![]() |
gsi
1 Attachment(s)
My beby!!!
|
gsi
1 Attachment(s)
My beby!!1
|
gsi
1 Attachment(s)
:arrow:
|
gsi-u
1 Attachment(s)
mai vretzi?
|
tot gsi=u
1 Attachment(s)
hai ca am pus cele mai multe frate.....nu ca nu ash mai avea....
|
tot gsi=u
1 Attachment(s)
re
|
simpaticutza pretena ta.... dar nu stiu cum puteti pune poze mai speciale cu prietena voastra pe net..... cine stie pe unde draq ajung pozele si nui frumos( sunt o gramada de oameni cu intentii nu tocmai placute) .... eu unu nu pun nici macar poza normala imbracata in maicutza pai sa pun maispeciale! :)
|
Nota 10 pt GSI!!! :wink:
|
Re:
Quote:
s-a intamplat deja ce spui tu .... dar nu se gasise vinovatu asa ca... GSI-ule :shock: :shock: :shock: :shock: bv nenea :D |
oho fratele meu sa o stapanesti sanatos :))
a si sant0s sau careva moderator luatzi pozele si puneti o sigla 4tuning pe ele ca sunt mai \"delicate\" si sa nu il apuce pa careva sa ciormales si sa le bage pe ceva site de labari |
degeaba sigla se pune intr-un colt... merge decupata f frumos! ar trebui o sigla pe toata poza transparenta... sau ceva pe mijloc ca dor no sa decupeze labarii din fata !
|
scuzati-ma ca ma bag dar cred k ai exagerat un pic...intr'adevar tipa e dragutza dar dak mi-ar face mie cineva asa...ar incurca-o rau...bine asta doar dak ea nu stie si nu-i surade ideea ca saliveaza un forum dupa ea :D sry baieti :P
Toate ca toate...voua v-ar placea sa va puna fetele poze cu voi in putza si-n poponeatza goala pe alte site'uri ?:P :twisted: Mie ce-l mai mult imi place poza cu hondica...prietenii stiu de ce :peace: |
sal
1 Attachment(s)
spiry moto
|
ce tare-i pisicutza aia :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
doarr4u17 esti genial...e mortala poza....e super sweet dar....de ce mi-e dedicata mie? :oops:
|
GSI`ule
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :peace: pia ... vrem poze cu ea goala ... .... hai next cu pozele |
Re:
Quote:
nu cred ca pe baieti iar deranja .....in mintea lor fetele poftesc mereu X prize :lol: |
Re: sal
Quote:
Să-ţi trăiască māţa mă! E foarte apetisantă!!! :lol: |
Re: sal
Quote:
|
2 Attachment(s)
am agatat-o acum si m-a \"imbolnavit\"
|
si gagica de unde e ?
|
1 Attachment(s)
nu conteaza.
|
E din statul Pana(ra)ma, continentul Antarctica, planeta Venus, constelaţia... nu ştiu. Ask Jean Luc Picard !
|
era in italia in a 2-a poza
in prima e cea din stanga |
Şi īn a 3-a poză e cea din mijloc, nu? :shock: Dacă da, e superbă! :P
|
very funny
a 3-a poza sunt niste amice nu mai vorbi, te rog frumos. nimanui nu-i place ca cineva sa se ia de prietena lui |
Mii de scuze, şefulică! Sper să mă poţi ierta! Dar să ştii că pe aici, prin micul nostru sat, se mai fac şi glume. Ştii ce-s alea glumele, nu? Dacă ştii, fă, te rog, diferenţa īntre a face o glumă şi a te lua de cineva.
PS: fantezii!!! :lol: |
Re:
Quote:
bine mai vlade...succes cu achizitia ta ;) |
atunci e greseala mea mai gabi, cu toate ca glumele pe care le-ai facut sunt de prost gust
respect mustang-ule |
belea mulatra aia ....
|
nu e ma mulatra......e umbra :twisted: :lol:
Hmmm cred ca te-ai suparat aiurea....fie ca glume asau vb serios...omu' isi dadea cu parerea...kiar te intereseaza asa mult de ce zic ceilalti de prietena ta ? e a ta si atat...trebuie sa-ti placa tie nu celorlalti ;) |
Re:
Quote:
ati luat-o iarasi cu offtopic pe aicia |
depinde din ce poza
|
1 Attachment(s)
sper sa mai fac rost de poze :))
|
1 Attachment(s)
o prietena(nu prea vb cu ea, decat ne salutam)
|
Re:
Quote:
|
si din partea mea 8)
|
Re:
Quote:
|
si nu putem sa vbim si noi cu ea vlad ? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |