Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

jakal 31-08-08 15:06

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1724937)
eu nu am vrut sa ma bag in discutie ,ca poate unii ma considera agarici sau aplaudici sau cum le ziceti voi,din simplul fapt ca nu am masina. sa ne separam de acesti oameni e cam imposibil,chiar daca o sa mearga la inceput ,incet incet sigur se va afla pe unde ne strangem.
eu zic sa incercati/incercam ca nu aveti/avem ce pierde.

nu e ma vb de tine......si ai masina ....sa mor daca am ceva cu tine.....
vrem sa incercam sa nu mai atragem atentia asa mult asupra noastra..
tu oricum esti de mult intre noi......si esti baietas
tu sti cand sa vb si cand sa taci...nu sa vb continuu degeaba

Griffo 31-08-08 15:11

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1724810)
Dar tu cine esti mah?
Ce mashina ai? :lol:

Nu am masina(momentan) si nici nu ma dau mare ca am enspe mii de euro si imi iau masina.
Deocamdata sunt posesor de A4 (father's car)..ah si fara abecedar,vine in 2 saptamani

Skma 31-08-08 15:16

Lasati-l mah pe shantzu saracu cand a venit prima oare se uita dupa 406-le meu coupe ce vremuri!:lol:Sunt multi care au aparut nu au nici o treaba cu condusu se comporta ca animalele etc........eu unu cel putin m-am saturat cum zicea si sacalu ce bine si frumos a fost aseara!:twisted:

jakal 31-08-08 15:22

plm....asta e parerea la care am ajuns aseara cu donu.....
si vb lui ca aseara sa tot stai....liniste....se poate discuta ,te intelegi om cu om....nu trebuie sa urlii ca sa zici ceva......
s-a facut si caterinca s-a si ras......si nu am atras atentia nimanui...

asta e parerea mea...

Skma 31-08-08 15:26

COncluzia e ca daca am fi mai retrasi mai in liniste nu am avea absolut nici o problema zic eu si nu ne-ar intreba nimeni de sanatate!

TheMaax 31-08-08 15:26

Si cine ar trebui sa fie acesti exclusi? De ce ne mai ascundem dupa deget?

Griffo 31-08-08 15:27

Da mai jakal...despre ce vorbiti voi...ma simt si eu in plus...eu nu stau de mult in Ploiesti si plm daca am o pasiune de masini m-am bagat in grupu vostru,poate pentru unii dintre voi va sunt antipatic...!

jakal 31-08-08 15:28

cred ca iti dai seama si singur.........

Skma 31-08-08 15:30

Quote:

Da mai jakal...despre ce vorbiti voi...ma simt si eu in plus...eu nu stau de mult in Ploiesti si plm daca am o pasiune de masini m-am bagat in grupu vostru,poate pentru unii dintre voi va sunt antipatic...!
Ce grup mah ca o data te-am vazut si am intrebat cine esti tu mah? si a zis ca nu conteaza!:lol:
Asa ca nush ce te ataci!

Griffo 31-08-08 15:31

vorba lui SSP'u...de ce nu spune-ti cine sa nu mai apara si cu asta punct
eu zic ca asa e cel mai bine decat sa fii luat la misto
totusi pune'te si in situatia mea
nu am prea multi prieteni prin ploiesti...si care ii am imi spun prieteni...nu amici

shantzu 31-08-08 15:31

nu trebuie nici o lista.fiecare o sa iasa afara ca pana acum.
daca nu o sa fie sunat sau anuntat de cineva sa vina intr-un anumit loc la o anumita ora inseamna ca face parte din acel grup de aplaudici :)

eu nu ma refeream la parerea voastra despre mine ( laka si skama) ca stiu voi nu aveti nimic cu mine , dar poate sunt altii care cred altceva despre mine

Griffo 31-08-08 15:33

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1724975)
Ce grup mah ca o data te-am vazut si am intrebat cine esti tu mah? si a zis ca nu conteaza!:lol:
Asa ca nush ce te ataci!

In iarna - primavara am venit prima data in grupu vostru...si de atunci am aparut de multe ori la sala si la rond...acolo unde a-ti fost si voi,ma atat pentru ca am observat ca unii nu ma inghit , ca nu am masina...mai multe...!

jakal 31-08-08 15:34

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 1724973)

grup de sahisti...plm.........cred ca te-am luat odata in masina......
dar ca tine mai sint 1000 si uite asa s-a facut grupul full....

si cine i-a pwle in cur??/?........baietii cu tobele....voi va suiti la 44 si va tirati acasa......

tng 31-08-08 15:35

Eu stiu de cand si de ce s-au schimbat lucrurile...
Greseala a fost a noastra (tuturor celor care am fost "veterani") ca i-am apropiat de grup.
Intr-o zi a mai venit unu cu unu... altu cu unu...

Cum decurgeau intalnirile 4tuning ploiesti sau alte intalniri de cluburi ? Sedinte foto,video, zapaceala apoi prin oras... sau mers la un suc ceva...

S-a mai facut ceva de genu asta in ultimele 8-10 luni ? Ma refer la nivel local, cu multa lume stransa... :|

Intr-adevar, vremurile se schimba...

Skma 31-08-08 15:36

Si plus de asta mai auzi si prin scoli aseara s-a dat skma ala cu jakalu l-a facut pe ala era si cutare si afla tot orasu!:evil:

All times are GMT +2. The time now is 09:58.

- Copyright 2026 4Tuning