![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Cu ce le modifici ? :D:D |
2 Attachment(s)
Imi poate face si mie cineva centrul jantelor aurii ?? va multumesc anticipat
|
2 Attachment(s)
Am nevoie de ajutorul vostru :
Vreau sa imi reconditionez jantele si nu stiu ce culoare sa la vopsesc, puteti sa imi faceti spitele negru lucios si buza nichelata ? Sau spitele in culoarea masinii ( albastru inchis ) si buza nichelata ? |
2 Attachment(s)
Salutare....care ma ajuta si pe mine sa imi modifice si mie un pic bemeru:lol:
Vreau sa puneti in loc de farurile ale cromate cele originale de bmw cu angel eyes si semnal alb.....Multumesc Mult:!::!::!: |
3 Attachment(s)
zece caractere:twisted:
|
Ms mult de tot AG-02-MCA
|
4 Attachment(s)
salutare la toata lumea! faceti-mi si mie va rog culoarea de pe E36 , iar stalpii ,plafonul si jantele alb ! pe langa toate astea daca se poate si geamurile negre ! Multumesc!!!
|
1 Attachment(s)
Ce spui de asta?
|
3 Attachment(s)
Salutare. Cine se baga sa-mi "vopseasca" si mie jantele? Vreau sa ramana buza polishata si miezul sa fie gri carbon, un pic mai inchis decat in poza. Am atasat 3 poze. Prima e cu modelul , celelalte 2 sunt cu masina mea. Merci
|
Quote:
ps: incearca daca poti sa faci si bandourile in culoarea masinii sau sa le scoti de tot ! :peace: |
1 Attachment(s)
Nu pot scoate capota la fel ca si masina deoarece este nearga si nu o pot modifica restul ma descurc
E mai bine? |
1 Attachment(s)
frumoasa masina
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
salut...
poti sa simulezi o culoare pe masina? de ex... incerc 2 variante... una... cum e modelul dacia dedicatie... in 2 culori ma gandesc sa pastrez culoarea originala... a masinii.. albastru ala metalizat... si jumatatea de jos sa o fac gri poate un gri mai deschis... nu cum e dacia dedicatie.. si a 2-a varianta... cu clapele de la usi vopsite.. si spoilerele vopsite... poate ai si tu ceva idei mai bune... pe viitor masina va avea geamuri fumurii llumar total spate+laterale fata... atasez pozele cu masina... si modelul dedicatie.. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning