![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Pai cum sa-mi recapat increderea in femeie daca ea ma inselat ???? la urma urmei nu am incredere nici in mana mea dreapta "ma culc cu ea sub cap si ma trezesc cu ea la pwla" ,atunci in cine sa mai am incredere ??? respect !
|
Quote:
|
deacord cu u dar dadui un simplu ex ! acu depinde si motivul ,dar nu merge asa de bine ca prima data (vb din propria experienta) , depinde ....... respect !
|
uite....l-am parasit p prietenul meu dupa un an jumate,pauza d 6 luni,back...apoi 2 ani impreuna,iar l-am parasit...apoi m-a luat urjent d nevasta,k nu mai putea cu o femeie asa plimbareata....si suntem casatoriti d 6 ani....asa k ata aia se poate reinnoda d cite ori vrei u!!! ;)
aaa,si d la mine si tuningboy..."RESPECT"! |
=))))) =))))) yep trix.... vorba multa saracia omului..haideti fratilor la somn :))))
|
am uitat " RESPECT" what a fuck ....
|
Quote:
Pana la urma: daca te culci in fiecare saptamana cu alta femeie cum se cheama??? Solo sau combinat???:rolleyes2 Later edit : Respect |
Quote:
si cum ziceam : => RESPECT <= |
ma leac pentru dureri de genul cred ca exista doar cand il combini cu putina tarie de preferat 1-2 sticle de Old Jack :D si pe urma esti gata de orice.
|
Quote:
|
:evil: :evil: :evil: hehehe , asa am zis si yo , bag p**a in el respect :evil: :evil: :evil
|
concluzie pe topicul "Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?" : da-l draq de respect :D
|
hrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: si cum ziceai :D :D :D
|
F simplu cel putin la mine a mers incerci sa iesi cu alte persoane si fosta persoana iubita sa te vada si sa vezi ce bine te simti:peace:
|
mitica razbunatoru`
Sau mititica razbunatoarea... foarte tare:) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning