![]() |
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Eu zic sa te apuci sa-ti deschizi o scoala de "ghidusii cu ursuletii" :D
PS: totusi, sa faci si caldura aia... |
Tare rau :lol:8)8)8)
La mai multe ! :twisted::twisted: |
frumos urs;)
frumoase poze de la munte bafta |
Bine Santos! Esti de actiune! :>
|
1 Attachment(s)
asta e si mai tare :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
VINE UN CAMION!!!!!!! :lol::lol::lol: |
Quote:
nota: a se observa pe film cum apare un panda galben care nu prea vrea sa opreasca,camionul care venea cam tare la tupeu,si tico-ul in spatele caruia ne dadeam de-a latu(oamenii din masina cam crizati un pic de situatie)...eu nu inteleg ce e in mintea lor,daca esti in derapaj,nu mai ai prioritate?! eram in rond,deci prioritate, iar cand vezi o masina ca vine de-a latu spre tine....pe prioritate...te astepti sa si opreasca?! sa-ti faca tie loc?! |
Quote:
TARE ASTA !!!! |
in ziua de astazi nu se mai tine cont de prioritatea din sensul giratoriu...majoritatea abordeaza stilul smuls:))
|
pe unde era rondu ala ? am fost si eu in buc aseara da numai ronduri aglomerate...si nu prea ude :)) decat la aviatorilor acolo sau cum ii zice am prins putin liber :))
|
era tarziu in noapte frate :) trafic putin etc.. mergea .. :D
si acolo e tare ca poti sa dai 2-3 ronduri si s-o continui pe o strada la dreapta,o curba .. da e greutz :D dar merita incercat :D |
Ba in primul rand vreau sa te felicit pentru progresul care il faci zilnic in manuirea acestui autoturism, si as mai vrea sa iti urez sa iti faci caldura ca altfel nu mai ma urc la tine in masina.Tine-o tot asa si sa speram la un motor mai mare si mai potent .BRAVO.
|
frate ...sa raman masca cand am vazut ca dai rondu fara probleme....ai avut de la cine sa inveti:). si caterinca maxima acolo din ce am vazut:).
|
Quote:
mersi frumos ptr vorbe si ptr suspensie :) |
Quote:
|
Quote:
|
BRAVO SANTOS.... ai progresat foarte mult ...parca acum cateva zile cereai masina sa o muti de colo colo in parcare (cand nu aveai carnet si erai mic):D
Ce sa zic imi place ce vad ... cum o merge filmuletul asta pe filmul de 3 ani ??:D |
ba santos,...dar cine era ma boul ala de tipa??=)))
|
un idiot, mai vrea cineva melodiile ?
le uploadez ? sau le dau separat pe ym ? |
chiar ba....:)))))mare panarama de idiot:))))
eu sigur nu eram , ca aveam alta treaba:)))) |
Quote:
in legatura cu filmele.. cred ca te-ai pictisit sa tot auzi atatea laude.. incat una de la mine nu va mai conta.. dar nu pot sa ma abtin trebuie sa o zic.. Forttzaaa .. foarte foarte tare.. |
7 Attachment(s)
asta e aia din masina, prima, track 1
restu ... sunt din aceiasi cantare, la fel de tari :) foarte foarte tari :D |
Daxter, care e problema ? Am şters oo şi chestii de genul ăsta, aşa că nu văd care-i problema cu cenzura :roll:
|
Ma gandeam sa iti dau o replica pe "masura" dar nu se merita efortul :)
|
ei, daca nu se merita efortul sa dai o replica "asa cum merita moderatorii astia" poate se merita efortul sa incerci sa intelegi ca daca posturile nu mai aveau demult legatura cu masina lui santos au plecat "intr-o lume mai buna", deci iarta-ne ca am gresit ;)
|
ontopic :D
o sa apara un filmuletz .. :D se lucreaza la el .. cu un m5e39 un e36 2.5 24v un alt e36 tot 2.5 24v un e30 2.0 un 335 nou un 2.5 24v turbo .. si inca un e36 1.8 :D cine a vazut pana acum ce s-a facut .. desigur .. e wip ... a fost multumit :D maine cred ca apare si pe net :D dupaamiaza,cam asa |
https://www.youtube.com/watch?v=Avmns6Lz_6o Doriftooooooooooooo Teaser /// film facut azi new new new
|
de abia asteptam filmul cel mare:).....presimt ca o sa fie ceva gravvv dupa ce am vazut in teaser.
|
superrrr teaserul :D
|
eh,nu va asteptati la cine stie ce ,e facut mai mult de fun ..
am filmat cu aparate foto ... deci n-o sa fie cine stie ce .. insa e misto de pus la colectie .. pentru noi ,nu stiu cat conteaza ptr voi .. dar noua ne place. . si-l tinem unde ii e locul .. am sa rog moderatorii sa nu stearga nimic din ce urmeaza... in film apare si ursu si deci e ontopic .. oricum,ma bate gandul sa fac un film doar cu ursu .. si ca soundtrack sa mergem pe melodiile pe care le-am pus mai sus pe topic :lol: aia chiar ar fii tiganie :lol: |
bah,knd va vad cu masinile voastre (mai ales cei cu urshii) ma gandesc cum de avetzi atata rabdare,cum putetzi sa le faceti sa fie k noi si mai ales pe gustul vostru...am si eu un golf si vreau sa-l fac,dar mi-e teama k nu voi reushii...oricum am multa stima si respect pt cei care fac ceea ce fac cu masinile lor si nu vad in ele doar o mashina...ci poate kiar o persoana...bravo...:oops:
|
Quote:
frumoase vorbe, respect |
ce faci vineri seara??????? te invit la party !!!!????????????
|
ce party?
am bagat ursu la hibernat.. nu mai e smecherie cu 2.0 :) strangem ptr ceva mai potent .. sa vedem ce-o fii .. pana atunci,o dam pe filme pe alea... :D sper ca maine sa iasa drfto full vers. :X |
Quote:
|
santos noutati cva?:D pregatesti surprize?:D:P
|
vii la braila?
|
as veni ..
nu prea stau bine cu banii .. sa vedem daca reusesc sa strang niste bani ,cati km sunt din buc pana-n br ? in alta ordine de idei,sper azi,daca apuc, sa fac un filmuletz... la caterinca mai mult sau mai putin .. :D cu ursu .. ce am filmat in serile alea cu o melodie pe placul unora si in acelasi timp o mel care o sa-i dezguste pe multi :) |
Bucuresti-Braila-Bucuresti 430KM maxim.
Hai poate vii macar asa 4fun cu 2.0. Cya! |
pana la craiova sunt 500 dus- intors parca, nu ?
si pana la craiova am bagat de cca 3 mil benzina :) deci sa zicem 2 mil jum + mancarica + suculica + tigarica... 3 mil jum .. alta suta de euro .. realizabil :) as veni .. |
EvL*Skillz and Golfuletz are the best!!!Try and beat this : https://www.youtube.com/watch?v=mDBTvoBrUdg mwahahhahahahahha :lol::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning