Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

December 08-11-08 07:42

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Nu sunt despre masini dar sunt despre comunitatea in care traim:
https://www.youtube.com/watch?v=gvjE-5hue8M
https://www.youtube.com/watch?v=XibHN...eature=related

inceparetul 08-11-08 14:58

daca tot va certati,si va dezbinati,si aveti stage 5 in doua saptamani,va rog mult ajutati-ma si pe mine!am un motor ford de 2,2 cu turbina de 90 htp,dusa,i-am pus una de 130 htp,da tre sa decompresez de la 0,93, pana la 0,71,cum sa fac?ma puteti ajuta?

inceparetul 08-11-08 15:06

a,si apropos,nu va suparati pe mine ca intervin,as vrea un ajutor de la altii in afara de bunii mei prieteni Alin,si inca odata celalalt alin de la Corfu,de Jonson,si multi altii care ma cunosc,si chiar pun mana!Razvan care e suparat pe mine,Dan cu bmw,DYA,si multi altii.as vrea ajutorul celor care au pasiunea asta,si nu un orgoliu de a fi in fata,sau mai sus.nu vreau sa jicnesc pe nimeni.scuze

buddy_lexx 08-11-08 15:26

Quote:

Originally Posted by December (Post 1850489)
Nu sunt despre masini dar sunt despre comunitatea in care traim:
https://www.youtube.com/watch?v=gvjE-5hue8M
https://www.youtube.com/watch?v=XibHN...eature=related

eu unu le`am mai vazut...is faine realizate!

Ali_ump 08-11-08 17:37

Quote:

Originally Posted by inceparetul (Post 1851194)
a,si apropos,nu va suparati pe mine ca intervin,as vrea un ajutor de la altii in afara de bunii mei prieteni Alin,si inca odata celalalt alin de la Corfu,de Jonson,si multi altii care ma cunosc,si chiar pun mana!Razvan care e suparat pe mine,Dan cu bmw,DYA,si multi altii.as vrea ajutorul celor care au pasiunea asta,si nu un orgoliu de a fi in fata,sau mai sus.nu vreau sa jicnesc pe nimeni.scuze

Nu am cunostinta cum se face ...dar o sa arunc o vb incolo ...incoa sa vedem...poate stie cineva.dar te rog sa imi dai datele complete ale masinii si ce tip de turbina e una si alta. poate reusim sa aflam ce si cum.

Ali_ump 08-11-08 17:39

eventual un cod motor, sau de pe ce masina e motoru de ford

inceparetul 08-11-08 19:05

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1851497)
eventual un cod motor, sau de pe ce masina e motoru de ford

mersi alin,sunt paul,si stiu cum se face.dar voiam un sfat de la cei ce se cearta pe forumul asta.poate in loc sa se certe copii,in vacanta ar da un smirgher sau un airbrush cu mine.ca si asa la scoala am putini elevi.

NT33EXE 10-11-08 16:53

din piatra merge cineva la braila week-end-ul care vine?
>>>http://www.legalracing.ro/forum/view...=1848&start=40

Ali_ump 12-11-08 12:53

Tu vrei sa mergi? ...ca as trage si eu o fuga asa in plimbare...

NT33EXE 12-11-08 16:48

bineinteles ca merg! asteptam o cursa sa vad cum se misca masina cu noul ambreiaj.

Ali_ump 13-11-08 07:52

Aha si pleci din Piatra sau Bucuresti? ....

NT33EXE 13-11-08 10:01

...din bucuresti

buddy_lexx 15-11-08 11:57

nu mai posteaza nimeni p`aci ?:D

podx 15-11-08 12:27

da chiar o poza de la intalnire ceva ce sa mai intanplat :shock:ca din pacate eu nu am ajuns aseara am fost la iasi la o intalnire 8)

buddy_lexx 17-11-08 19:37

fratilor..da cam slabutza activitatea pe forum.. ce s`a intamplat??

stefan_88 17-11-08 19:49

... lumea nu prea mai sta sa tasteze ...ci sa bea un vin fiert ;)

buddy_lexx 17-11-08 19:50

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1870341)
... lumea nu prea mai sta sa tasteze ...ci sa bea un vin fiert ;)

eu cred k`i altcva la mijloc :))))))

stefan_88 17-11-08 19:55

a fost cineva de la piatra la curse la braila ?:)

NT33EXE 17-11-08 20:37

am fost singur, cred.
din pacate la evenimente de genul asta nu merg pietrenii. de ce oare? din iasi a fost un convoi de masini.

la noi unde-au disparut "pasionatii"?

EDC_cip 17-11-08 20:46

Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1870472)
am fost singur, cred.
din pacate la evenimente de genul asta nu merg pietrenii. de ce oare? din iasi a fost un convoi de masini.

......... u ai facut ceva cas curios dami un filmulet ceva ;)

NT33EXE 17-11-08 21:03

am facut patinaj artistic.....am luat startul foarte slab de fiecare data...:sad:
am rezolvat un golf si un logan si mi-am luat-o de un alt golf...
trebuie sa mai lucrez la plecarile de pe loc. masina se misca destul de bine dar soferul e cam nedibaci...:oops:
adevarul e ca a fost si cam frig si gumele de vara zici ca erau de plastic.....astept la anul prima legala, pana atunci fac liniute de antrenament...:lol:

buddy_lexx 17-11-08 21:22

Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1870549)
am facut patinaj artistic.....am luat startul foarte slab de fiecare data...:sad:
am rezolvat un golf si un logan si mi-am luat-o de un alt golf...
trebuie sa mai lucrez la plecarile de pe loc. masina se misca destul de bine dar soferul e cam nedibaci...:oops:
adevarul e ca a fost si cam frig si gumele de vara zici ca erau de plastic.....astept la anul prima legala, pana atunci fac liniute de antrenament...:lol:

cati cai mai are golfuletul tau?:D felicitari pt masinutza !:D

NT33EXE 17-11-08 21:31

are cativa, problema e ca nu prea i-am imblanzit cum trebuie...:D chiar vreau sa o testez pe dyno sa stiu pe ce stau. insa acum sunt ceva erori care trebuie remediate...

stefan_88 17-11-08 22:36

Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1870472)
am fost singur, cred.

as fi venit si eu ...da na ..nu am avut cu cine sa plec de aici de la bucuresti .... credeam ca or sa vina si baietii din NSL ...si mi-am cam luat-o in barba ...k din cate auzisem ...nu mergea niciunu :(

buddy_lexx 17-11-08 22:37

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1870880)
as fi venit si eu ...da na ..nu am avut cu cine sa plec de aici de la bucuresti .... credeam ca or sa vina si baietii din NSL ...si mi-am cam luat-o in barba ...k din cate auzisem ...nu mergea niciunu :(

bai acesta...dar pe mess de ce nu raspunzi???

stefan_88 17-11-08 22:39

mi-a dat o eroare :( ..si nu pot sa intru :( ....

stefan_88 18-11-08 20:20

da ce e cu linistea asta p forum ?.....

johnson 19-11-08 08:40

Linistea asta apare de obicei cand unu spune ceva serios si ramane lumea fara replica, ca la aberatii se pricep toti...

Jok3r K10 19-11-08 14:01

Decat cearta toata ziua.....mai bine liniste!

buddy_lexx 19-11-08 14:02

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1874079)
Decat cearta toata ziua.....mai bine liniste!

nici chiar asa....;)

NT33EXE 19-11-08 17:55

3 Attachment(s)
trei poze cu startul in mansele de la braila. se vede in cea cu loganul cat de prost am plecat...:cry: totusi, am recuperat pe la jumatatea cursei...iar in cea cu golful han a fost dezastru startul!!! eu inca patinam in a doua si ala cred ca schimba a treia...

plecarea mi-a facut probleme. nu vreau sa emit pretentii aiurea dar puteam lua lejer grupa. celelalte masini de acolo - trei golfuri tdi, un seat leon1, un seat leon 2 si octavia care a castigat grupa erau cam la egalitate in ceea ce priveste performantele. fiecare avea cel putin resoftare si injectoare mai mari. in rest, cam secretosi baietii, dar dupa cum au mers masinile erau de batut. acum asta e! macar stiu la ce trebuie sa mai insist...

buddy_lexx 19-11-08 21:07

Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1874580)
trei poze cu startul in mansele de la braila. se vede in cea cu loganul cat de prost am plecat...:cry: totusi, am recuperat pe la jumatatea cursei...iar in cea cu golful han a fost dezastru startul!!! eu inca patinam in a doua si ala cred ca schimba a treia...

plecarea mi-a facut probleme. nu vreau sa emit pretentii aiurea dar puteam lua lejer grupa. celelalte masini de acolo - trei golfuri tdi, un seat leon1, un seat leon 2 si octavia care a castigat grupa erau cam la egalitate in ceea ce priveste performantele. fiecare avea cel putin resoftare si injectoare mai mari. in rest, cam secretosi baietii, dar dupa cum au mers masinile erau de batut. acum asta e! macar stiu la ce trebuie sa mai insist...

oricum felicitari pt rezultatele obtinute...chiar daca nu castigi intotdeauna...fie ca`i vba de o greseala ... conteaza ca ai avut ambitia sa te duci acolo si sa participi ! FELICITARI!

buddy_lexx 19-11-08 21:58

aveti idee cine da comenzi pe net...sau care aduce din strainatate dvd`uri si monitoare lcd..din alea no name pt masina???

stefan_88 19-11-08 22:02

da vrei sa-ti pui pe masina asa ceva ?:)

buddy_lexx 19-11-08 22:03

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1875153)
da vrei sa-ti pui pe masina asa ceva ?:)

da :D si intreb si eu lumea d p aci ..poate ma ajuta si p mine cineva

podx 19-11-08 22:58

nu vezi ca doar noi suntem pe aici restu o disparut......

valy_04TRR 20-11-08 09:21

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1875146)
aveti idee cine da comenzi pe net...sau care aduce din strainatate dvd`uri si monitoare lcd..din alea no name pt masina???

s-ar putea rezolva asta... vorbim vineri la intalnire?

Ali_ump 20-11-08 09:54

Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1874580)

PERSEVERENTA! Atat trebuie si restul vine de la sine ...plecarile sunt cele mai imp. si aici trebuie practice!

buddy_lexx 20-11-08 11:29

Quote:

Originally Posted by valy_04TRR (Post 1875702)
s-ar putea rezolva asta... vorbim vineri la intalnire?

daps ...vezi in caz de uit eu..adu`mi tu aminte!:D

dangti16v 20-11-08 20:41

Ceva campanii umanitare de Craciun? aline??

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning