![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Sunt interesat sa cumpar e34, numai 6 cilindri in linie, motorizare intre 2.0 - 3.5.
neaparat automat, neaparat stoc, ma intereseaza o masina curata, in regula, nu gunoaie, refuz intrebi de genul: ''schimbi e34 cu civic si diferenta?'' clar va spun de pe acuma: civicul nu pleaca de la mine, prea mult sa investit in ea, doar daca as obtine pretul dorit, ceea ce 60-65% din cazuri nu se intampla. |
@utzu02: Şi mie îmi pare rău de Civic,dar am zis că mă voi axa doar pe o maşină,şi o voi face ca la carte.
Oricum e pe mâini bune,e la vărul meu,o să vă mai arăt poze cu el. Janatele s-au dat. :D |
1 Attachment(s)
cumpar bmw e34 v8
mi-am cumparat nari la e36 ;) |
4 Attachment(s)
Salutari la toata lumea dupa crash-ul cu mitsubishi am decis sa cumpar un bmw.
BMW E36 316i -Masina este intr-o stare jalnica!!!, am dat 5 mil pe ea proprietaru a dat-o ca sa scape de ea. Masina este ruginita vai mama ei piese strambe..voi avea foarte , foarte mult de munca. Masina are un motor de 1.6 106cp. Deocamdata au fost vandute urmatorile: -spoiler fata -spoiler spate -capota -praguri stanga-dreapta -jante borbet A pe 16 -usa dreapta+oglinda -usa stanga+oglinda -far spate stanga In primul rand vreau sa o vopsesc si sa ii cumpar piese noi!->pe viitor avem multe planuri malefice:evil: |
Quote:
ce jagla :shock: si unde le-ai vandut la fiare vechi?:D sport la treaba stii unde sa ma gasesti daca vrei ajutor :shock: Dau Motorul V6 Dupa e34 ;) |
2 Attachment(s)
Buna seara!
Astazi am facut 3 lucruri dintr-un foc :) am fost la varimiu si am facut schimb cum am mentionat acum ma bucur ca am jantele pe 19 si am revenit si la farurile stock si daca tot am fost azi pe la plimbare m-am oprit de mi-am pus si folie pe geamuri :D acum o sa comand suspensi,amortizoare,arcuri+discuri ventilate cred ca pe 250 de mm :) Poze cu masina de azi |
Quote:
Daca era un v8 il luam pe loc, oricum bafta la vanzare |
2 Attachment(s)
Buna seara la toata lumea!
Lucrez de la ora 2 dimineata...abea acum am terminat de montat turbina si intercoolerul...urmeaza ca maine sa ma duc sa o reglez...arata mortal!!! :giggle: Sunt prea obosit...si nu am mai avut chef sa ies cu ea afara...ca mi-e frica deocamdata...asa...nesetata:lol:dar in rest e super HOT cu filtrul ala de ca K&K!:mrhappy: |
1 Attachment(s)
Quote:
4 bucati cu 4 bucati la pretul de 1.500e pm care doreste Ma Nu Ma Faceti Sa Scot V8-ul Dupa Chevyul Vechi Din Garaj :)) |
@KrYpToN: Foarte frumoasă.
@dary762: Nu ştiu ce să zic.Spor la treabă,o să ai nevoie de nervi de fier. :-) @dms28: Ce late sunt roţile,sau ai flanşe de 300mm? :lol: Mă bucur că ai renunţat la pleoape,spor la treabă. @KidForDrift: Arată super.Ai grija la intercooller să nu dai cu el de pământ când te dai. :D |
@dms, chiar iti place cum arata masina cu jantele in setup-ul asta ? Pai arata mai bine ragalia lu' dary ....
@kid, ce semnatura ai :lol: :lol: :lol: . Nu vreau suc, ma dau o tura cand e gata ;) . @krypton, mai termini si tu masina aia :lol: ? Hai bafta cu ea !! @dary, mult de munca, sa vedem ce iese, daca te ajuta, kitu' OEM care a fost pe pisica mea este valabil . Apropo, ai angel eyes, dar n-ai o piesa intreaga pe masina :)) :lol: :lol: :lol: :lol: @tomas, am si eu un set exact la fel :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu am mai postat, dar am mai facut cateva lucruri la Golf.
Am gasit un VR6 3.6L in stare buna cu 350 euro si l-am montat impreuna cu un prieten de al meu ca sa imi ramana bani sa vopsesc masina si sa cumpar o pereche de faruri, ca farul de pe stanga l-am spart cand am dat jos fata sa pun motorul. Si era sa uit, am luat o minunata groapa si am spart janta stanga fata destul de urat, si nu prea as vrea sa merg cu jante sudate pe masina, asa ca o sa vina altele dupa vopsit. Acum dilema: ce culoare sa o fac?Cateva sugestii? |
Ori aceeasi nuanta, ori neagra .:D
|
1 Attachment(s)
@batman:Ataşez o poză mai jos. :D
|
am cumparat jantele Rotiform BWE 19x11 + gume 255/25 r19 la pretul de 1.300 si acuma ma bucur de ele se vinde set jante vw golf 4 + gume 255/25 r19 flatrun la pretul de 600 ron
|
Quote:
lasa dary nu pune la suflet ce spune Tis-ul :) las ca punem mana de la mana si dam piesele dupa alta masina pe a ta:lol: eu ii recomand sa lase jantele alea dupa spate si sa mai cumpere inca 2 pe fata pentru ca sunt tare funny :lol: |
3 Attachment(s)
cum am avut niste bani din vanzarea ursului,meganeul a fost transformat! niste jante si o suspensie sport ta-technix. azi dimineata inainte sa plec la atelier sa-mi pun jantele si suspensia,imi vad usa infundata cu niste zgarieturi galbene,banuiesc un vecin care este taximetrist si parcheaza masina prea aproape de mine...,dar pana sa fac "investigatii" am inlocuit usa..:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Au ajuns axele pe la 19:30 si am reusit sa le montez+tot azi am cumparat si o baterie!
Baterie:130ron Axe:1680ron(ambele) |
1 Attachment(s)
tocmai sau montat jante Rotiform BWE 19x11 si dau bine pe golf nu ma asteptam sa dea asa bine sau meritat bani pe ele :D si am dat comanda de suspensi amortizoare si arcuri care ajung in 2 zile :D iar discurile tokmai sambata imi ajung :(
|
Quote:
Quote:
Tu pana la urma ce jante ai luat ?? TU CHIAR NU VEZI CA 19 CU GUME MARI NU SE POTRIVESC DELOC ?? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Azi dimineata miau sosit jantele cu cauciucurile :Corvette blade pe 17.Pe care leam montat pe urs , apoi am montat piesele care au fost date jos de pe masina cand a fost vopsita.Si cu ajutorul lui Rid3r*RaCe am reusit sa fac rost de o noua cheie pentru E36-le meu.Acum ma pot plimba dinou cu el :D:D
|
M-AM RETRAS DIN:
-Street Legal Racing - Redline v2 -Masina Mea Virtuala V2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU TREBUIE SA SCRII ASA DE MARE! , NU SUNTEM CHIORI |
Quote:
Am am dat comanda pentru Caddy:D de urmatoarele: Telescoape H&R Ultra Low Arcuri GReddy Type-S 7.00" Muffler Megan Racing Mspec II Carbon. Cam in 2 zile imi vin..Si dupa ce le motez o sa ma uit dupa niste jante. Probabil saptamana viitoare ..cred ca BBS e51 de 18" :D |
1 Attachment(s)
Astazi am dat 3 straturi de grund.
Sper ca pana ce o voi termina de vopsit sa mai imi vina din piese |
Maşina a fost vopsită ( :lemon:).
A primit un nou set de jante,şi anume o pereche de OZ Turbos pe 17" cauciucuri 245/25R17 all around,cu flanşe pe faţă de 100mm iar pe spate de 175mm. Poze o să pun mai târziu după ce termin de montat tot pe ea. Îi mulţumesc lui Tis încă o dată pt. far.Nu m-a costat nimic.Om de nota 10. :-) |
2 Attachment(s)
Darius-Poze poze poze :D ;)
Astazi mi-am cumparat de la dezmembrari o sigla spate de 325 si o trapa ;) pe culoarea masinii :D |
5 Attachment(s)
Am montat tot pe ea,oficial e gata.Culoarea nu e Dakar Yellow,e ceva mai închis,dar asemănător.
Semnalizările de pe aripi au zburat. Maşina mai are nevoie de: -oglinzi M -scaune M -stopuri spate M Poze cu noua înfăţisare a maşinii. |
Quote:
|
Numai Vand V6-ele dupa bmw
|
1 Attachment(s)
Darius, cat imi place masina ! N-ai pentru ce, pentru far .... O nimica toata .
La mine Golf-ul nu a mai fost vopsit, pentru ca azi-noapte n-am dormit si ma gandeam ce sa mai fac la masina ... Si m-am apucat de un roll cage ... Eu zic ca e nevoie la VR6 3.2L, 250HP, awd . S-au schimbat si jantele, am mai dat eu de la ATS CLASSICS, 300E pentru Keskin KT1, 16x10, cu tot cu gume . Ma duc pe la dezmembrari, ma duc sa caut grila cu doua faruri in loc de patru(daca nu gasesc o modific pe actuala), bara fata/spate de GL, stopuri LED si niste semnalizatoare albe, in loc de galbene . |
@ KrYpToN - Arata bine , sunteti frati de culori , tu cu Darius :lol:
@ DariusAlexandru - Low huh? Hai sa te vad cum scoti tu BMW'ul din garaj prin strazile din Hunedoara si Deva , la cate gropi sunt . :twisted::twisted: Arata super , chiar imi place . BMW'ul a fost indreptat , dar a ramas la service sa il si vopseasca . Vineri e gata si il iau , iar Civic'ul a stat cuminte in garaj . Poate mai pe seara ies la o distractie cu el , dar nu am chef sa arunc banii pe cauciucuri :lol: |
@ionut.alex63: Îţi mulţumesc.
@Tis-ul: Mersi Tis,şi eu aştept să văd Golf-ul tău gata. :-) @utzu02: Cu grijă şi încet.Fac slalom printre gropi. :lol: Mă gândesc serios să îi fac un unghi mai negativ şi să o mai cobor puţin. Revin cu poze dacă iese ceva. Apropo de Civic,vărul meu dă jantele de pe fostul meu Civic,un set de Schmidt Modern pe 16 fără cauciucuri.Dacă te interesează trimite-mi un PM. |
Quote:
frate sa imi zici daca ti se par prea mari ca ti le schimb ca mai am si pe 17" si 18" tot cu gume pe ele ;) |
4 Attachment(s)
Am mai coborât puţin spatele E36-lui şi a venit în vizită vărul meu cu fostul meu Civic şi l-am ajutat să-şi monteze o suspensie sport.Ataşez 2 poze mai jos cu el.
Am primit o ofertă destul de greu de refuzat şi E36-le s-ar putea să plece. Nu ştiu încă ce o să fac. :???: |
6 Attachment(s)
Din nou, jantele de pe e36 au fost revopsite . Asa vor ramane . Am mai umblat un pic la suspensie si camberu' spate.
E39 a primit jante noi, Rotiform NUE 18", o taiere de arcuri si niste stopuri de M. Nu mai este masina de zi cu zi, consuma destul ... A fost inmatriculat pe numele meu ! La Golf mai am un pic si termin Roll-Cage-ul . La noapte intra la vopsit . Maine dupa-amiaza poze cu ea si cu toate partile pe ea . Beetle-ul este masina de zi cu zi, face kilometri . @Darius, imi place cum arata e36-le, pacat ca o sa-l dai . |
Quote:
vezi ce faci cu camberul pe fata ca rotile iti dau \/ |
@Tomas_SlrR: Sunt drepte,e din cauza pozei.
@Tis-ul: Încă nu am luat decizia,dar sunt şanse 70% să plece. |
4 Attachment(s)
Azi am dat o tura prin dezmembrari si am gasit un golf 3 verde modificat de pe care am luat urmatoarele piese:
- Faruri cu lupa - Stopuri rosu si alb - Bara fata + lip - Bara spate+lip - Praguri Si am facut o grila fara semn home-made ca sa ramana bani de vopsit si am scos sigla VW spate si stergatorul Edit: am o intrebare: sa ii fac badboy? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning