![]() |
uita-te la nr :roll:
|
vreau sa transmit un mesaj toturor profesoarelor de romana care au dat note la oral mai mici decat meritam...HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
nu prea esti multumit:) :?
|
tu ai fi? cu 7.. cand sti de 9-10... si te fute o muista si iti da 7 ca ea se grabeste la masa....
|
Re:
Quote:
|
io zic s-o faci ornament pe capota (asta daca o prinzi vreodata sa nu fie pe trecerea de pietoni :D )
Bafta in continuare |
1 Attachment(s)
DRIFT CAMION!!!!!!!!!!!!!!!!! BESTIAL 8) lol
asta da sofer frate :P |
l-am mai vazt asta.... :P
Quote:
|
:( e prea mare ... vrem shi noi sa o parasim la captu lu 3 shi cand ne parasim ne plimbam shi noi pe acolo ... dak ne luam :)))))) ne vedem joi =)) suntem ai mai pitici ;)
uitasem ceva ... dak vedetzi o masina mica ... o gonga pe la captu lu 3 sa nu dea draq a va batetzi joc de ea :shakefist |
15 ani....kinderii astia :P :P :P :P :twisted: :roll: :wink: :cry: :x :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
|
da ma ... suntem pre kinderi .... :cry: ... :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger:
|
daca va vad pe voi de 15 ani la volan va opresc si va bat. bine? si vorbesc serios.
|
:lol: :lol: :bat: :chainsaw: :zombie:
|
Scuzati pentru ca sunt offtopic total da de mult vroiam sa postezi si eu si de mult ma chinui sa imi fac un user da nu stiam ca msg de activare intra in bulk(offf offffffffffffffff) si vroiam sa va salut!!! :dance: :dance: :2gun:
ah si inca ceva...daca faceti vreodata vreo intalnire ceva(da pentru ashtia mai micutzi care inca nu pot inca conduce legal :cry: :cry: sa ma chemati si pe mine :wink: ) |
o sa facem un campionat de linii pentru astia sub 18 ani fara carnet.
detalii la 0745 51 41 05 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning