![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
ies eu la tura pe dealul negru si ce facem?
|
record vl-pitesti sau pitesti-vl :)
|
De astazi threadul " Muzica pt masina" se numeste " Recomandari la capitolu MUZICA" pentru a putea urca tot ce ne place :) Daca are cineva ceva impotriva ridicati mana si ziceti si motivu.
|
eu...*****ie capitolul:)))
|
In legatura cu tricourile. Nu pot face asta, iti dai seama ca daca puteam o faceam demult. Dar ar fi frumos pana la urmatoarea intalnire sa avem tricouri. Ramane de vazut cine vrea si cine nu, care merge sa ne interesam etc
|
o sa ma interesez si eu aici , la sibiu, ca e in mall o chestie de genu`...mi se pare ca vreo 40 ron / desen....da nu stiu sigur...o sa ma duc sa intreb si va dau toate preturile...Mai sunt aici si de alea nu lipite, ci cusute...adica sa fie un desen cusut , se duce mai greu zic eu...da e si mai scump....
|
mie si atunci mi s'a parut aiurea si acum mi se pare. Cu 40 ron putem baga benzina/ motorina si sa facem o Ranca sau cine stie ce. Si in plus pe mine nu m'ar incanta sa port tricoul.
Parerea mea . :-) |
nu`ti convine nu cumperi:))am zis cine vrea:)
|
da, dar sa stiti de acuma ca nu vreau , si sa nu ziceti apoi ca toti vor si cand e nu se prezinta nimeni :-P
|
eu vreau ce pielea mea, cred ca ma pot rupe de 30 de ron 40 acolo....:))
|
nu o sa fie atata...o sa fie mult mai putin..depinde unde facem
|
Quote:
Eu cel putin asa vad treaba asta ... nu k as obliga pe cineva... dar dupa mine, daca esti pasionat, daca vrei cu adevarat.. |
eu vreau tricou, count me in :) aratati`mi si mie modelu si cand o fi sa imi spuneti sa pun bani.
|
1 Attachment(s)
eu modelu asta l`am propus... :)
simplu` si de efect :) |
bine...cred ca o sa ramana asta desi pe spate ar trebui sigla mai mica ca sa coste mai putin. CaDDy daca vrei deschide te rog un thread unde se vor anunta cei care vor tricouri si pune ca mesaj de inceput pozele alea 2. O sa umblu zilele astea sa ma interesez cat costa ;)
|
eu as zice fata sa ramana la fel si spatele fara sigla aia mare de loc...decat numele...ca oricum e sigla pe fata...ce ziceti?
|
sau asa..oricum la cat de mare e sigla de pe spate ne ia o carcaa de bani...tricou e maxim 10 ron " stock " :)
|
da...mai bine pe spate scrie decat numele(useru) nostru...si pe fata sa ramana k cel de sus
|
sa ramana cine? Dumnezeu? sau cine cel de sus?:)))
|
nu mah...modelu de mai sus :))
|
Sunt deacord cu ideea lu' geo, adica fara sigla mare de pe spate, doar cu nick-ul ;)
|
io cred ca imi fac si shapca...se mai baga careva? Tricourile cred ca luam dalea de la magazinu cu 35.000 :)
|
vreau si sapca :)) hai ne facem salopete =)) nu pe bune vreau si sapca....merge negru cu galben?? si tricou si sapca...sau albe?
|
nushu daca poti sta in tricou negru vara;..io zic albe si shapca:-s portocalie:))) gumeam...shapca hmm...
|
sapca nu o vreau alba ca se murdareste repede...o vreau neagra :)
|
Quote:
|
Un sfat: Nu optati pentru sigla mare pe spate ca vara o sa se incinga al naibii de tare si se lipeste de spate.
|
lol nu neaaparat :) daca se poate da :))
|
va recomand jocu: www.racer-life.com e super tare:D
|
Eu sunt pentru tricou, oricum ar fi, daca pe fata scrie 4tuning si pe spate LupAlb, sunt pentru...cat despre sapca.....eh well.... eu nu prea port....
|
am observat ca unii membrii de pe forum au devenit soferi: seat driver, opel driver, vw driver :lol:
|
nu am scris nimic...s`a rezolvat
|
el e DOmnu VIP DESTEPTcare se plimba cu toate masinile si nu face bot sau cum a zis =))))=)))))):oops:
|
hai k ma faci sa rad... trafy...ce faci acu...ne luam la intrecere intre prostiile pe care le zicem?
nu am nicio treaba cu tine...stii bine k mereu am apelat la tine knd aveam nevoie de una alta. problema mea e cu faptu k unii care iti trimit tie conversatii pe mess se baga aiurea si vor ei sa fie spuma. Scz dak te-am deranjat |
Quote:
|
Quote:
|
hai k iar ne certam aiurea..scz ionute. drivereala placuta in continuare
|
Quote:
nu te'am atatacat. am observat si nush cum sa pun si eu la mine. lol |
roaga-l pe TIR sa itzi arate unde sa intri :-P
|
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/65710-daewoo-driver-usergrup-posesorii-daewoo.html Pt Daewoo
Audi nu are inca..si poti sa ti le pui pe amandoua. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning