![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
Quote:
|
Quote:
|
Ce idee?
|
Quote:
Acuma na ...sa fie de acord si restul membrilor . @Valex: O restilizare |
Quote:
Orice idee e binevenita ...:rolleyes2 |
Poate pana vineri facem si noi parasolarele alea ...
|
Quote:
am auzit ca a vorbit stefan cu tine si cu surichein despre o posibila restilizare a parasolarului? ce s-a intamplat?? |
Quote:
Am cautat font-ul pe care ti l-am aratat pe messenger ...dar nu il gasesc deloc :sad: . |
Quote:
Cat despre restilizare, am vorbit doar cu Stefan si e cam greu de facut ceva mai interesat. Daca ar fi asta singura noastra problema, ce bine ar fi .... :rolleyes2 |
omu si`a dat interesu pt club si a venit cu o propunere ...
deci il intereseaza de club...si-a batut capu cu ceva deci ... nu-i de geaba. Din asta reese o problema ce nu are legatura cu parasolarul,ci cu oamenii care`l poarta. vba ta vali..daca asta ar fi ultima problema...:) hai totusi sa vedem restu care n-au ,sa vedem cand sa facem ca sa avem toti. |
Quote:
Nimeni in afara de Stefan si Mad , nu avem parasolare. Eu unul cred ca joi am sa merg sa-mi fac ...daca vreti , imi dati bani si fac si la restul ... |
Quote:
|
Quote:
Mersi de pe acum pentru el. |
a fost misto evenimentul de azi , ma refer la partea cu drift ca restu...tuning..sound..praf!
bine...ce am scris mai sus exclude si partea cu neintelegerile din club care vad ca au ajuns la punctul maxim.Sper sa ne putem intelege ca oameni si sa vedem cum continuam treaba! si doar pt Cristi : Imi cer mii de scuze in numele meu si celorlalti membrii din club pentru faptul ca ai asistat la o asemenea discutie azi! (nu pentru faza de dimineata... ci pentru cea de la plecare) !! Mii de scuze man! |
Imi cer si eu scuze fata de Cristi pentru ce a putut vedea azi ... Dar sper sa ma inteleaga ca si eu am o limita ( pe care unii au depasit-o cu mult ) . Am ales sa ma retrag din acest club datorita "aerului de superioritate " pe care
o au unii fata de ceilalti membri sau fata de mine ( desi era vorba acum ceva timp ca toti suntem egali ). Se pare ca am avut prea mult bun simt fata de unele persoane ( aici ma refer la Shuriken ) si vad ca azi am primit o replica ce m-a lasat masca ( in caz de nu iti amintesti ... cand te-am intrebat de ce nu respectam ce am stabilit vineri la intalnirea saptamanala ...mi-ai dat un raspuns ce nu a fost deloc la locul lui ...stii , ala cu s**i etc etc ) .In fine ... decat sa-mi bat capul sa inteleg ce ai vrut sa-mi spui prin acea replica mai degraba fac altceva ... dar ca membru fondator sa te adresezi asa unui membru al clubului , dovedeste multe lucruri... Ar mai fi multe de spus , dar in acest moment nu mai are niciun rost . Acesta e ultimul meu post pe topicul Clubului Katana Team . Va doresc multa bafta in continuare si succes cu proiectele la care lucrati . |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning