![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
2 Attachment(s)
Ceva de vara..
|
4 Attachment(s)
ms mult , cred ca e bine . scz pt offtopic ,
|
7 Attachment(s)
tot de prin sinaia , un jaguar , bmw m5 , si un audi s5
|
4 Attachment(s)
expuse la iulius mall :D
|
ferrari acel cu hag are evacuarea schimbata la ferrari la reprezentanta din romania a costat 4500 iepuroi
|
4 Attachment(s)
Nu sunt cine stie ce...dar merita sa fie aici!
|
8 Attachment(s)
Cel cu Ferrari, seamana cu POPONET:))) ! Iar adidasii din picioare il reprezinta foarte bine !:)))(pozele nu sunt facute de mine)
|
10 Attachment(s)
Niste batrane... lucrul bine facut, REZISTA!!!
|
i can't believe:shock::shock::shelby ac cobra in romania????crede-am ca e doar unul din visele mele:lol:....e chiar culmea:(..oare a cui o fi?
scuzati va rog off topic,dar nu m-am putut abtine |
Quote:
|
chiar crezi ca e aur de 24k? eu cred ca e 18k sau mai putin, aurul de 24k e foarte fragil, se toceste repede, e mult mai moale, nu poti sa plachezi cu el pt ca se sterge
|
Gresesti !
Aurul de 24k care de fapt are 23,6k este cel mai rezistent si cel mai bun pentru placat si foliat(pentru cei care nu stiu, exista foite/folii de aur) |
1 Attachment(s)
Nu stiu cum vi se pare voua si daca va place,dar mie acel Rolls-Royce si Hummer mi se par cele mai tiganesti,borifice,taranesti si manelaresti (stiu ca nu exista cuvantul) lucruri pe care le-am vazut in viata asta ! Mai tiganesti decat o dacie care are lipit pe ea M3 si Nike pe luneta,plus ca un Rolls-Royce nu este o Dacie,dar asta spune multe despre cultura oamenilor bogati din Romania si ne arata clar care sunt oamenii bogati !
Nu stiu daca am mai pus poza si chiar daca am mai pus poza,prefer sa o pun a doua oara doar ca sa nu imi stearga cineva postul,sunt sigur ca sunt destui care au aceeasi parere ca si mine despre masinile alea doua ! |
Hmm..Imi place rollsul,il prinde culoarea aurie.Pe hummer nu imi place cum da..
Totusi cred ca cele doua masini sunt masini de show.. |
@limuzina:Asta e RTE-ul, nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning