| pustiu_FUG |
25-09-10 19:20 |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
(Post 3682784)
S-o crezi tu ca gasesti jante la 100 euro :rolleyes2 Poate de tabla.... Baga-ti mintile in cap (glumesc) :D Am gasit arcurile, sunt 409 lei+transport, montaj facem noi (daca nu ai scule destule acasa, aranjez cu cineva, ieftin) numai sa ai arcurile :lol: Mai bine mai strange si pune geamurile si dupaia arcuri, jante gasim noi.
PS: La portbagaj nu vrei macar scrisurile sa le scoatem :???:
|
Am gasit jante de 13" cei drept doar ca modele comune dar pe aici se invart cele de 13 100 euro chiar mai ieftin, gasisem eu la un moment pe la 3, 3 jumate cam asa dar nu ma atrageau asa mult ca model...arcuri da la 375 am gasit eu ca ale lui Razvan la fel dar am inteles ca si acolo ar fi o problema...amortizoarele stock nu duc prea mult pe arcuri sport+40k cat mai ai si ele, sa vedem...OO avem scule bunnn:X:X:X:X
Portbagajul cred ca il curat eu zilele astea sa imi gasesc ceva timp, ca est eo culme imensa..pana se ia ramasitele de la lipici dureaza grav de mult:lol::lol:
Geamurile:oops: ahh da, de cand astept sa numai dau la manivela:oops::oops: deja incep sa o urasc :)))
|