![]() |
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
Ce ziceti de acest Matiz....de fapt de aceste Matizuri::D
|
2 Attachment(s)
Viziunea mea asupra Loganului Steppe:D :o
de ce nau facuto asa:sad: :twisted: :twisted: :!: comentati!!:lol: |
*Saby - la matiz ... jantele au reflexii prea puternice pe ele ... oglinda laterala nu e reala ... unde ai pus eleronu nu e prea reusit ... e blurry .... diferenta de culoare ... sper sa nu gresesc dar e un pic cam stramb ... la al doilea partea laterala e blurry toata ... + karipile nu zici k sunt aripi ...
*Lukian_XXX - ai cateva selectii tremurate in rest e bine .... |
2 Attachment(s)
... in sfarsit am avut putin timp liber pentru inca o lucrare... orice pareri sunt binevenite
|
Quote:
|
asta pentru ca nu sta pe loc ci ruleaza pe circuit ;) am vrut sa-i dau un efect de viteza nu sh dc am reusit
|
Quote:
|
in fine.... tinand cont si de caldura emanata de asfalt si care se vede si in spatele masinii eu zic ca nu e prea mult blurr dar o sa fac o varianta si cu mai putin blurr si sa vdm cum iese o sa fac blurr doar partea de sus si eventual background-ul :D
|
2 Attachment(s)
comentati...:roll:
|
Quote:
|
Quote:
- parasolar stramb (pe orizontala); - priza de pe capota ireala; - geamurile sunt mate... dar stalpii stralucesc ? :roll: - pragu' (luat de pe ceva japoneza - nu-mi dau seama ce) nu pica deloc bine pe masina, iar piza aia din partea spate... :roll: - jante nepotrivite pentru Vectra C (merg pe urs, Golf 1, 2, chiar 3, da' pe Vectra C, in nici un caz) si unghiu' nu e tocmai cel mai stralucit. Quote:
|
2 Attachment(s)
o parere...doua??:rolleyes2
|
Quote:
merci mult de observatii...jantele am observat si yo...nu se potrivesc..:( pragul e de pe o toyota supra...( le ai nu glumea :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si loganu e kitch :))))))))
|
Omul din greseli invata....ms Oxide & patriotu90
|
*subaru ... ai cva selectii strambe ....
*rx-8 ... emblema dp capota park ar fi fost facuta cu un pix ... si se sterge la ploaie ... roata spate ar fi trebuit sa fie mai lata ... geamuri prea negre ... selectii strabme la plasa din gura centrala ... o para langa acel carlig ... *golan .... spolieru fata are cam multe reflexii ... in rest e bine .... |
*Most_Wanted: la subaru unele selectii aiurea, spoilerul fata cam ireal, pragul cam spalacit
la mazda ploaia aia nu prea e ploaie :lol: si gura aia din mijloc din fata la partea superioara a iesit stramb si sters la logan... ce sa mai... chiar e kitsch :lol: spoilerul fata e descentrat si reflexiile nu se potrivesc |
3 Attachment(s)
Pun si io ! Comentati va rog .... sunt inca la inceput
|
2 Attachment(s)
Am mai gasit ... prin calculator nijte poze ...
|
ar fi bine sa pui si originalele sa vedem c ai schimbat ...
|
Quote:
..... nu de dragu de a arunca niste poze |
2 Attachment(s)
Un VW Bora pt. comentat vine acuma!!:twisted: :D
|
*Lukian_XXX: ai unele selectii naspa si in unele locuri masina e blurry
|
Quote:
dar o so repar:D :o |
3 Attachment(s)
salut,baieti. vin cu un nou concept-car.....VW Phaeton 2-door. hope u like it
stiti ce aveti de facut-comentarii plz. danke |
ai copiat aerisirea laterala si in interiorul ei nu e culoare ... jantele neclare ... unde ai scos geamul din spate se vad niste urme ... ai cateva selectii strambe ... la ultima versiune ar fi trebuit sa pui si un sofer :D
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti?
|
Quote:
|
*bsg: in plus... spoilerul e stramb si descentrat, janta fata stramba si unde ai scos antena se mai vad urme
|
2 Attachment(s)
Quote:
OPELU MEU:arrow: |
uff .. de acolo leam luat dar sunt la inceput.. nu prea am materiale.. osa ma uit la topicu respectiv
|
*ra2: cred ca ar arata mai bine spoilerul fata daca ai renunta la faza cu carbonu', am vazut o selectie naspa da' taci ca n-a vazut nimeni, partea de jos a spoilerului spate e stearsa
|
*ra2 - arata bine masina doar reflexia de sub masca e ciudata ... daca a disparut masca nu ar trebui sa existe reflexii ...
|
Salut....
2 Attachment(s)
Ca tot e vara si cald....cred k ar merge o decapotabila....:-P
Ce parere aveti?:oops: |
Quote:
|
Re: Salut....
Quote:
|