![]() |
Re: My KYS !!
Salut
Ai fost luni pe valea oltului ? In jurul orei 15 aproape de Valcea, pe sensul Sibiu - Valcea. A trecut pe langa mine un logan rosu asemanator cu al tau cu doua biciclete montate pe el. Nu am apucat sa vad numarul. |
1 Attachment(s)
Quote:
FOF-ul Attachment 1981283 Cosmin, cum îţi stau organele cu aşa anvelope? :D |
Quote:
E o diferenta enorma de atunci pana acum.. |
Quote:
|
Dupa mustele de pe bara fata as spune ca nu prea iti place sa mergi incet. :)
|
Quote:
@robynet - sunt nevoit sa port saci cu ciment sa fiu si eu la fel de low...ca altii : "pfff pffffffff " :) @MBN - eu merg incet , in schimb mustele vin tare.... :D |
Quote:
|
Da, da, asta le zic si eu rudelor cand vad botul masinii plin de muste. :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Oglinda oglinjoara.. |
Prima data cand am vazut masina am crezut ca este photoshop :shock: foarte foarte frumoasa masina :shock: .
|
Quote:
da , da , eu eram pe la valcea. |
frumos domnule :D
|
4 Attachment(s)
Multumesc nenea :)
Pe K Y S s-au montat alte jante : Keskin KT4 , 17" , 8J fata - 9 J spatele . Cateva poze cu ele... |
Quote:
|
Quote:
1) aceste jante sunt exact pe stilul tuningului abordat 2) mi-a mai lasat si masina aprox 1 cm jumate 3) modelul acestor jante, pentru mine, este unul cat se poate de frumos |
Quote:
|
Quote:
|
Arata MUUUULTT mai bine cu jantele astea!
|
alta viata....ii sade mai bine:) sa le invarti sanatos
singura chestie,eu zic ca ar trebui jantele sa fie mai in exterior(un et mai mic)asa ca sugestia mea ar fi sa compensezi cu distantiere o parere... bafta |
4 Attachment(s)
Mai pun cateva poze de azi... E posibil ca-n viitor sa apelez si la niste distantiere....vedem..!!
|
Bravo domnu' Cosmin.O masina facuta cu gust!:D
|
Quote:
So shinyyyy 8). Daca nu pleci cu un premiu, ne suparam :)). |
Foarte frumos Logan-ul!
P.S. Cosmin, dar cu rugina de la braţul ştergătorului?:D |
ANDI rugina nu este de la brat este direct de la lama stergatorului
JOKER corecteaza-ma daca gresesc.......... |
...daca te uitai atent nu e bratul e lamela e suportul de prindere al lamelei rugint.
|
Calmare :) Bogdy are un mod unique de a glumi :)
Din pacate, lama stergtorului am vazut-o abia dupa ce s-a uscat masina ..adica in interiorul Pavilionului. Cat a plouat saptamana asta + spalat + neutilizarea masinii a facut sa omit acel punct. Sper ca maine s-o remediez! |
4 Attachment(s)
poze de la expo
|
4 Attachment(s)
dacă domnişoara şi data viitoare mă afumă, o mut pe altă planetă ... numai are scăpare...:))))))) să îşi aleagă de acum unde vrea să se mute...glumesc:))))
felicitări ptr expo.... |
2 Attachment(s)
doua poze si de la mine
|
Quote:
|
Quote:
|
Aaaa...asta-i loganul ala colantat de la baietii pastilati care se uita la blitz...foarte misto ti-o iesit colantatare
p.s.: salutari de la baietii care si-au turnat cafea pe masini |
Ce masina nasoala :D
|
Bravo Jokere, felicitari pentru participare LCB te saluta, desi ai fost la standul Ghetto :) !!!
|
Te felicit si eu! Masina arata foarte foarte bine, exact cum ar trebui sa arate un logan modificat, in anul 2011. Jantele is o alegere foarte foarte buna! Scuzele de rigoare ca nu am fost expozant si ca am trecut pe la voi in fuga si nu am salutat.
Ceva premii? |
Quote:
|
Quote:
|
:)) Yackone a glumit si incearca sa ma faca sa zic de Peugeot-ul lui crom-ruginit :))
Morphe - imi pare rau ca nu am schimbat 2 cuvinte. Ma bucur ca stilul de tuning adoptat este pe gustul tau! Premii...poate alta data :) Deja ma gandesc sa-i cumpar masina lui Dany GGD =)) |
Quote:
Consider ca la best autohton, KYS-ul a fost nedreptatit - ar fi trebuit sa fie al tau premiul! Este un proiect UNICAT, frumos, cu un aer nou si curat ptr. Logan! Eu te felicit inca o data ptr. realizari si iti doresc multa bafta la urmatoarele saloane. Te sustinem!;) |
Nu contează premiile ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning