Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   SPEEDLINE Club Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/10916-speedline-club-brasov.html)

Yackone 12-09-08 20:34

Re: SPEEDLINE Club Brasov

Quote:

Originally Posted by Horatiu (Post 1749519)
eu tot mereu stiu cand vine Blondu acasa , cand pleaca :D :))

pensionarule;)

blondu_glf 2 13-09-08 15:44

bah......ce ati incins barfa asta aici pe seama mea???nu stiati ca vad si eu ce vorbiti voi pe aici???:lol:

Danutza-cta 14-09-08 17:18

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 1750857)
bah......ce ati incins barfa asta aici pe seama mea???nu stiati ca vad si eu ce vorbiti voi pe aici???:lol:

nu e nici o barfa...in loc sa te simti bine ...ca te vb lumea d bine :)))))

coni 23-09-08 00:07

baieti slaba activitate din partea clubului la bv in curand sper sa am si eu masina inscriptionata cu sigla clubului vostru

Bigu 23-09-08 08:46

din punctul tau de vedere de ce este slaba activitatea noastra?

MIRCAT 23-09-08 13:47

Quote:

Originally Posted by coni (Post 1770220)
baieti slaba activitate din partea clubului la bv in curand sper sa am si eu masina inscriptionata cu sigla clubului vostru

pai daca e slaba activitatea clubului in Brasov,de ce doresti sa ai masina inscriptionata cu sigla clubului?

coni 23-09-08 20:28

pai stati asa un pic va raspund pe rand ; unde te duci in bv unde te intorci auzi de RTB la evenimente4 cele 2 cluburii de la noi sunt premiate ' iar la intrebarea de ce vreau ........... daca as adera la vreun club singurul fiind cel in cauza ,toti membrii din bv mi se par ok din toate punctele de vedere .

Bigu 23-09-08 22:20

nu are rost sa dam in stanga si in dreapta ca noi sintem mai buni sau slabi.
daca vrei sa aflii mai multe intra pe www.speedline-motorsport.ro si citeste, si ce ne face mai deosebiti de restul este grupul de litere A.C.S. , prin asta eu zic ca se inteleg mai multe

MIRCAT 24-09-08 08:38

Quote:

Originally Posted by coni (Post 1771923)
pai stati asa un pic va raspund pe rand ; unde te duci in bv unde te intorci auzi de RTB la evenimente4 cele 2 cluburii de la noi sunt premiate ' iar la intrebarea de ce vreau ........... daca as adera la vreun club singurul fiind cel in cauza ,toti membrii din bv mi se par ok din toate punctele de vedere .

......da,membrii clubului Speedline fata de alti membri din alte cluburi din Brasov sunt impreuna de mult timp si sunt prieteni,fapt care ne-a unit si nu au dus la certuri sau discutii aprinse intre ei!!!cred ca este un plus foarte mare fata de multe alte cluburi !!!

coni 24-09-08 18:03

tocmai de aceea va apreciez ca club auto,conteaza si relatia de prietenie intre membrii in functie de hobby uri

morbidan 29-09-08 16:20

pleca careva din bv la evenitmentu din tulcea ?

MIRCAT 29-09-08 16:42

Quote:

Originally Posted by morbidan (Post 1783244)
pleca careva din bv la evenitmentu din tulcea ?

......75%....da !!!

mihaistan 30-09-08 17:10

salutare , intalniri locale aveti ? daca da ... pe unde ? :?:

Burnout18 01-02-09 07:40

1 Attachment(s)
salutare la toata lumea!!Sunt pe forum de multzi ani dar nu prea am mai facut comentarii,am si eu o pisicutza dar sincer nu am apucat sa ii fac nici o poza deoarece am lovito!nu grav dar sta in parcare cu prelata pusa si o poza cu ea indoita nu imi place.oricum poate primesc si eu o invitatie in clubul vostru!! nu cred ca va strica inca o pisicutza in plus?daca se poate pot pune o poza cu o replica exact a masinii si poza cu mine dar daca vrea careva sa o vada o gaseste pe neptun! noroc si bafta tuturor!!! YM:balauru_bogdan,sp33dy_bv

Yackone 01-02-09 14:09

Spune-ne si tu mai multe detali despre masina, motorizare, modificari aduse...si de ce speedline;)

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning