Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Semnaturile voastre facute de noi (500x100 pixeli maxim) (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/10206-semnaturile-voastre-facute-500x100-pixeli-maxim.html)

Aaronnel^ 16-02-07 20:41

Re: .:Semnaturile voastre facute de noi !!:.

Auziti ... ce dimensiune trebuie sa aiba o semnatura ?
10x:peace:

Gabi 16-02-07 20:42

Daca nu stii despre ce e vorba, NU MAI POSTA AIUREA !!!

Semnaturile sunt 400x100.

SatanaVeX 16-02-07 21:48

7 Attachment(s)
Ma eu as fi vrut sa incerc ca sti incercarea moarte nu are da daka asa ii atunci ii dau pace.k da totus imi face si mie cineva o semnatura ca asta ce o am acuma ii de pe internet si vreau ceva a meu.sau nici asta nu se poate:D?.ms pt sfaturi si ca ziati zis ce si cum e cu membry astia.va rog o semnatura cu pozele de mai jos daca se poate...daca nu se poate nici asta macar am incercat si asta:D

RAZvan15 18-02-07 19:03

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 752467)
se poate ceva si pt. mine ?

Ma baga si pe mine cineva in seama ? :?:

MKE 19-02-07 20:24

1 Attachment(s)
am obs. ca mai multzi mi-au imprumutat semnatura , ceea ce ma bucura :D toata lumea o poate folosi dar cu o singura conditzie , sa renuntzatzi la semnaturile voastre actuale...

adik ori folositzi semnatura 4TD , ori semnatura pe care o avetzi in prezent , NU amandoua ...;)

:arrow:

SatanaVeX 21-02-07 01:20

ma cher nu ma ajuta nimeni si pe mine cu o semnatura ???hai ca dau o bere :D.sau zicetim cum le faceti sa incerc sa imi fac eu daca nu vreti sa imi faceti. astept un semn de viatza de la voi si sper sa fie bun :D

nytrous_oxide05 22-02-07 09:50

1 Attachment(s)
ti-am facut eu ceva...relativ simplutz....sper sa-ti placa.. :arrow:

nytrous_oxide05 23-02-07 22:23

am si yo o intrebare pt cei care se pricep mai bine la gif-uri...nu stiu cum sa explic ca sa se inteleaga...deci...cum fac...o animatie...in care sa intre o anumita poza in "cadru" dintr-o parte....dar sa vina mai....lin...ca am incercat sa misc cate putin poza in fiecare frame dar cand dau play se vede cam sacadata miscarea pozei..adica nu e continua...e mai intrerupta...astept un raspuns :D

SatanaVeX 23-02-07 23:42

ms.vad ca o persoana so bagat sa ma ajute ca restu nu mo bagat in seama...da dc nush ca eu nu imi amintesc sa va fi facut ceva rau.ms nytrous_oxide05 mare domn!!

CostinAllien 05-03-07 20:43

[email protected]

2 Attachment(s)
Care e dragutz sa-mi faca si mie o semnatura plz ??? Vreau sa fie animata...sa scrie Costin si apoi sigla de la Suzuki ..iar in a 2-a faza..sa fie poza asta cu motocicleta...Multumesc...Astept :*

B-14-BYE 06-03-07 20:12

5 Attachment(s)
care ma poate ajuta.. sa iasa ceva frumos va rog.. va pun niste poze cu masina.. si sa scrie si VROOOM RACING vedeti voi cum faceti cva frumos .

Mmadd ddoGG 08-03-07 18:08

2 Attachment(s)
va rog eu frumos vreau si eu o semnatura animata cu pozele astea doua:
PS:nu pot sa imi pun de nici un fel semnatura :oops:

piratu_volvo 11-03-07 15:31

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by calin_m_power (Post 759578)
pt.piratu volvo.sincer parerea mea e sa-l lasi asa simplu,adica numai rosu,am incercat ceva,dar daca tot vrei sa faci ceva la el parerea mea e sa-i faci capota neagra,si cam atat.

Merci,imi place varianta cu dunga pe mijloc:-)
Acuma as avea nevoie de o semnatura misto,ceva in care sa intre si ceva specific pirateriei,ceva cu un rechin,combinate cu o poza cu masina,sau cu actuala semnatura.

MARI_NSL 12-03-07 15:47

Re: Semnaturile voastre facute de noi

7 Attachment(s)
sall . v-as ruga daca putei sa imi faceti si mie o semnatura gif . cu pozele astea .. as vrea sa fie prima cea cu numele meu 2. cea cu bmw 3 no speed.. si pe urma restul pozelor ...multumesc .. astept sa fie postata aici ;);)

MARI_NSL 13-03-07 09:00

Re: Semnaturile voastre facute de noi

imi face si mie cineva semnatura ,,, sau nu ma baga nimeni in seama :(

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning