![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
Quote:
|
Mare dezamagire! Organizarea a lasat de dorit total, nu am observat nici un fel de interes din partea organizatorilor si nici macar a autoritatilor prezente sa organizeze un show de calitate sau macar unul sigur pentru participanti si spectatori deopotriva. Unii zic ca ilegalele sunt nesigure dar am vazut ilegale organizate mai bine decat ce s-a vazut la craiova astazi. Pe cat de entuziasmat de prima cursa legala organizata in acest an, pe atat de dezamagit am plecat de acolo si ca o cireasa de pe tort, un sofer amator, incepator, antitalent, periculos in trafic pentru el si ceilalti participanti mi-a si lovit masina parcata din cauza ca a uitat sa indrepte rotile. Bani irositi, timp irosit, gust amar ramas...
__________________ |
Quote:
|
are cineva poze?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mai bine sa se pune poze, filme, dastea decat sa dezbatem ce a fost acolo pt ca a trecut....a fost o varza si cu asta basta speram ca la Pitesti sa fie cum a fost anu trecut organizare perfecta, disciplina si competitie...hai in garaje sa mai strangem la suruburi pt pitesti cel putin acolo nu am fost dezamagiti ultima data
|
Quote:
|
Sa va fie rusine organizatorilor ! Timp si bani pentru NIMIC !Nici macar nu sunteti in stare sa pune-ti fiecare masina la grupa care trebuie, cu spectatorii la fel, drumul ingust...cand se face asa ceva se ia drumul pe care te dai cam pentru toata ziua, nu pentru 2-3 ore... v-a durut undeva, v-ati luat banii si nu v-a mai interesat nimic...
|
GATA TATI ASTA ESTE . HAI SA NE PREGATIM NOI DE PITESTI PESTE 2 SAPTAMANI SI GATA .
|
Sau pt vtm-ul de duminica asta :)....desi ma indoiesc ca or sa vina atatea masini.....ca de...nu e in linie dreapta
|
Quote:
|
Quote:
|
Duminica 22-03-2009 pe traseulde la Bucovatz (are vreo 2,2 km parca) mai exact pe serpentinele care le urci pana la locatia cu beleaua se organizeaza vtm. taxa e 50 ron.....si clasele se fac pe cilindree. masinile turbate au coeficient de 1,3. se fac 5 urcari......1 recunoastere, 2 antrenamente cronometrate si 2 manse de concurs. Evenimentul este organizat de acs autooltenia. Eu de cate ori am fost am plecat multumit.
|
Câţi dintre voi au habar cine a luat banii din înscrieri ?
Câţi dintre voi au habar cine a alergat pentru sponsorizări pentru această cursă ? Câţi dintre voi aruncă cu rahat în băieţii care şi-au dat toată silinţa pentru organizarea cât mai bună a cursei ? Căţi dintre voi ştiţi cine e, de fapt, vinovat pentru eşecul ăsta ? Aseară, când plecam de la aeroport, a venit şi dun3_g. Nu aţi vrea să ştiţi ce sentiment se citea pe faţa lui ! PS: VTM @ Craiova, 22.03.2009. |
lumineaza-ne.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning