![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
am mai vazut eu una care are asa
|
bogdane, dar de ce nu poate sta fain frumos toba in spate?
|
9 Attachment(s)
Salut domnu :)...uite vezi poate te ajuta la ceva.
Oricum, spor la treaba! |
uoauuuuuuuu:yikes::yikes::yikes: foarte smecher:chainsaw: personal eu asa ceva mias pune, dar finalul las pune inainte de roata, nu intre usi oricum foarte frumos:dribble::dribble::dribble: bafta
|
eu zic sa stai cuminte ca o sa umbli cu ea neagra pe langa evacuare si e pacat
|
Va multumesc f mult pentru poze si sfaturi:-)
Totusi,mie mi se pare mai interesant sa scot finala pe partea drepta,binein teles imediat inaintea rotii spate..:rolleyes2..si daca nu vine bine tipsul aplatizat scot direct teava de inox,taiata frumos la capat:-) De afumat nu cred ca va afuma prea tare,oricum o spal des si nu va fi problema;) Nu mai vreau toba in spate pentru ca de ce sa fie la fel ca toate celelalte Dacii?..vreau sa incerc si asa:-) Sunt pe aproape sa montez scaunul de pe dreapta..putinul timpul liber mi-a jucat feste iar primul rand de traverse pe care le-am facut s-au dovedit cu putin mai inguste decat ceea ce imi trebuia mie ca sa impac mai multe chestii..ieri am gasit ceea ce imi trebuia si acum e mai usor:-) |
1 Attachment(s)
Eu sunt de acord cu esapamentul scos in lateral si cred ca la masina ta ar arata destul de bine.
|
bogdane,o singura obiectie: fa ceva la panaramele alea de dungi...sunt trasate foarte bine,dar cand te vad cu masina si vad mereu intreruperile dintre ele imi vine sa iti dau foc la masina :)) uneste-le,fa-le ceva ca e pacat la ce bijuterie ai facut sa aibe hiba asta
|
cand le-am pus nu le-am taiat la limita, am mai lasat o marja mica de eroare, dar nu ne-am gandit ca o sa se stranga chiar atat de mult.
si ca sa le dea jos... iese cu tot cu vopsea... merg date jos cu feonul dar asta o so facem la vara!:D |
salutare la toti! Bogdan ti-am citit thread-ul pagina cu pagina si sincer imi place la nebunie ce ai facut! Felicitari si tot respectul din partea mea. Am si eu o babutza deasta dar nu pun inca poze cu ea ca mi-e rusine in stadiul in care e acum.
|
Ceva succes cu scaunele??? Astept pozele cu ele montate de cand leam vazut 1 data :) Is tare curios cum se imbina cu interiorul si totul...
|
Quote:
Cand te uiti de afara se vede super,iar cand deschid portiera dreapta e un contrast superb..exact cum urmaresc eu tema masinii..bord ca la mosi,cu toate elementele originale pe el,de volan nu mai zic si la celalalt pol..8) Saptamana asta,cred ca pana miercuri vin si pozele cu amandoua scaunele montate..putintica rabdare:-) Multam Commy:-) |
Salut Bogdan! Stii ce mi-ar place sa vad ? Numarul de inmatriculare sub bara fata, e o munca de cel mult 20 de minute sa il muti jos cu tot cu un suport rezistent.
Sper sa tii cont de asta :D Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
La fel e si la mine, ce oameni :sad: ...cum sa gauresti bara ce deja are gauri gata facute din fabrica pentru suport? La fel si cu ornamentele de la praguri de pe interior, aveam niste holsuruburi de ziceai ca tin 4Kg.Nu-mi place sa vad cum si-au batut joc de masina plecand de la vechea prostie "Lasa ca merge si asa ca e Dacie".
|
nu te opresti niciodata,ha? mereu mai faci cate ceva la masina asta,daciotule!! o sa dea bine teava laterala,scoate-o in fata rotii spate,in zona aia dintre usi ti-ar sparge urechile,si-asa urla masina grozav... Abia astept sa vad iar masina,sa ne-auzim de bine.
|
Quote:
Masina nu mai e asa zgomotoasa cum o stii tu..intre timp i-am pus intermediara;) Numai bine si tie si spor cu 5-arul:-) |
10 Attachment(s)
Am terminat treaba cu scaunele mai repede decat am preconizat:-)
Iata si rezultatul..:-)8) |
Bogdan daca te intereseaza o oglinda de stanga cum ai tu....eu nu mai am ce face cu ea...da`mi in pm id`ul tau de mess sa vorbim...
|
7 Attachment(s)
..........:arrow:
|
Salut domnu! Imi plac scaunele montate pe albastreata :-) totusi sigur nu-ti trebuie o pernuta pentru sezut ?mie mi se pare cam abrupta zona aia, scaunele sunt facute pentru o pozitie mai apropiata fata de volan si pedale normal.Sa vedem cum o sa te simti in ele si la un drum mai lung.
Frumoasa treaba! |
superbe zici ca sunt afcute pentru ea ,bafta
|
foarte frumoase scaunele:) intrebarea mea este: sunt confortabile? care e pozitia in ele? gen la un drum mai lung nu amortesti in ele:P bafta in continuare cu proiectul tau:)
|
Arata f.bine,merg bine cu albastrul masinii,bravooo.
|
Foarte bine vin scaunele in masina,insa masina ta urla dupa o mocheta neagra in interior pe podea si chiar nu e scumpa
|
bravo bogdane bravo ca e belea masinuta.
|
Quote:
|
arata foarte bine intradevar scaunele si se potrivesc perfect cu masina. Cu mocheta neagra o sa iasa in evidenta si mai mult.
Despre cit de usor gasesti mocheta neagra eu nu as fi asa optimista pentru ca stiu cum era sa string de git citiva vinzatori de mocheta - intrebam de mocheta neagra si imi aratau mocheta din aia de birou care e gri si arata super naspa sau altii isi dadeau cu parerea ca nu poti pune mocheta chiar neagra in casa (greu de crezut pentru ei ca e normal sa te ocupi si de masina) Apoi am gasit la un magazin specializat in Arad dupa ce am stresat pe toti prietenii din tara sa caute. Asta a fost in vara 2007 - poate acum e mai usor. |
Salut Bogdan si respectele mele.Iti urmaresc topicu de mult timp dar nu mi-am facut cont...acum nu mai rezist trebuie sa te felicit masina e superba din orice punct de vedere...doar motorul ca nu destul de curat sub capota (am si eu fixurile mele) am si eu o batranica plus una d ela matusa mea (recent achizitionata) 46 mii km reali din 88 si ma pun e maine pe treaba pe ea.Am vazut masina vara asta in eforie si era sa intru in statia de autobuze cu masina pt ca gatul meu era intors pe geam dupa masina ta :)).Te salut si tot respectul pt masinuta..apropo scaunele alea sunt confortabile si practice tinand cont ca dacia are pedalele prea ridicate si forma scaunelor nu cred ca iti ofera cea mai buna pozitie ?
|
Ca sa concluzionez..erau mai confortabile scaunele pe care le-am dat jos dar nu se compara din alte multe puncte de vedere cu FK-urile;)
Ca lucru de corectat la ele ar fi inaltarea usoara a pozitiei de condus,deoarece este putin incomod de operat pedala de ambreiaj..in rest nu ma vait,imi place f mult cum ma simt in ele:-) Am mocheta neagra,cea originala,care arata f bine si e de buna calitate,insa eu am vrut sa scap de toate marafeturile din ea..nici covorasele de cauciuc nu le mai am..;) Cantarita pe cantarul standului de franare masina a ajuns la 930 Kg cu tot cu mine in ea(eu am 80 Kg)..acum nu stiu cat de precisa a fost masuratoarea,tinand cont ca se cantareste cate o osie in parte,dar se simte o reducere buna a greutatii in urma la tot ce am dat eu jos de pe ea;)8) Commy,pune te rog o poza cu oglinda.Nu de alta,dar mai am 3 acasa de rezerva:rolleyes2 Va multumesc tuturor pentru aprecieri:-) |
frumoase scaunele..dar nu sunt cam incomode?
|
Man felicitari inca odata pentru scaune dar am si eu cateva intrebari :) 1) Nu is prea aproape de volan??? Ca din cate imi imaginez eu e ciudata tare pozitia la condus (mai ales ca e si mare volanul) 2) Nu is prea joase??? Ca din nou din cate imi imaginez eu...tu vezi drumul prin volan (glumesc). Mult succes cu NIG
|
Merci:-)
Ce sa zic..scaunele le-am reglat dupa mine,deci le-am facut sa-mi vina bine:-) La 1.74m cat am eu nu stau chiar sub bord..:lol:..la picioare e f bine,volanul e acum mai aproape pentru ca spatarul e aproape vertical si nu se regleaza mai spre spate.. Am spus..simt cateva inconveniente,dar sunt dispus sa le accept..nu sunt f pretentios:-) |
Quote:
Daca o sa vii sigur ne vedem. Felicitari pt scaune,sunt foarte tari. |
Bravo, Bogdane!! Vin la mare arta si sunt sigur ca vei aduce cat de curand ajustarile necesare... Superbe, in ton cu masina ta care-i piesa de expozitie...
|
Bogdan daca nu te superi ca te intreb ai cumva prin minunatiile de pe acasa o bara fata de 1310 cea cu semnalizari in ea de inox ? Caut de mult timp aici in constanta si nu am gasit!
|
2 Attachment(s)
uite bogdan...asa arata....nu prea bine dar cu putina ingrijire zic eu ca iese ceva
|
deci ... daca pot sa iti spun pe nume Bogdan ... Masina e una dintre cele mai reusite masini ... si in plus, cea mai de calitate lucrare !!! acuma ca am vazut ce se poate face cu asa o batranica ... ma bate gand`u sa ma apuc si eu de o 1300 ... :D ... Lada din 79` este ... mai o dacie de prin 73` nu strica !!
Oricum .. tin sa te felicit din nou ! ai facut o treaba extraordinara ! Te invidiez ! |
Quote:
Commy,poate gasesti sa o dai la altcineva..eu chiar mai am de rezerva si in stare mult mai buna:rolleyes2 Oricum,iti multumesc:-) Ma bucur ca va plac scaunele si cum vin pe masina,si inca odata va multumesc pentru aprecieri:-) Tin sa va spun ca deja m-am acomodat cu ele si imi plac ff mult8) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning