![]() |
Re: accidente in bacau
sambata dimineata... pe Doctor Aroneanu (Alexandru cel Bun)
|
3 Attachment(s)
inca un accident la lukoilul dinspre magura
|
Quote:
|
Quote:
|
chiar ca e de belea intersectia aia, sunt zeci de accidenta pe acolo trec zilnic pe acolo si e belea....si nimeni nu ia nici o masura, creca un sens giratoriu cum e cel de la intrare in roman ar fi de ajutor, zic eu
|
Quote:
am facut niste filme cu telefonul, pur si simplu horror... nu-s de pus pe forum, clar 4 morti si 6 raniti e chiar mult... |
Quote:
|
hmmm...
greseala soferului de microbuz a costat atat de mult... se presupune ca ei ar trebui sa aiba mai multa experienta, sau cel putin sa fie mai atenti, tinand cont ca au atatia oameni in spate... |
mai baieti... ieri ( duminica 21 oct 2007 ) am mers pana la Tescani 35 km si am vazut 5 accidente ! dadada 5 !!! ieri a fost circul ala de vreme cand a inceput sa ninga ! Conduceti atent !
P.S. pe lapovita aia imi derapau rotile la Kadettul SAX cu a 3-a la 70 !!! |
Desi te astepti sa aiba experienta pt ca fac milioane de km,soferii de microbuze si de taximetre sunt o jale...fereasca D-zeu...
|
Quote:
|
Quote:
|
trebuie calm pe sosele iarna, ca nici nu stii ce te poate astepta...
ps.: puneti-va cauciucuri de iarna ca ajuta destul de mult |
Quote:
|
ce ziceti de asta? peugeot 107 a dat peste o copila de 16- 17 ani. ea vroia sa se sinucida "din dragoste". rani usoare, nu a fost chiar asa de grav, i-a spart parbrizul. norocul soferului: avea in jur de 20 km/h si ea a sarit in loc nepermis, pe mioritei in fata la vogue, in seara asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning