![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Mai oameni buni, de ce luati voi piese de pe masini VT ? Nu vi se pare cam .... nu zic pentru ca ma cenzureaza forumul ! In primul rand va vor prinde si in al doilea rand care e satisfactia ?
|
2 Attachment(s)
Uite o Corola !! Ce Parere Aveti.........
|
mdea e bine da zi si mie ce ai avut cu bara aia din spate...
|
1 Attachment(s)
dah ..e adevarat ..am luat spoileru dupa acel Skyline, pentru un simplu motiv, k eu am crezut k era un concept, adik k masina o sa fie reala ..deci stock pentru k am mai vazut o poza cu aceiasi masina modificata virtual (poza de jos) ..aku c sa zic, nimik ..primesc ban si asta e ..nu am scuze .nu mi-am dat seama dar dak tot ziceti k acea masina e virtual tuning atunci puneti voi poza stock, sau nu se poate copia nici dupa concept ?
|
Mai phube masina e facuta virtual ! e munca unui om sa o faca asa ! deci e clar ca nu ai voie... chiar ai nevoie de stock ? uite pentru tine chiar o sa-l caut !
LE : Uite baza ! Scrie pe site :wink: http://acn.waw.pl/iacoski/ford_sav.jpg |
asta e ...nu am stiut ...aku astept ban :(
|
Quote:
Dar in rest va place?:?: :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
pls comment ( sper ca nu se supara nimeni daca am bagat si vers neagra)
|
Mijto masinuta L3L00... tiau iesit super bine reflexiile ....bv
|
Tare l33loo... gj ;)
|
ce nu imi place: interioru e prea deschis asha si boxele din spate puse cam aiurea ,onglina cam ireala si zarurile agatzate de ea..zic ca arata mai bine fara proiectoarele alea...
Ce imi place: botu l ai restilizat putin jentile sunt misto rau.App da'mi si mie pe mess masina dp care ai luat jentile..per total e faina |
misjto rau Fiatu :O keep that way :D
|
mishto 500-u bv .........;)
|
Quote:
Ban nu primesti, pentru ca esti la prima abatere, dar ai face bine sa nu recidivezi ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning