![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
in primul rand jos palaria pt masina, am vazut un filmulet merge de rupe asfaltul :) am citit ca ai facut si gtr alb din buc care e si aia o masina f tare . dar sunt interesat cam cat te-a costat toata partea mecanica sa ajungi la performatele astea? sper ca nu deranjez , daca da imi cer scuze si succes in continuare, dar multi cred ca sunt interesati cam cat costa sa ajungi la acesta putere.
p.s. eventual poate poti sa imi dai un pm, ms |
sa traiesti sherifule...un semn d viata nu ai mai dat......t rog sa imi spui si mie knd pot sa vin la ploiesti sa te "talharesc" de cutia de transfer...si c mai ai acolo pt IX-ul meu.....te pup...PS imi este dor d masina ta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari Bobi pt masina e prea belea. am urmarit de la inceput topicul.
O mica intrebare am si eu. Cu DGH'ul te'ai dat? :D. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu intrebarea. :) bafta in continuare ! Sa'ti iasa ce ti'ai promis |
Quote:
|
mancati-as tobele alea....ai speriat copilul:lol::lol:
si lui saracu' ai placeau surubelele de la jante:twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
si inca ceva daca poti sa'mi spui si nu te deranjeaza ca sunt curios :)
la ce putere ai ajuns cu noua turbina? ca nu'mi aduc aminte daca ai scris , parca ai zis odata dar cu vechea turbina :D din cate tin minte :). masina a iesit mai mult decat frumoasa dar si extrem de periculoasa(puternica) bafta in continuare ! si fara incidente |
Quote:
|
Quote:
Tunarii astia ce complexe au unele procese!:lol: |
mai interesant este raportul cp kile. app, cam cate kg crezi ca are masina?
|
Quote:
|
Ceva 'off-topic'.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning