![]() |
Re: Constanta - Accidente
la skoda azi..iar a fost 2 accidente unu pe la 12...un megan a intrat park intr-o semiremorca dinaia care aduce masini...si acuma seara cand am venit din cauza "soferilor"care ies ca p....lele de la skoda...accdent in lant vro 6...unu in altu
|
scuze k ma bag si io acilea....is din sibiu....insa dupa ce vad aici...is cam multe accidente pe la voi...aici la sibiu e linsite :D
|
Quote:
|
Quote:
pai tu compari constanta cu sibiul ? :) ... noi suntem al doilea oras din romania .... oras mare , multi oameni , multe caractere .... cand o sa imbatranesc ma mut si eu intr-un oras din asta linistit ... unde sa pot sa imi plimb nepotii cu tico in liniste :) |
Te asteptam sa devii sibian :)
|
Stie cineva despre accidentu de la brik in care a fost implicate o dubita si un motor?
|
3 Attachment(s)
in mamaia la sensul giratoriu
|
Lumea nu se invata minte, sau monumentul ala acolo nu prea se mai vede, eu zic sa-l curatam putin ca sa nu avem altu care sa pape stalpu :???:
|
2 Attachment(s)
la ce ora sa intamplat accidentul cu bmw ? ... ca la ora 2 si un pic nu era acolo ... am si eu 2 poze mai pe zi facute
|
pe la 4 cred ! n-avea permis si era si baut sclavul asta ! ca sa vedem cine ne baga in mormant !
|
Quote:
|
Quote:
|
in jurul orei 5 sa intamplat... si soferul nu avea permis de conducere din cate am inteles eu ... naspa ... bine ca nu au patit nimic cei din masina
|
masina si acum era acolo :(
|
Shtie cineva de ala de la miga !? o dacie shi cu nu mai shtiu ce ... vineri sau sambata ! erau facute bine oricum se oprisera in stalp
|
ce sa se stie ala cu dacia pleca omu de al semafor alalt a trecut in fuga si la prins rosu jbang poc si sau lovit sange tipete si politie
|
Adi aia nu cred ca e masina lu migu...
|
cine are poze cu loganu ala dupa lapusneanu , cu cox la numar...???
|
Quote:
am fost acolo - misto faza.... |
imi pare rau de seat
|
Nu iti face griji....o sa fie bineeeee :D
|
care e treaba cu accidentul dintre loganu roshu si seatul de pe lapusneanu ? k masina toata ziua a stat acolo
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
nu e in CT , s-a intamplat in Medgidia , da nah....
apartine de judet :P:P |
Cum a reusit sa distruga in asha hal bunatate de bmw ? Ce-a luat ?
|
Cred ca a luat movila de pamant pe care sta cocotata masina :\
|
cam multe Bmw-uri bulite in ultimul timp,nu vi se pare?
|
daca si aia e bunatate de bmw ..septarul asta nou ce mai este nene?
soferii sunt de vina ,nu strazile,nu masinile .. |
vai saracu ce naspa.....asta e.....stie careva o dezmembreaza? ca as avea nevoie de ceva de pe el!
|
Quote:
|
nu a fost vina BMW`ului , a iesit o fraiera mult in intersectie , si asta avea viteza , si a evitat`o da n-a mai oprit....
fatala a fost bordura inalta de 30 de cm...pe care a luat`o la vreo 80 km/h masina e praf. nu mai face nimic din ea. era cu nr de bulgaria , s-a rezolvat cu asigurarea alea alea , i-au luat masina si i-au dat 3000 euro. |
pai si daca avea 80 km/h chiar nu avea nici o vina ?:) hai ma topser ca aveam pretentii de la tine :)
asta e ,bine ca nu au fost victime |
Quote:
|
scz Gaby , n-am vrt sa zic asa , a avut si el o parte din vina dar daca nu iesea aia cu dacia nu se intampla asta :)
|
4 Attachment(s)
Azi noapte, la cap de linie de 40, baiatu cu coupe`ul a venit cu viteza (140 din spusele soferului) din mamaia, a luat balta care se formeaza in curba acolo, a facut acvaplanare si a zburat tocmai pe sensul opus in pom. N-a patit nimic nici un pasager.
|
si mai era si de vanzare masina ....
|
ce poze misto , nu vad nimic :)))
|
Quote:
|
da, dar blitz sigur avea camera aia sau telefonu ala :D
|
ete ca nu avea nici de ala, cand o sa mai fie vreun accident o sa faci tu poze mai bune ok ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning