![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
nush kt de bine mi-a iesit ....e facut la repezeala ....
|
off-topic...niciodata nu o sa va iasa ceva frumos cat timp va laudati cu traditionalul ''facut la repezeala'' ce tuning mai e asta frate daca iti bati joc de el...
|
Cobra Are Dreptate!!!
|
nu depinde doar de timp ..depinde de exeprienta ...dak nu sti cum sa pui o janta poti sa stai tu o saptamana k masina tot rau vine...cand ai exeprienta masina o faci mult mia repede pentru k stii toate comenzile, cunosti programul mai bine ..astah e parerea mea si scz de off topic
|
2 Attachment(s)
ma arunc si eu cu un ford..acuma scuzati ca nici lucrarea mea nui nush ce ca nici eu nu am lucrat mult timp pe ea da cat am lucrat asta o iesit :P nam idei ce sa ii fac si nici timp da asa din cand in cand mai postez si eu cate ceva simplu :)
|
culoare ireala, roti cu reflexii de exterior...nu merge
|
2 Attachment(s)
Honda civic
|
Quote:
|
pragul nu prea pare din aceeasi poveste ,iar la bara fata mareste-i putin contrastul
|
ra2, e frumoasa masina ! imi place spoilerul ! Neinspirat pragul dar merge :wink:. E super masina :wink:
|
2 Attachment(s)
Audi......
|
t1grul : culoare ireala , jante plate si prea luminate
p.s prea putine modificari :-) |
Quote:
-culoarea nu mi`a iesit, adevarul asta e -jantele nu mi se par plate, luminate da :D ps-mai bine putine dar bune decat multe si nasoale ;) |
pustiu.imi arati si mie donorul pentru gaura aia din far?pls.....
|
2 Attachment(s)
honda civic..:???: Comm pls
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning