![]() |
Re: Club Cielo
sunt kiar curios ce intalnire va fi?
|
Deci, pana la urma ce a fost la polivalenta?!
|
eu 1 nu am ajuns ... la 22 am scapat de la munca ... maybe next time
|
ceva in zilele astea adica wec. vreo adunare ca vad ca si aici se vorbeste de intalniri
|
nu a fost mare lucru intalnirea de joi. am fost eu korb si manele si ink vreo 7 masini matiz espero....si altele pe langa daewoo... nu mi s-a parut interesant deloc...am stat vreo juma de ora si am plekt si noi...DUMINICA acum la ora 16:00 la polivalenta in parcare locul obisnuit ne intlanim cine vine vine cine nu...
|
joi * nu jos scuze..
Foloseste cu incredere functia edit!!! Snapy. |
sa speram ca urmatoarele intalniri o sa fie mai interesante pentru cei mai aproape care se pot intalni ca noi ce mai departe...
|
Baieti am si eu o problema ,daca se pricepe cineva imi iese fum pe la prima flansa de la esapament exact in prinderea galeriei de evacuare cu prima teva de esapament, unde sunt suruburile acelea cu arc.Stie cineva cum trebuie sa procedez pt a remedia defectiunea ?Ma deranjeaza ca se aude si mai tare motorul!Va rog sa ma ajutati cu un sfat!BAFTA
|
Pune Niste Poze Pls Cu Farurile Blue Vision
|
masina mea papa ulei de la ce poate fi?
|
Quote:
|
Exact asa am patit si eu anu' trecut, prin luna oct-nov. iata rezolvarea:
dupa zgomotul produs la motor si cantitatea de fum iesita am intuit ca este vb de garnitura din teflon care vine prinsa (surburi pe arc) intre saxofon si galeria de evacuare. am mers la serv, au ridicat-o pe elevator si intr-adevar, se arsese garnitura raspectiva. am mers la mag, am cumparat-o (18ron) + 5ron la mecanic.....si s-a rezolvat. am putut pleca la drum linistit. te sfatuiesc sa faci acelasi lucru... |
judele cat ulei iti manca?
|
salut baieti.scuze ca nu am mai putut posta pe forum,dar nu am avut net la camin si mai sunt si in plina sesiune.daca duminica se tine vreo intalnire vin si eu ca vreau sa vb mai multe ca nu prea mai sunt in pas cu cielorunners.asta daca nu deranjeaza pe cineva.bafta
|
tzaestos nu deranjezi p nimeni d-aia au loc intalnirile ....
|
srry k ti-am gresit numele acum am vazut
|
stai linistit.pana la urma se face ceva azi la 4?si daca da pe unde e sala polivalenta ca nu am fost niciodata.niste repere daca se poate.ms
|
ma sa zic mia luat in 1500-2000 de km forjata :) 1 litru :)
|
ii bine.
cand iti manca 1 litru la sub 1000km sa iti faci problweme :P |
Polivalenta este in Parcul Tineretului sau Oraselul copiilor cum o cunosti.....depinde din ce parte vii... daca vii dinspre timpuri noi mergi pana la intersectie la tineretului-sincai...faci stanga cu toate k e interzis urci valea o cobori...faci dreapta eu asa fac...si mergi spre mihai bravu si a 3 mi se pare faci dreapta sa urci o vale oricum inainte de cladirea aia mare...deci de la intersectie de la tineretului a 3 parca faci dreapta sa urci o vale si acolo ne gasesti....eu ti-am explicat venind dinspre timpuri noi nerva traian...
|
apropo o sa fiu acolo :)
|
sper k azi sa va intalniti...ce naiba k e ditamai caldurta...eu ma trecui la 3 sferturi si tricou:) sa vedem poze...cu multi in ele..;)
|
nu am mai apucat sa citesc postul si nu am putut ajunge.ramane pe data viitoare
|
a mai avut loc intalnirea?
|
nu....k nu a fost nimeni acolo ....am fost la 4 si 10 si nu era nimeni am dat o tura pe acolo...lam vazut pe baiatul cu nr SRS atat da lam vazut in oglinda retrovizoare knd se ducea deci si el a fost acolo da nu ne-am intalnit....
|
4 Attachment(s)
Intalnire de azi: 3 masini: Eu, BGD_NNE si Man3l3. Multumesc baietilor de la Bucuresti care au batut atata drum pana la Braila. Poze n-am apucat sa fac pt ca un anume user de pe forum a uitat aparatul acasa :evil: :x
Am facut cateva cu telefonu' dupa ce au plecat baietii la Bucuresti. |
Quote:
|
Trebuia sa vina Soryn de la Buzau si RD-Woo de la Slobozia. Data viitoare o sa fim mai multi...Soryn a anulat in ultima clipa...Sa speram ca se termina cu bine :(
|
dune_g a reprezentat azi cielo la raliul national de la craiova
|
Quote:
|
am fost duminica la polivalenta am plecat la 16 si 15 min si multe masiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da nu cielo am stat ca fraieru de la 15 si 30 min si nimic poate alta data vorbiti si voi serios ca daca ne aud alti rad si cu curu de noi asa ca mai bine nu mai vorbim si facem am fost dezamagit total asta este poate va este rusine sau poate ati fost la plimbare next time .
Naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Donn da vad ca esti suparat rau (nu ca te-ai fi suparat degeaba). Ai dreptate dar din cate vad userii din buc au cateva probleme cu masinile sau sunt in sesiune si trebuie sa ni le rezolvam si pe urma o dam iar pe intalniri. SPER.
|
Quote:
|
Da' de ce l-ai tras pe dreapta? Cand o punem de o intalnire in tara? Noi am incercat ceva micut acolo :D
|
Ma nu sunt suparat, sunt dezamagit cand vad cum s-a ajuns pe aici....ma tata, esti in sesiune sau in ce esti, ai probleme dar te-ai bagat aici poti sa-ti faci timp, 5 minute, sa postezi aici un post mic si cuprinzator....am "x" probleme, o sa postez peste o sapt, 2, 3, cand termin.Dar in fine, nu ma mai bag ca deja unii mi-au luat-o in nume de rau, mai e un pic si sunt declarat nebun. Eu o sa vin cam in 2 sapt la Bucuresti sau maxim 3 sa iau motorul de la Radu erd si o sa-l schimb in Bucuresti, sper. Daca e atunci si poate macar unu dintre voi sa vina sa facem o poza cu masinile unul langa altul bine, daca nu, nu ma mai implic cu nimic aici !
|
Donn nu ti-a luat-o nimeni in nume de rau ca si tu ai dreptate dar trebuie sa ne intelegi si pe noi....si uite cum facem dar numai cu conditia sa vii intr-un week: cand vii in bucresti sa-ti schimbi motorul PROMIT ca vin si eu ca sa tragem in poze masinile...numai sa ma anunti cu o zi inainte si vin.
|
ree in legatura cu sesiunea yo mai am 2 examene de dat duminik acum si duminik urmatoare da mai am si restante ceea ce e f grav pana acum sunt 2 ... in afara de scoala eu mai si lucrez duminik pana la 3 si e cam greu ... am fost la o intalnire cand am ajuns de la exam da era 16:30 si nu mai era nimeni . ata ete alta data dupa ce scap de probleme ...
p.s am dat comanda de proiectoare clare pt cielo acum o saptamana ,trebuia sa ajunga vinerea trecuta , am dat 4 mail-uri 1 sms si telefoane la greu ... NU IMI RASPUNDE NIMENI !!! stie cineva dak pe la cutitu de argint este reprezentanta sau magazin de piese daewoo??? multam !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning