![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
|
sper ca nu a mai fost postat..
http://www.gametrailers.com/player/21919.html |
Quote:
sa mearga jocu decent iti trebe cel putin un proc de 2000mhz,pl video cel putin fx 5200 128mb si minim 512mb ram fara cerintele astea nu cred ca va merge nfs pro street. :cry: :cry: ;) |
am vazut filmu si nu imi place cum se comporta masina cand facea cercuri.. iar arata cum era in MW si C
|
Quote:
|
Daca cei de la EA au facut un filmulet din timpul joculuiu ar treb sa apara un demo cat de curand:D
|
ce tare ii! abia astept sa apara.care stie cand apare demo??
ps boy_wonder mersi mult! |
Sunt 100% sigur ca filmuletul este ddin timpul cand ei testau jocu(sau prezentau)
|
parca au zis ca e facut la E3
|
foarte foarte tare...sper sa-mi mearga pe pc actual ca nu prea as vrea sa bag iara bani in el...oricum dupa ultimu filmulet se pare a fi cel mai tare dintre toate
|
|
Ce bine e pt cei care au PS3 sau XBOX la ei jocul NFSPS deja a aparut si uniii il mai shi joaca in timp ce noi cu PC asteptam intruna sa apara un demo:cry:
|
Quote:
|
Quote:
De ce spun asta ?! In prima parte a acestui filmuletz este prezentata RX-7-ele ZBURAND, exact, zburand ... spuneti-mi voi o masina care zboara atat si se alege doar cu eleronul desprins ?! Ei spuneau ceva de real damage ... mie unu' nu mi se pare ... In fine, ajteptam si vom vedea ... |
inseamna ca inca mai au de lucrat.. crapa obiectul care se loveste prima data de asfalt.. nu e reactie in lant.. dupa ce crapa primul obiect se rostogoleste mai departe..
si un msg pt hyper.. e doar un demo cu o cursa la E3.. nu are nimeni jocul inca.. sau cine stie :rolleyes: just my two cents cum zic unii ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning