?
|
se baga cineva duminica la indemanare?
|
care indemanare? care duminica?
|
din cate am inteles duminica asta se organizeaza zilele sloboziei si fac iar traseu de indemanare. sper doar sa nu fiu informat gresit :))
|
duminica viitoare da, sunt zilele sloboziei dar nu am auzit sa se organizeze iar indemanare....unde vor sa faca ? tot la prefectura in fatza?
|
nu stiu. banuiesc ca da. am vorbit cu tata si a zis ca se intereseaza el maine daca se mai organizeaza si unde.
|
Daca sunt participanti se va organiza mai mult ca sigur,m-as baga si eu daca imi repar troaca pana atunci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning