![]() |
BAAA EU MERG! :D
|
serios? eu chiar merg. cu prietena. si daca ne adunam mai multi e mai misto.
|
vsa
NEO esti meserias la facut filme numai ca trebuie sa facem si ceva imagini adevarate si ceva poze cu masinile curate si sa se vada despre ce e vorba!!!poate la primavara facem!!! :shock: :shock:
|
Daaa ca me enerveaza deja ...camerele astea au calitate naspa la intuneric.....
|
da-i brightness mai mare
|
Eh degeaba...daca asa e camera....potzi sa-i faci tu....camera ca lui sfw e buna se vede mai bine noaptea...sau cum e a lui DascaluGabriel....
|
vsa
sincer si Dascalu le are cu filmarile si cu pozele!!! :shock: si are si scule!! sincer eu abia astept sa ii vad Fordul pe sosea ca mie tare imi place cum a facut masina aia!!!Bravo Dascale esti meserias!! :shock:
|
pai si camera mea (care e aparat foto digital si nu face cine stie ce filme) le face intunecate da am un program in care lucrez filmele si din ala modifici brightnessu si chiar se vede bine :wink:
|
Care vine la un gratar in seara asta pe la 10-11??? :wink:
|
:lol: :lol: eu!!! :lol: :lol:
|
deci, nu s-a mai anuntat nimeni la gratarul de la ora 22?
pacat, nu stiti ce pierdeti!!! e un peisaj mirific la magura la ora aia!!! treaba voastra! |
vreau si eu la gratar...dar nu am cum...muncesc dimineata ... :( :( :( . la cum ninge acuma cred ca e bestial la magura
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Pai cum draq sa iti explic... Imi pare rau ca de abia acum am vazut mesaju si vad ca pe Yahoo nu esti... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning