Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

Griffo 10-12-09 18:40

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2878820)
Dar parcarea aia e mica rau nene...
Si inauntru arhi-plin!

Da..am fost si eu azi, totusi am prins ceva produse la oferta, gen DVD'uri bunicile la 6 lei 10buc, mi-am luat vreo 10 pachete sa am pentru jocurile pe PS2

Adevarat ca parcarea era destul de mica, inaintru iti trebuia un girofar pe cap sa iti faci loc printre oameni:D

Vladz 10-12-09 21:56

Daca "paznicii" de la intrare o sa citeasca acest post , le urez "Sarabatori Fericite" asa cum mi-au urat si mie azi :)

Griffo 11-12-09 04:02

2 Attachment(s)
De plictiseala:twisted:

Bengy_BLS 11-12-09 10:47

@Griffo : Mai ai o bila alba din partea mea ! Ai mai crescut un pic in fata mea (din nou glumeam) misto poze !

shantzu 11-12-09 10:51

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2881100)
@Griffo : Mai ai o bila alba din partea mea ! Ai mai crescut un pic in fata mea (din nou glumeam) misto poze !

Mai bine taceai :lol:

Bai Griffo, cand o sa schimbi setarile alea care le-ai facut ? Defapt cand o sa intelegi ca nu sunt bune ...
Contrasul e prea mare , si mai ales ca e noapte nu e bine deloc ...

julaikos 11-12-09 10:53

eu as fi spalat masina inainte :D

Griffo 11-12-09 11:50

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2881124)
eu as fi spalat masina inainte :D

Nu, nu...chiar a fost dorinta mea sa fie masina cat mai murdara, masina nu e de expo, e carne de tun deci ii sta bine murdara !!!

julaikos 11-12-09 12:03

atunci te invit sa faci poza si la a mea,ca dupa un drum la sinaia arata de doua ori mai rau ca gsi-ul :lol:

Griffo 11-12-09 12:32

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2881116)
Bai Griffo, cand o sa schimbi setarile alea care le-ai facut ? Defapt cand o sa intelegi ca nu sunt bune ...
Contrasul e prea mare , si mai ales ca e noapte nu e bine deloc ...

Poza stock nu are asa de mult contrast...se poate rezolva asta dar e mai placut sa vezi culorile vii + ca am dat undeva la +100 backlight si de asta are asa mult contrast, a scazut si claritatea din cauza asta.

eMH 11-12-09 12:51

Mie cele mai interesante poze mi se par cele ne-photoshop-ate. Cum iese din aparat...

shantzu 11-12-09 13:42

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 2881449)
Poza stock nu are asa de mult contrast...se poate rezolva asta dar e mai placut sa vezi culorile vii + ca am dat undeva la +100 backlight si de asta are asa mult contrast, a scazut si claritatea din cauza asta.

Nu conteaza ce ai facut , conteaza ca pozele tale noaptea arata ca niste pete negre , nu au viata ...Daca tot le-ai bagata in photosop putea sa mai intuneci ce e prin spatele masini , sa nu mai atraga atentia de la subiect (vezi cele 2 lumini la poza din fata)

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2881498)
Mie cele mai interesante poze mi se par cele ne-photoshop-ate. Cum iese din aparat...

Ca sa faci poze smechere doar din aparat iti trebuie aparat foarte bun , obiectiv foarte bun si ceva filtre.
Deci tot varianta cu postprocesarea e mai avantajoasa.Foarte rar gasesti poze bune sa nu fie trecute printr-un program de editare :-)

tng 11-12-09 16:18

Si cu php nu te joci asa oricum :D
Go Go shantzy :p

Griffo 12-12-09 13:15

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2881634)
Nu conteaza ce ai facut , conteaza ca pozele tale noaptea arata ca niste pete negre , nu au viata ...Daca tot le-ai bagata in photosop putea sa mai intuneci ce e prin spatele masini , sa nu mai atraga atentia de la subiect (vezi cele 2 lumini la poza din fata)

De cand exista un tipar in felul cum a face o poza, fiecare fotograf are stilul lui, acum tu il ai pe al tau dar asta nu insemna ca nu e buna poza mea.:rolleyes2

shantzu 12-12-09 13:25

Aici nu e vorba de stil sau de vreun tipar , e vorba ca poza ta nu arata bine ...Dar nu vrei sa intelegi ...

ALEX_BZN 12-12-09 13:51

ma bag si eu aiurea sa imi dau cu parerea.....acu depinde cum vede fiecare lucrurile....grifo a vrut sa scoata in evidenta partea brutala a bestiei lui droopy....si s-a axat pe culori inchise..intr-adevar si shantzu are dreptate...partea din spate e prea luminata si iti atrage atentia de la masina....ar fi trebuit facut ceva ca sa fie masina mai "vizibila" sa sara in ochii..oricum masina murdara e ceva interesant scoate brutalitatea la iveala:)))....daca era o masina curata pe contrastul ala inchis ar fi fost mult mai nereusit...asa ca murdaria cu contrastul da numai bine..parerea mea..am vb ca un poet:)))

Griffo 12-12-09 13:57

:))
NINGE BAAA

+ si la Bucuresti

tng 12-12-09 14:43

vin sarbatorile, vin sarbatorile :D

shantzu 12-12-09 15:21

Quote:

Originally Posted by tng (Post 2884759)
vin sarbatorile, vin sarbatorile :D

Mai pe scurt se apropie sezonul cu sarmale , fripturi , prajituri, cozonaci ,alcool , craciunitze si multe altele :lol:

ven`u 12-12-09 16:57

pai da ....shantu cu gandu la mancare .... de cand nu ai mancat shant o shaorma sa intre in plus 2sarmale ?:))

shantzu 12-12-09 17:05

Quote:

Originally Posted by ven`u (Post 2885199)
pai da ....shantu cu gandu la mancare .... de cand nu ai mancat shant o shaorma sa intre in plus 2sarmale ?:))

Nu tin minte cand am mancat ultima shaorma , a trecut mult timp de atunci :lol::lol:

EaGle 12-12-09 22:56

Cum sunt strazile pe la Ploiesti ? :D

La Campina poti sa te dai cu sania :lol:

Griffo 12-12-09 23:00

:D
Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2886147)
Cum sunt strazile pe la Ploiesti ? :D

La Campina poti sa te dai cu sania :lol:

Aici inca nu, e fleoscaiala pe jos:D
Maine ne dam cu sania cu tractiune spate:D

bmw_motorsport 13-12-09 07:15

ziceti repede unde spal si io masina la ora asta?:oops:

kok-206 13-12-09 15:20

...si cum spuneam...da...

Vladz 13-12-09 23:56

un matiz altfel :)

http://daewoo.anunturi-auto.4tuning....60-406249.html

Griffo 14-12-09 00:09

Vinde Grasu masina...
Totusi 6500E, nu stiu ce sa zic, omu vre' sa'si scoata banii bagati in ea dar la banii astia nu stiu daca se va vinde.

ALEX_BZN 14-12-09 00:21

stii tu cum e vb aia:"fraier nu e cine cere e cine da" si pana la urma trebuie sa isi recupereze si el banii investiti in ea...il inteleg intr-un fel.

cmdbass 14-12-09 01:19

eu pe el il inteleg ...nu il inteleg pe cel care da banii...

T@zMania 14-12-09 01:25

in masina s-au bagat f multzi bani,mai mult de cat cere pe ea probabil.....

DONU' 14-12-09 17:14

URSU lu' Jakalu pe EBAY in California, masina de prezentare la body kit-uri de vanzare.
Cum draq a ajuns acolo, nu stim! Iimah si cu stickeru de la Inferno pe ea! 316IS :lol:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-3...item2a00b87e99

eMH 14-12-09 20:39

sa imi bag... am crezut ca faci misto,dar chiar e masina lu' jakal :)))
de unde dreacu au luat americanii poze cu taxi-ul ??

btw,oare asa or fi toate reclamele astea?
ceva gen "uite o masina tunata de noi",si e poza luata de pe alt continent ??

tng 14-12-09 21:29

sunt multi straini pe forumul asta, multi romani plecati in strainatate, peste tot in lume, ce e asa anormal? :D

eMH 14-12-09 22:49

Straini... Mi-e greu sa cred,pentru ca pe forum se vorbeste romana,si in afara de unguri/moldoveni/cativa bulgari,si alti vecini,foarte rar gasesti straini care sa cunoasca limba romana.
Intr-adevar,stiu ca sunt foarte multi romani pe forum care au plecat prin strainatate...

jakal 14-12-09 23:09

greu cu celebritatea asta frate........:)):))

cu alte cuvinte clubul INFERNO se face cunoscut si prin america....:lol:

ALEX_BZN 15-12-09 01:32

adevarat...iti dai seama ca e o mandrie ca a luat masina ca model.....oricum e reusita ce sa mai.
PS:daca va uitati atent nu au retusat si eu ciupiturile alea mici de pe arcadele de la aripi.....ori nu au vazut..cine stie.

JuST_GiuGiu 15-12-09 09:00

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2892402)
greu cu celebritatea asta frate........:)):))

cu alte cuvinte clubul INFERNO se face cunoscut si prin america....:lol:

sacale mare om mare caracter....ai ajuns vedeta peste mari si tari fara macar sa sti!:twisted::twisted:..peste cateva luni te trezesti si la TV..:lol:

Vladz 15-12-09 14:14

În noaptea de sâmbătă spre duminică, echipajele Poliţiei Rutiere au supravegheat traficul în localităţile Breaza, Boldeşti Scăieni, Vălenii de Munte, Câmpina şi Ploieşti. Razia s-a încheiat cu peste 340 de amenzi, 11 permise reţinute şi dosare penale pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.
Raziile de acest fel vor continua în judeţ până la sfârşitul anului.

tng 15-12-09 14:23

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 2893855)
Într-o videoconferinţă la Guvern, ministrul interimar al Transporturilor, Radu Berceanu, le-a cerut primarilor ca în momentul în care sunt solicitaţi pentru intervenţii de deszăpezire de către conducătorii de autoturisme blocaţi pe drumurile naţionale să verifice şi dacă aceştia au plătit rovinieta.

numai la noi se poate intampla asa... Bine, cine ar cere ajutorul institutiilor de stat ptr dezapezire?.. tot la prieteni apelezi daca ramai blocat :D

Griffo 15-12-09 14:29

Quote:

Originally Posted by tng (Post 2893884)
numai la noi se poate intampla asa... Bine, cine ar cere ajutorul institutiilor de stat ptr dezapezire?.. tot la prieteni apelezi daca ramai blocat :D

Apropo, ce frumos e la Breaza acum, ma uit pe geam si ninge incontinuu, zapada din ce in ce mai mare, nebunii cu cauciucuri de vara fac ravagii in parcari.
Revin cu poze saptamana asta.
Atentie la accidente ca acum ai sanse mult mai mari sa faci accident.

basti77 15-12-09 15:02

Pe unde gasesc in Prahova, in special pe langa Ploiesti, anvelope SH, vreo recomandare cu marfa buna.

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning