Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - My Angel! (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html)

jock 26-05-10 22:26

Re: Golf 4 - the bitch!

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 3392593)
:shock: Cu suspensia reglabila si jante late, va arata intr-adevar WIDE! Scirocco!

..ai pus degetu pe rana :cry: ....reglabila vine saptamana viitoare , mai raman jantele, .....astea care le am acum ma ajuta foarte mult ,sunt foarte usoare 6,8 kg,inguste si foarte rezistente (originale BSA) .... nu stiu ce sa zic...vedem 8)

Alex _Ice 26-05-10 22:26

e tarziu si nam citit multe dar scria la inceput ca ai avut tips doar pe toba
intrebarea mea e dak sa schimbat un pikutz zgomotu sau tot stock era
...am si eu golf de 1.4 si ma jur k e cea mai silentioasa toba din cate am auzit :((

jock 26-05-10 22:32

...tot asa se auzea...nu s-a schimbat cu nimic sunetul, doar estetic ;)

Alex _Ice 26-05-10 22:35

pacat :((
deci finala sport o sa fie :))

jock 26-05-10 22:38

....eu as vrea sa mai reduc din zgomot...ma doare capu :sad:

..pe viitor o sa reglez si problema asta...e trecut pe lista 8)

Alex _Ice 26-05-10 22:43

da stiu nici eu nas vrea ceva sa urle tare :(
ceva....decent :P

Decodat 27-05-10 07:50

:shock:Ai planuri mari, ne-ai anuntat de suspensie dar de jante:shock: late auzim pe la vecini:shock:
De fapt e criza:cry: Bafta.

VL 77 SYD 27-05-10 10:00

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3392627)
jantele, .....astea care le am acum ma ajuta foarte mult ,sunt foarte usoare 6,8 kg,inguste si foarte rezistente (originale BSA)

Ce coincidenta :shock: . Tot BSA originale si te aprob, usoare si rezistente. Ai sansa sa-ti dai cu ele in frunte cand le ridici prima data :mrhappy:))). Am eu un prieten bun care de cate ori ma vede zice: "nu as merge niciodata pe asa ceva, daca se rupe vreo spita la cat de suptiri sunt..." (materialul e secretul;)). Sa-ti zic un secret, e cu ochii pe tine si nu cred ca misti ceva fara sa stie, asa ca vede si asta :mrhappy:.
Foarte tari ultimele modificari!!! Imi plac la nebunie. Mult noroc (tine si de asta) sa-ti iasa si vopseaua perfect. ;)

jock 27-05-10 11:52

Multumesc ;)

Jantele momentan raman ... poate pe viitor ,daca gasesc ceva asemanator cu astea (usoare,rezistente) si cu buza ....poate ;)

Tweety_rzw 28-05-10 00:06

7 Attachment(s)
Astazi 28.05.2010 tin sa va anunt ca masina lui JOCK arata asa ca urmare a unui accident,fiind el de vina(dar si cel ce a parcat tirul acolo) si este bine ca el si familia lui sunt intregi si nu au patit ceva grav,doar cu cateva zgarieturi din cate am inteles eu de la el ! Cuvintele chiar nu isi mai au rostu'.....:cry:

razvyrulz 28-05-10 00:13

am ramas pur si simplu MUT ... Jock imi pare sincer extraordinar de rau :(... cel mai important e ca esti bine tu si familia, insa oricum e de'a dreptul dureros... Era unul dintre cele mai frumoase golfuri de la noi... Sa iti dea Dumnezeu putere sa incepi un nou proiect.

pletos13rza 28-05-10 00:18

imi pare sincer rau ... chiar am urmarit thread-ul ... si chiar imi placeau ideile tale ... sper sincer sa ai casco sau cva ... sa mai vedem si pe alta masina aceleasi lucruri frumoase pe care le-am vazut la asta .... inca o data imi pare rau .. si sper sa treci cat mai rpd peste asta. te saluta fratele tau bavarez

frigmario 28-05-10 00:43

Nu imi vine sa cred ce ai patit.
Imi imaginez ce simti acum ... atatea ore de munca , atata pasiune pentru masina , ca toate sa se sfarseasca intr-o fractiune de secunda .
Sper sa fie asa cum a zis colegul mai sus , sa fi tu si familia ta in regula .
In rest iti doresc doar sanatate si putere sa treci peste.
Sa ne ti la curent , sa stim si noi cum decurg lucrurile ...

TR.91.ZML 28-05-10 07:35

Sunt socaa :| nu'mi vine sa cred. chiar ieri ma uitasem pe aici si ma gandeam ce'o sa mai urmeze. Bine ca sunteti bine, da' masina e sifonata rau de tot. Ce'o sa urmeze acum? Mai continui proiectul?

Circoloco 28-05-10 07:57

Auzisem si eu de ieri pe alt forum. Dupa parerea mea este end of project avand in vedere ca stalpul parbrizului aproape ca nu mai e, roata la fel destul de avariata. Din cate stiu eu, nu avea casco deci va fi greu. Oricum ceva imi da impresia ca v-a incerca sa o repare. La cat iubeste masina asta o va face. Bine ca esti ok :D

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning