Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   ACCIDENTE (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/271-accidente.html)

andi_cimpean 24-06-12 22:51

Re: ACCIDENTE

Ce se īntāmplă cānd primeşti o a doua şansă la viaţă?

Vedeţi mai jos!

https://www.youtube.com/watch?v=TCSlW...ature=youtu.be

P.S. Nu merge "embed-ul" pentru player...

Billy c25xe 25-06-12 00:08

1 Attachment(s)
Accident pe Baba Novac la cinematograf Gloria , Ceed-ul a subvirat si a lovit frontal Loganul , din fericire nimeni ranit grav .

raresvintea 26-06-12 22:49

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 5070562)
Nu poti zice ca acel Audi e chiar atat de vechi, in 90% din cazuri poti sa ai si cele mai noi modele ale marcilor premium, daca tu esti prost si nu stii merge pe drum, platesti, poate atunci esti mai predispus la accidente stiind ce poate masina, cate sisteme de siguranta are pe ea si esti tentat sa "ii dai talpa", ca doar tu esti intr-o masina de 100 000+ euro si nu poti sa patesti nimic, dar chiar si asa, nu de mult s-a dovedit contrariul (a se vedea accidentul fostului patron de la Edy, Alin Popa) si se dovedeste in fiecare zi pe strazile lumii.

Scuza-ma dar tocmai prin poza ta de la semnatura instingi la accidente! Cand Pui o poza cu 240km/h oriunde ar fi acea viteza inregistrata, un pustan de 19 ani, cu un cazan de Audi, va apasa prea mult ca sa fie la nivel cu individul de pe forum la 239km/h.... Probabil poza e pusa pt a dovedi niste "muschi" ai masinii dar de aici si pana la a calca pedala pan la fund ca am vazut pe 4tuning ca se poate, mai e doar foarte putin....

Quote:

Originally Posted by Vj_AlecS (Post 5071049)
Aveti dreptate, nu este foarte vechi acel audi dar ai vazut diferenta dintre un golf 4, care nu este nici el de generatie prea noua si audi care probabil a fost samsarit de cateva ori si imatriculat pe bulgaria. daca avea o dacie nova (atat costa un audi pe bulgaria) nu patea nimic, pt ca statea linistit pe banda lui stiind ca nu se poate "baza" pe masina.

Crezi tu oare ca, chiar si cu un harb de dacie nu se avanta intr-o depasire ca poate mo lasa ala din fata sa intru daca nu am loc?... La cati TARANI cu X5, Q7 care se cred ZEI daca au sub cur 50.000 euro, fac toate tampeniile prin trafic si depasiri pe linie continua, triplari sau alte magarii de genu.... Pt ca crede ca e pazit dar taranu, de ar muri inainte de a se urca in caruta lui de Q7, sa nu mai ia dupa el alte vieti!

Zile bune si fara accidente! Si sa va paziti bine curu ca indiferent de masina, mori asa de usor....

Champion 27-06-12 18:40

Quote:

Originally Posted by raresvintea (Post 5081309)
Scuza-ma dar tocmai prin poza ta de la semnatura instingi la accidente! Cand Pui o poza cu 240km/h oriunde ar fi acea viteza inregistrata, un pustan de 19 ani, cu un cazan de Audi, va apasa prea mult ca sa fie la nivel cu individul de pe forum la 239km/h.... Probabil poza e pusa pt a dovedi niste "muschi" ai masinii dar de aici si pana la a calca pedala pan la fund ca am vazut pe 4tuning ca se poate, mai e doar foarte putin....

Zile bune si fara accidente! Si sa va paziti bine curu ca indiferent de masina, mori asa de usor....

Am inteles ce zici ai si dreptate, dar piesa dintre volan si scaun care gandeste cum ai zis tu, in mod normal, nu ar fi trebuit sa treaca testu psihologic care e cam degeaba, sau daca nu are permis... si se urca la volan, nu mai am nimic de zis, sunt chiar prosti.

bobovis 08-07-12 23:43

http://www.realitatea.net/martor-ocu...ideo.html#view

cardone 08-07-12 23:57

Bhai in ce hal a zburat baba aia...trist:(

adrian78bmw 10-08-12 08:33

http://www.gandul.info/news/grav-acc...e-foto-9936236

MarioCrT 10-08-12 10:04

http://www.realitatea.net/imagini-so...ideo.html#view

Express 10-08-12 10:27

Sunt din Tulcea, doua dintre masini faceau curse ilegale, e o portiune de drum dreapta, noaptea se intampla deseori liniute pe acolo. Au fost trei masini implicate in accident, o masina s-a rupt in doua si o bucata din ea a luat foc..Unul dintre soferi nu avea carnet! Ce mai, a fost o mare nebunie aseara. Eu stau in zona spitalului si se auzeau ambulantele una dupa una! Mai multe detalii aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...ni-de-lux.html

Champion 10-08-12 11:16

Deci ce masini au fost implicate? doua Audi si un BMW sau doua BMWuri si un Audi? ca astia scriu cum vor ei... :)

Express 10-08-12 11:17

Din cate stiu eu doua Audi A6 si un BMW.

Express 10-08-12 12:34

Nu pot da edit, se pare ca era un Audi A8 , un Audi A6 si un BMW.

BMW-ul s-a luat la intrecere cu acel Audi A6 in care se aflau 9 persoane !!!!!
Din sens opus venea Audi A8-ul, cu 2 persoane la bord, veneau la Tulcea pentru un concediu. Au murit pe loc!

Brian 10-08-12 12:39

Eu din cate vad in filmul de mai jos, se pare ca a fost un A8, A6 si E46 ... Nu imi imaginez cum au putut sa incapa 9 persoane in a6-ele ala..

<script type="text/javascript" src="http://ivm.inin.ro/js/embed.js?id=ZWQHMPEd2MS&width=480&height=380&autop lay=0"></script>

andi_cimpean 10-08-12 22:48

Mi se pare incredibil ceea ce a putut să se īntāmple!

Am urmărit mai multe reportaje şi pe alocuri, s-a exagerat un pic dar oricum, nu este relevant cu ceea ce au exagerat (maşini scumpe, extraordinar de puternice, ac oprit la 190)

Cei din A8, nu cred că purtau centurile, altfel nu-mi explic cum au putut muri pe loc, avānd īn vedere că maşina arăta relativ ok şi air-bag-urile s-au declanşat.

Din ce am văzut, mai toţi sunt de etnie romă? De ăia din E46, nu ştiu...

Brian 10-08-12 23:47

1 Attachment(s)
Andi: S-a exagerat, ca asa e presa, ne-am obisnuit .. cu "bolizii" lor .. alte cuvinte nu mai stiu.
Cat despre A8, nu arata deloc ok, uite o poza mai jos. Prima (poza mica din stanga) este cu a8-ul ...

TazMan 24-08-12 21:20

Din pacate in seara asta am fost martorul unui socant accident.

Am claxonat, am strigat dar in zadar :cry:

Vatmanul nici macar nu a claxonat si nici nu a franat din timp...

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/DEySNq8Kn0M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pupak 24-08-12 21:30

Am apucat sa vad videoul (acum e privat:rolleyes2). Cum e fata? La sfarsit parca se ridica...

AnDrEiCa 24-08-12 21:39

A patit ceva fata?Ca mi se pare ca da sa se ridice.Groazinic accident,stii cum e ,ceasul rau si pisica neagra,nici ea nu s-a uitat....

TazMan 24-08-12 21:40

Am dat filmul pe privat sa nu imi blocheze astia contul, o sa caut alternative.

Fata nu s-a ridicat ca nu mai avea laba piciorului stang, doar s-a asezat...i-au ramas doar oasele pe afara.

AnDrEiCa 24-08-12 21:43

.........de nedescris.....

TazMan 24-08-12 22:06

Gata, filmul este pus pe youtube de pe alt cont, sa nu mi-l baneze pe al meu.

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/m_Sj3AYN-9I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

julaikos 24-08-12 22:42

Urat frate urat :evil:

JDV 24-08-12 23:52

Wow...deci ma durut inima cand am vazut cum ia retezat piciorul...acum jumatate de an sormea a fost lovita de o masina pe trecere si ia rupt ambele oase din piciorul drept....pana nu ti se intampla nici nu tresari la astfel de clipuri...cu mana pe suflet va spun ca ma durut inima cand am vazut aceste imagini...Nu stiu ce sanse are sa ii poata fi refacut piciorul...in cel mai probabil caz o sa poarte o nenorocita de proteza toata viata ei. Alt trup distrus de neatentie.

JDV 25-08-12 00:37

Sincer nu as mai permite masinilor din europa sa mai circule fara o ramforsare sanatoasa la panoul ce separa compartimentul motor de cabina...daca tineti la viata voastra dati bordul jos si 4 bari sudate calumea vor face diferenta dintre viata si moarte in cele mai multe cazuri

Champion 25-08-12 08:38

Foarte trist accidentul, pacat de fata ca e tanara... a aparut pe undeva pe la TV?TazMan tot postezi accidente surprinse de altii dar pacat ca ai avut si tu ocazia sa surprinzi unul.Videoclipu asta(si nu numai) ar trebui difuzat la TV in reclame, putin cenzurat, normal, dar trebuie difuzat, sa vada toti "nu mi se intampla mie" ce se poate intampla.

Bogz02 25-08-12 09:29

Scuze, incurcasem topicurile. Am ramas obisnuit sa ma duc pe ala de accidente din toata lumea.

Stii ce e ciudat? M-am tot uitat la clip mai atent, inainte de accidentul in sine.
Fata pare sa intoarca capul putin cand traverseaza strada (cand apare prima data pe camera, marcata cu sageata rosie de catre TAZ) si apoi , cand trece prin fata masinii, avea capul oarecum indreptat spre stanga ei, deci putea observa usor tramvaiul, care mai face si zgomot pe deasupra. Probabil era distrasa de alte probleme si s-a dus vijelie peste linia de tramvai.

Nu vreau sa ma gandesc ce scenariu horror a fost acolo, la fata locului. Teribil de trist. :cry:

JDV
- ce legatura are ce ai spus tu cu ceea ce se vorbeste aici ?

aalex691 25-08-12 11:11

Pacat de ea, dar asa se intampla cand nu belesti bine ochii. Mai ales ca nici macar pe trecere nu era...
Filmuletul tocmai a fost dat la stiri pe RTV si l-am gasit si prin ziare locale...

viruszatu1 25-08-12 13:23

nu sunt o fire foarte impresionabila la genu` asta de filmulete, urmarind frecvent celalalt thread in care TazMan posteaza accidente din Rusia, dar asta m`a mahnit profund, poate pentru ca e si filmat de el insusi ..ce inseamna o secunda de neatentie si ce turnura poate lua viata in aceeasi secunda..pacat de tineretea ei

TazMan 25-08-12 14:03

Din cauza politicii de pe youtube, filmul a fost blocat, desi am anticipat asta.

O sa il repostez de fiecare data cand il urc.

Daca nu se doreste aici postarea acestui video o sa incetez sa ii mai fac repost.

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/qvJ7k73L9BI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ReleaseD 25-08-12 15:24

Urata treaba....pacat... Daca stam sa vedem totusi.... si "partea buna" (daca o pot numi asa) e ca... TazMan TOCMAI I-A SALVAT VIATA. Ca poate daca nu claxona el sau striga la ea...nu se intorcea... oricum...urata intamplare...

AnDrEiCa 25-08-12 17:42

am citit pe protv ca fata ar fi murit intre timp la spital.Trist,Dumnezeu sa o ierte.

Brian 26-08-12 12:04

Nu a murit, i-a fost amputata laba piciorului. link

dani3lll 26-08-12 14:48

Un moment de neatentie pt unii inseamna viata, in cazul de fata putea sa pateasca ceva si mai rau decat ceea ce a patit.

Singura problema este ca inca nu intelegem ca daca singuri nu ne purtam de grija, nimeni altcineva nu o va face.

PrietenCuTine 26-08-12 15:33

Accident in Pasajul Victoriei
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/4N1Vc2UvtV4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

JDV 26-08-12 19:45

90% din vina o are cel cu golful...cred ca nu si a dat seama ca urmeaza o incadrare obligatorie si a vrut sa opreasca inainte de conurile alea...mai avea putin si oprea complet.
Zic 10% parte de vina a celui din spate deoarece imi pare ca venea putin cam repede....da tind sa cred ca nu a avut nici o vina deloc.
Totusi...nu vad eu bine sau golful nu a patit absolut nimic...nu se vede in clip dar pare ca nici bara nu o are indoita...in schimb cealalta masina..praf

dani3lll 26-08-12 19:49

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5152303)
90% din vina o are cel cu golful...cred ca nu si a dat seama ca urmeaza o incadrare obligatorie si a vrut sa opreasca inainte de conurile alea...mai avea putin si oprea complet.
Zic 10% parte de vina a celui din spate deoarece imi pare ca venea putin cam repede....da tind sa cred ca nu a avut nici o vina deloc.
Totusi...nu vad eu bine sau golful nu a patit absolut nimic...nu se vede in clip dar pare ca nici bara nu o are indoita...in schimb cealalta masina..praf

poi de ce are vina cel cu golful ? ca e lovit de ala din spate care vine cu viteza si care nu vede niste stopuri aprinse? :O

JDV 26-08-12 20:42

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 5152309)
poi de ce are vina cel cu golful ? ca e lovit de ala din spate care vine cu viteza si care nu vede niste stopuri aprinse? :O

Tu daca mergi in tunel cu 50 si reduci brusc viteza pana aproape de 10...cine e de vina daca te acroseaza cineva din spate...tu ca ai oprit ca bou (nu fac referire la tine aici) sau cel din spate ca mergea in regimul normal de circulatie...bine macar ca a apucat sa franeze...ca cine stie poate schimba frecvena radio si nu era atent 2 secunde...se facea praf poate se lasa ce victime de il aveai pe ala pe constiinta...

andi_cimpean 26-08-12 21:01

@JDV, glumeşti nu?

Faptul că ăla nu a respectat distanţa regulamentară, vinovat īl scoţi tot pe cel cu Golf-ul?

Cred şi eu că este uşor să-l loveşti pe ăla din faţa ta, cānd īţi găseşti alte īndeltniciri şi te īngrijeşti mai puţin de treaba pe care trebuie s-o faci atunci cānd eşti īn obiectul numit autovehicul şi mă refer aici la condusul preventiv.

dani3lll 26-08-12 21:08

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5152371)
Tu daca mergi in tunel cu 50 si reduci brusc viteza pana aproape de 10...cine e de vina daca te acroseaza cineva din spate...tu ca ai oprit ca bou (nu fac referire la tine aici) sau cel din spate ca mergea in regimul normal de circulatie...bine macar ca a apucat sa franeze...ca cine stie poate schimba frecvena radio si nu era atent 2 secunde...se facea praf poate se lasa ce victime de il aveai pe ala pe constiinta...

Presupun ca nu ai permis nu ? :)

julaikos 26-08-12 22:02

cel cu golful oricum a fost surprins si el de manevra taxiului din fata care a reusit sa sara pe banda 2,doar ca cel cu citroenul a venit si foarte tare si nici n-a franat la timp fiindca o fractiune de secunda luminile de frana de la golf nu au stat aprinse.
Oricum,cine pupa in fund plateste,fiindca daca iti sare un pietont pe trecere si franezi de la 50 la 0km/h si te pupa unu in fund nu ai cum sa fii tu de vina ci el,distanta regulamentara (sau macar de bun simt) se pastrea in orice conditii(viteza mica/mare , vreme insorita/ploioasa etc ) . Incredibil ce rationament a gasit JDV...adica daca nimeresti un obstacol in cale,trebuie sa-l iei caci daca franezi esti vinovat daca te loveste unu care vine tare din spate...si va mai mirati de ce sunt atatia conducatori coborati parca abia din bananier?eu sper ca JDV sa nu aiba permis...

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning