![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Quote:
|
4 Attachment(s)
volanu e de fiat 126 ... si mai stiu ca a fost dat jos de pe un fiat .... in rest nu am informatii .... o sa atasez niste poze cu volanu ...
__________________________________________________ _________________ o poza si de azi ... |
volanul arata foarte bine ,,,, si se si asorteaza cu masina ... si cu acel material ;;) chinuiala mare la parbriz ,,,,, ma doare umaru ,,,si podu palmei ....de tine nu mai zik nmk ,,,,, lasa k asha ne antrenam si devenim experti :X foarte frumos ( monstrul albastru ) ;)
|
poza 3 e cea mai tare...:)))))))))
|
Nu ii wc-u, daca la asta te-ai gandit. :)
|
andu cursa:D
|
volanu e de fiat 126 ... si mai stiu ca a fost dat jos de pe un fiat .... in rest nu am informatii .... o sa atasez niste poze cu volanu ... cred ca ai fost beat cand ai postat ! nu l`am luat de pe Lada aia rosie la care i`ai spart tu sticlele la ceasurile de bord ? :)) |
2 Attachment(s)
1 masina provine de pe FIAT 126 (fabricatie)
2 stiu ca volanu lai luat de pe o lada ... dar baietii de mai sus iti reprosau de unde provine volanu nu de unde lai luat tu ... 3 GATA CU OFF __________________________________________________ __________ de azi .... + un radiator de caldura la care va cer si eu o parere cam unde sa il pozitionez ? (astept mai multe ideei ) |
bara arata foarte bine ,,,,,, :rolleyes2de lucru nu zik..k nu a fost ...dk nu-ti merge capu nu prea ai cum sa prinzi bara uniform....:D.dar noi am reusit .... foarte frumos.....iar de radiator ....zik k o sa-ti fie cald la iarna :lol:...probabil viitoare ;) din cate stiu maine urmeaza bordu si instalatiia electrica ,,,,, ne vedem ;) 8)
|
Nu mai e mult si o scoti pe strazi....
|
Quote:
|
Quote:
bine ca ai reusit cu instalatia ... mersi mult E PREGATITA SI INSTALATIA |
7 Attachment(s)
niste poze...........
|
auzi acele de la ceasuri turometru si kilometraj de pe ce masina sunt?
|
tapiteria este bestiala .... bv .... mai ales plafonul ... eee o nebunie .
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
- Copyright 2026 4Tuning