Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

DolusD 23-10-06 22:11

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Pai cum sa-mi recapat increderea in femeie daca ea ma inselat ???? la urma urmei nu am incredere nici in mana mea dreapta "ma culc cu ea sub cap si ma trezesc cu ea la pwla" ,atunci in cine sa mai am incredere ??? respect !

Trixi 23-10-06 22:13

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 596407)
Pai cum sa-mi recapat increderea in femeie daca ea ma inselat ???? la urma urmei nu am incredere nici in mana mea dreapta "ma culc cu ea sub cap si ma trezesc cu ea la pwla" ,atunci in cine sa mai am incredere ??? respect !

vezi tu,se mai intimpla k sa se rupa o relatie si din alte cauze,nu numai ptr k te-a inselat femeia ;)

DolusD 23-10-06 22:17

deacord cu u dar dadui un simplu ex ! acu depinde si motivul ,dar nu merge asa de bine ca prima data (vb din propria experienta) , depinde ....... respect !

Trixi 23-10-06 22:23

uite....l-am parasit p prietenul meu dupa un an jumate,pauza d 6 luni,back...apoi 2 ani impreuna,iar l-am parasit...apoi m-a luat urjent d nevasta,k nu mai putea cu o femeie asa plimbareata....si suntem casatoriti d 6 ani....asa k ata aia se poate reinnoda d cite ori vrei u!!! ;)
aaa,si d la mine si tuningboy..."RESPECT"!

Eugen_TL 23-10-06 22:27

=))))) =))))) yep trix.... vorba multa saracia omului..haideti fratilor la somn :))))

Eugen_TL 23-10-06 22:35

am uitat " RESPECT" what a fuck ....

bluey 23-10-06 22:36

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 596254)
De-ar fi asa cum spui tu... :roll:

BTW: iar sunt SOLO :lol:

Daca nu te inveti minte....:lol: :lol:
Pana la urma: daca te culci in fiecare saptamana cu alta femeie cum se cheama??? Solo sau combinat???:rolleyes2

Later edit : Respect

DolusD 23-10-06 22:48

Quote:

Pana la urma: daca te culci in fiecare saptamana cu alta femeie cum se cheama??? Solo sau combinat???
Pai ..........mai conteaza cum se cheama ............ conteaza ca te culci cu cineva :evil: :evil: :evil:

si cum ziceam : => RESPECT <=

B-83-DAC 24-10-06 02:51

ma leac pentru dureri de genul cred ca exista doar cand il combini cu putina tarie de preferat 1-2 sticle de Old Jack :D si pe urma esti gata de orice.

Mustang 24-10-06 08:34

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 596485)
Pai ..........mai conteaza cum se cheama ............ conteaza ca te culci cu cineva :evil: :evil: :evil:

si cum ziceam : => RESPECT <=

dude ... mai da-l dracu de respect ...

DolusD 24-10-06 20:21

:evil: :evil: :evil: hehehe , asa am zis si yo , bag p**a in el respect :evil: :evil: :evil

Bmw_Rulllzzz 28-10-06 16:16

concluzie pe topicul "Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?" : da-l draq de respect :D

DolusD 28-10-06 16:29

hrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: si cum ziceai :D :D :D

mititica 30-10-06 21:44

F simplu cel putin la mine a mers incerci sa iesi cu alte persoane si fosta persoana iubita sa te vada si sa vezi ce bine te simti:peace:

bluey 30-10-06 22:04

mitica razbunatoru`
Sau mititica razbunatoarea... foarte tare:)

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning