![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Quote:
Cred ca in cativa ani masina lui Popasan va arata asa:D sau macar pe jumate asa:D atat estetic cat si mecanic:lol: nu e asa Caline?:oops: |
Quote:
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ai mers cu vreun Alpine facut 1.6 ? Eu sunt interesat daca "trage cum trebuie" asa ceva, ca am niste idei prin cap cum ca nu ar trage cum trebuie un asemenea motor din doua motive - aprinderea care ar avea nevoie de o alta curba de avans, si scaderea in RC care la Alpine ar conta destul de mult datorita axei cu came relativ agresive din fabrica. Poate ma insel, n-am avut placerea sa merg cu asa ceva :D. In afara Alpine-ul se face 1.6 altfel, si mult mai scump, 80x77 parca dar nu cred ca o sa vad la noi asa ceva, costa prea mult piesele pe mecaparts :???:. Si pentru 1.4 turbo ce pistoane ai folosi ? Sper ca nu te-ai gandit la pistoane de Dashie 1.4 :-). Ti-ar trebui pistoane de Alpine 1.4 Turbo cred no ? Daca poti sa faci rost de ce ai nevoie sa-l faci turbo, n-as mai sta pe ganduri :twisted:. De curiozitate, ce RC are Alpine Turbo stock ? Teoretic ai putea sa-l faci 1.6 turbo, ca parca ar avea un RC de 9:1. Dar cat ar tine "pesele" de Dashie pe turbosistem, nu se stie :oops:.. |
Quote:
Pe mecaparts este intradevar, setul de conversie la 1.6 pentru alpine, dar si pretul este pe masura... Cum sa pun pistoane de dacie:lol:, voi pune unele care ou fost gandite sa reziste la asa ceva. Voi strange toate piesele pentru turbo, dar ii cam mare modificarea asa dintr-o data:???:, iar dupa cum scrie pe net alpine turbo are un RC de 8.6:1. |
Sportiva o sa iese lux la gata pe poarta "fabricii" si o sa arate f.bine, doar e in stricta supraveghere a Btl-ului si trupa se consulta mereu. Problemele principale sunt timpul,piesele rare si banutii, in rest totul e in capul nostru si vb.mea o sa fie jar cartus.:lol:
|
Quote:
|
:)) tare replica asta...nu m-am putut abtine sa nu rad..iar in legatura cu sportiva..este..superba:)
|
Guru e altul, eu doar ajut cu ce pot si in rest se vede munca depusa. scuze Caline
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ca tot ii la moda cromul niste stropitori parbriz de 1300.
|
Uite turbina aia dupa perete cum asteapta sa fie folosita:D:lol:
|
Aia ii pentru zilele calduroase, ii un fel de A/C mai rudimendar pentru garaj;)
|
4 Attachment(s)
This is new shit. part2:???:
|
arata binisor tabla :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning