Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Poze de prin Timisoara ... intalniri !! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1241-poze-timisoara-intalniri.html)

moza victor 15-04-07 20:20

Re: Poze de prin Timisoara ... intalniri !!

ba deci GATA am zis cu passatu meu pe topicu asta...!! da! eu am terminat aici voi cand aveti de gand sa terminati? a cui era vorba..aa next..? cei care au ceva de vorbit nu de barfit sa intre pe topicu meu hai pa..datzii mai departe cu ale voastre ;) ...repet ALE VOASTRE

akimoto 15-04-07 20:41

prietene, aici sunt ale noastre: www.roadrunners.ro

Jeff 15-04-07 21:10

Quote:

Originally Posted by moza victor (Post 852819)
sa vedeti ce poate un CITCH din 1984

Corect se zice "cici". In 1984 era un DeLorean care-mi placea. Ai ceva asemanator? Sa nu fie cici...

hachi roku 15-04-07 22:05

victoras tata faceam misto, esti penibil si tu si masina

alinmob 15-04-07 23:08

3 Attachment(s)
mi-am luat un rover 75 cu motor de bmw din 2000 , 120 cp ,ceva idei

dogy_10 15-04-07 23:43

jante urgent....daca se poate cromate pt ca dau bine pe rover 75

FICu' 16-04-07 00:40

daca are motor de beamve vindel repede! 8)

TM-84-DMX 16-04-07 09:42

Pe ala cu Roveru,te-am vazut aseara la semafor la faculta de info,eram intrun civic rosu

tm8bnz 16-04-07 14:36

Pfuai,dupa ce ca is mici,vechi,ai mai si vopsit stopurile ! :lol:
Ce as rade sa iti testeze unu noaptea duritatea tobelor alea de zeci de mii de milimetri ! :lol:

Asta da tiunning !

moza victor 16-04-07 15:18

wai de mine zeitatile tuningului waii cum **** mea nu miam dat seama scuze bha...uitativa la ce comenturi ati dat si dupaia sa vorbiti de penibil ok...:shock: alea sunt comenturi plm de copii de gradinita...posturile' va scot in evidenta caracterul infect si paralel cu tuningu ...repet AMATORI imi pare rau de voi...deci INCA NU AM AUZIT CE MASINA ARE DMX.....FICu' si aa ROCK...si nu mai stiu ce...... sau e un raspuns foarte complicat...:oops: :oops:

moza victor 16-04-07 15:21

daca stopurile alea is mici tu esti miop in plm...:lol: si ce duritatea p*** sa incerce? sa iti dau cu ele dupa cap...?:D alt bou in plm ...si am inteles k nu va plac bun ALTCEVA...deja ma plictiseste subietu...;)

bunilla 16-04-07 15:31

deabea astept sa mergi la verificarea tehnica... muuuhhahahahhhaaa

moza victor 16-04-07 15:35

muhahaha pilea pulii ce sunteti :D :D ITP voi chiar faceti asta pe bune pffff....va dau nish relatii daca trebe ...aaa si promit ca pun poze cu talonu sa vedem muhahahah ca am deja facut ITP'u...deci ALT BOU....altceva...mai aveti mah....? si masina nu emite NOXE daca asta era apropou... BA DECI MAM SATURAT DE IDIOTI...pot vb si yo cu cineva TREAZ?:idea:

bunilla 16-04-07 15:41

suntem in uniune prietene... o sa mori cu ea... si nu in accident unde evident nu ai nici o scapare... NU O MAI POTI VINDE... o sa se sparga de ras aia de la RAR cand o sa vada cazanu ala...

oricum ca o consolare nu cred ca cineva cu toate tiglele pe pe casa ar da bani adevarati pe chestia asta...

moza victor 16-04-07 15:49

nui nimic mah..las-o asa oricum de mine depinde vanzarea copii sunteti o uniune de prosti care sa baga in seama ...NU ma cunoasteati si nu are rost sa faceti afirmatii asupra mea... DA!? faptu ca am passatu asta nu inseamna ca este singura mea masina ... inca o data cat de boii sunteti... NU STIM DA VORBIM k na asa ne creste ratingu pe site....RATATI get a life da nu in tuning...(va traduc sau plm...)

All times are GMT +2. The time now is 21:49.

- Copyright 2026 4Tuning