![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
super tare ideea...bravo si 10 pt maimutoii aia :)))
|
Quote:
|
leelo cam slab pt tine . . . adica puteai mai bine
-roata spate e prea mica -buza de la janta spate se vede aiurea in partea din stanga sus -daca te uiti la bord ai impresia ca volanul e pe mijloc , daca te uiti la pedale ai impresia ca volanul e pe dreapta -difuzorul de aer e cam ireal , nu prea ii distingi forma -dungile de pe mijlocul drumului nu trebuie sa se reflecte pe masina ? . . . cam multe greseli daca nu mai maresti contrastul si nu mai intuneci poza ;) tigrul vrea sa zica sa pui poza de unde ai luat gaura din far . . . esti banuit de furt de pe o masina VT :!: acum ai inteles ? |
Quote:
10 puncte d la mine ptr l33l0 ptr maimutoi .. |
Quote:
Quote:
|
amice,te-am rugat frumos,dar vad k nu vrei asa.dak eram sigur k ai furat ceva nu mai ziceam pe tonul acesta , iar daca ti-e frica k iti fura cineva donorul pune masina pe pm si o sa vad eu.
ideea e ca masina respectiva e facuta demult de tot si eu prin martie am pierdut absolut tot ce aveam pe hard,si nici pe forum nu mai dau de ea p.s. daca are cineva poza respectiva prin hard din greseala(un lexus argintiu) il rog sa o posteze |
1 Attachment(s)
Quote:
PS-si asta e un Audi ;) |
era greu sa pui de la inceput poza ?
|
scuze.my mistake.dupa cum am zis si mai devreme,nu mai am originalul ca sa pot compara cele 2 poze.ink odata scuze
|
Quote:
|
hai mah dao dreak de gaura . vreau si eo comenturi sa mai invat si eu , uitativa la civicu ala roshu plz..:sad:
|
Quote:
2.spoiler stramb 3.grila ireala si supery blurry 4.selectii coltzuroase ... |
2 Attachment(s)
Fiat ....... o BUBURUZA de masina :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning