![]() |
Re: Alba Iulia
Noi in aiud degeaba ne intalnim undeva ca ne cunoastem toti intre noi.. nu mai avem ce discuta ca ne vedem in fiecare zi prin oras .. oricum vorbim unu cu altu toata ziua...
|
salut dementule :))
pai din Aiud,nu il sti pe Narcys?cu solenza aia?el a venit odata cu noi,dar pe urma nu l-am mai vazut pe forum :D |
aaa da.. stiu de cine zici... intra pe mess pe demyplay sa vb. ceva ca n`am timp sa mai postez la ora asta
|
Ar venii mai multa lume din aiud daca e ceva serios... aduc eu lume.. acum astept sa ma cauti pe mess k ?
|
Quote:
alloha:) |
dragi parinti, copii, baieti si fete... nu ca as vrea sa reiterez ideea lui banditu'... dar ceva ma face sa ma manance degetele si sa scriu... cu cine sa faci club? cand spui la toata lumea ca in data de, la ora de ne intalnim... si cand majoritatea se straduie atata de mult sa vina incat nu e... apoi degeaba ne batem cu pumnii in piept ca de fapt nu e e nimeni si noi nu mai venim. sa credeti ca un club se face asa, cu un a cu doua, si las' ca doar sa fie facut ca dupa ce e facut venim si noi... de aici se vede cine vrea si cine nu vrea... il inteleg pe banditu cand imi spunea: "eu pe cine ma pot baza atunci daca fac club? daca si atunci cand ii chem sa facem ceva si sa aiba o initiativa mica nu vin? cand o sa am clubul si o sa fac o actiune nici atata nu or sa vina"... mai e ceva de spus? asta e punctul lui de vedere... al meu e putin mai nuantat... nu vreau sa conving pe nimeni dc sa facem un club sau nu... ca-l facem pentru toata lumea... insa nu sunt dispus sa umblu de nebun cu anunturi si cu telefoane, sa ajung SA MA ROG de cei pe care ii stiu (numai asta nu am facut-o - dar daca omul nu vreai cand ii spui de ceva, nu cred ca merita sa-l aduci fortat de o rugaminte) sa vina? si, scuzati-ma... da' asa sa ne intalnim de bolunzi in nu stiu ce loc sa dam din roti nu cred ca ajuta la facutul unui club... tocmai din acest motiv trecusem in statut un fel de "perioada de proba" de 1 an de a trece de la membru legitimat la membru cu drepturi depline. da' se pare ca am gandit prea departe... sa spun ca mai caut maxim 4 oameni pentru fondatori la un club? cred ca stau deocamdata linistit... e usor sa fii aratat cu degetul tocmai de cei de la care se astepta chiar si numai un mic efort de a veni la o anumita ora...
mai e nevoie de sectiune aici? :) |
inca ceva... daca tot ati vrut sectiune toti cei care ati intrat aici... ca pe site nu va aducea nimeni cu forta la o anumita ora... era foarte greu sa propuneti pe cineva si sa votati? nu pe mine... pentru ca deocamdata eu renunt... si m-am propus din simplul motiv cand am vazut cata apatie este in zona... am crezut ca daca iau putin initiativa se schimba ceva... nu sunt adeptul lui "daca nu ma vreti, eu va vreau"... dar macar luptati-va pentru ceva daca doriti un lucru care intr-adevar va pasioneaza...
|
man eu nu m`am referit sa ne adunam sa dam din roti...eu ziceam ca sa ne inmultim.adica cum se aduna aia la catedrala de fac una alta putem sa mergem si noi sa vedem poate ni se alatura.dar asa o mana de oameni care se tot cearta pe un forum panai p..... nu iasa un club
|
si eu tot nu inteleg......ce e asa importanta sectiunea asta??
|
Quote:
|
corect asta asa e:)
|
Deci mai oamenilor... prima data se intalnesc cateva persoane... se mai schimba idei, pareri, etc. Cu timpu se intalnesc mai multi... si mai multi... si doar dupaia sa va ganditi voi la sectiuni si la cluburi oficiale.. ca eu stiu mari cluburi din romania care erau cu gramada si mergeau la evenimente si nu erau oficiali.. daca tin eu minte ca se vorbea undeva pe forum.. poate sa-mi dea dreptate daca vede vreun membru al unui club postu asta. Si daca nu aduce fiecare cate o pitipoanca nu mai vine nimeni :D Iar atunci cand se aduna la fata locului mai multe persoane ... le dau io cate un cola la jumate la fiecare.. si putem incepe sa vorbim de un club. Prima data sa ne cunoastem.. ne mai arata cate unu ce poate... mai aruncam cate o dacie in mures. Deci nu putem face ceva mai mult decat sa ne inmultim odata ce nici nu suntem multi.
P.S. le dau si tigari celor care fumeaza. |
sau poate m-am prea bagat eu la voi in club si vorbesc pe nas aiurea despre treaba altuia.. sa-mi ziceti daca asa e ca ma retrag :D
|
ba nu vorbesti aiurea :) ai si tu partea ta de dreptate... insa am incercat-o puntin si noi si nu prea a mers... poate ca n-am facut prea mult scandal si d'aia... cine stie :)
|
Precis n`ati facut prea mult scandal ca sunt o gramada de pusti care fac ture de orase toata ziulica pt. ca se plictisesc... si sunt si altii care is pot face ceva timp in weekend sa dea o fuga pana la o intalnire... Vad ca pe forum posteaza prea putina lume ca sa adune.. deci sa inteleg ca nu se mai poate face nimic.. ? NU trebuie sa renuntam asa usor... ce credeati ca gata dam un post pe forum si se aduna vreo 30 de masini... o sa fie tare de tot si gata ? Vad ca suntem 2 din aiud si cu tine hoinar care mai postam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning