![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pacat de el . era un baiat bun :lol: :lol: |
Quote:
|
8 Attachment(s)
LAFU A INTRAT LA PREGATIRE PTR CT;)DE AZI LA NOUL GARAJ AL NOSTRU K NEAM MUTAT DIN MARIN GRIGORE
|
mult bafta dani si cu ursu si cu garajul ;) ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
foarte tare :D ... pe unde e garajul ??? ca sigur o sa mai ajung pe la tine :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
laf + minilaf :lol:
|
Quote:
Forzzaaa |
1 Attachment(s)
Frate sa cada blocu eu nu ma opresc :))) oricum a fost dragutz, cand dadeam save a inceput sa se miste birou + scaunu si m`am gandit "poza asta e blestemata" :lol: :lol:
|
azi am intalnit un urs pe strada erea micutz de 1.6...shi l-am intrebat...ce vrei sa te faci cand vei ajunge mare:P...shi a raspun:- VReau sa devin LAF findca LAF-u-i cel mai tare :D
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nea teleportat pe toti ala cu biturbo :)))))
|
Salut Laf! Bafta multa cu nissanu' .. da parerea mea e ca tot ursu' e treaba...tot mai mare senzatie o sa faci cand apari cu intercooleru' ala mare in fatza si sunetul acela specific de V8....
Cum o faci sa scoata flacari, accelerator si toba sport?Sau ai kit dala de flamethrower? Succes in continuare!!!! |
La Laf se lucreaza pt a fi gata pt duminica!Se schimba role softuri punti etc!Speram ca va face o figura frumoasa!
Cei ce au crezut ca Danny s-a vandut orezarilor s-au inselat!Despre Nissan pt inceput va avea inima micuta originala,dupa care va urma un transplant de ceva sange si inima germana!Mai multe detalii va da Danny! |
4 Attachment(s)
SA PREGATIT JEGOSUL :lol:SE VA FACE MIINE SAU POIMIINE DIN NOU SOFTUL LA CAZAN,UNITATEA SEIZMOLOGICA ANUNTZA PRESIUNE MAI MARE;)SI DUPE CT IAR MAI RIDICAMM PINA CIND VA CRAPA SA VEDM PINA UNDE DUCE V8 ASTA.IAM MAI LUAT ALTE JANTE SA PRINDA MAI BINE SI EL.AZEV A SPATE 10J-8,5--17.SA SPERAM FORTZAAA .ACUM SUNNTEM LA MINA LUI WPP SA PUTONEZE SA JMENUIASCA CONTOARUL :lol:))))FORTZAAAAAAAAAAA
|
Fortza..boss ori totu ori nimik:))))......Abea astept sa vad ce figura face la mare
|
Quote:
|
Quote:
Cand ieshim la plimbare pe drum drept???:rolleyes2 |
nu este nici o sansa sa vi la cluj nu ?
|
Quote:
Quote:
poate are cineva .vreau si eu 2 arcuri de spate cit mai joase le dau pe ale mele la schimb +dif |
Quote:
|
1 Attachment(s)
2 arcuri ca sa fie bine!!! Cum zici tu FORTZAAAAAAA!!:))))
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
si supercharged nu turbo ;)
|
Quote:
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=xUshS...eature=related Asa o sa ajunga LAF sa dea cercuri;) Boss tine-o tot asa! Sa iasa Fortzaaa!!! Scz de offtopic!
|
Quote:
ma bucur ca iti plac pozele |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning