![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
Am fost la două staţii care aparţin aceluiaşi patron. Când am plecat de la prima îndreptându-te către a doua, am luat-o pe variantă şi era o ceaţa dracu', de ziceai că mergi prin lapte... La un moment dat, vedem un Logan venind în viteză... Era de la firma de securite, se ducea repede la staţia vizată! Şi dacă au ajuns primii ce crezi că au făcut? NIMIC! Daca aţi văzut că nu vă lasă pe teritoriul staţiei, trebuia să le blocaţi intrările şi ieşirile cu pretextul că doriţi să alimentaţi. Toţi clienţii vor fi trataţi la fel! Politia chiar este bine să fie prezentă acolo, în caz că ei încearcă diverse abuzuri! |
Quote:
|
Felicitări Andi ! :D
|
Bravo baieti...pacat ca nu ne-am strans mai multi :(( oricum la buzau a iesit foarte bine ;)
|
Mulţumesc de aprecieri!
Emoţii, oboseală! Nu s-a montat nimic. Am dus interviul cap-coadă! Eram stresat de ceea ce se întâmpla în jur cu masinile, pentru că nu doream să rămână vreo pompă neacoperită :lol: Pe viitor am să îi aduc cu forţa pe ăia de la Antena 1 (de Călăraşi), că la acţiunea asta au dat-o în diverse şi n-au venit deşi pe un reportaj din emisiunea Sandrei Stoicescu se înţelege că ei au fost şi au început cu vrăjeli cum că nu pot ajunge la noi că am blocat intrarea şi fel de fel de inepţii, când de fapt ei nici n-au fost pe acolo :lol: Ce vreau eu să vă sfătuiesc pe absolut toţi! N-aveţi de să vă fie teamă! Dacă maşina îţi este prea modificată şi îti este teamă că te aşteaptă la cotitură "pretenii", este recomandat să nu vii cu ea. |
andi_cimpean, bine asa ! Frumos ai vorbit !
Astazi am vazut ca multi pe cosmote au primit mesajul cu "absent la pompa". In sfarsit vad si eu un mesaj trimis la nimereala care are sens (ma asteptam sa fie vreun destept care cere bani, dar mesajul a fost doar indemn) si m-a surprins intr-un mod placut. Acum imi printez sticker-ul cu "Absent la pompa" sa-l pun pe masina |
Quote:
credeti ca faceti mai mult iesiti frate in fata sa vedem cat rezistati sa va luati in piept cu o companie cu profit de 700 milioane...cu 700 milioane cumpara toata tara asta partea nasola e ca,cu 10.000 coco cumpara altceva (din partea cuiva acest POST) NOI ???? 20 de masini la PROTEST ca urmare a 30 de zile APROXIMATIV de MASS MEDIA , messenger , facebook ....si alte forumuri de socializare ? !!! CONCLUZIE !!! Romanul o duce foarte bine !!!! CHIAR nu il deranjeaza absolut NIMIK si noi suntem niste simpli NEBUNI care iesim sa aparem la TV si vrem sa facem rau celor din jur ...CAM asa suntem priviti !!! INSTIGARE !!! 1 NU IL DERANJEAZA SCUMPIREA COMBUSTIBILULUI !!! 2 NU IL DERANJEAZA TAXA AUTO >>> ILEGALA <<< 3 NU IL DERANJEAZA HINGHERII AUTO care ridica masina pe 800 lei !!! 4 NU IL DERANJEAZA IMPOZITELE la motoarele de peste 2000cc !!! NU AI CU CINE SI CE SA FACI !!! SIMTUL CIVIC DIN ROMANIA si mai ales din BUCURESTI lipseste cu DESAVARSIRE !!! multi nici nu stiu ce este ala !!! |
mare rusine TUTUROR utilizatorilor ACESTUI FORUM .....care AU SPUS ca vin ...NU SI CEI CE UTILIZEAZA si nu sau prezentat !!!
FRATILOR sunteti niste FRICOSI si niste oameni de .......NO COMMENT !!! care ai ceva de zis ....ne vedem pe strada ...dar daca o tinem in ritmul asta ca in decursul a aproximativ 1 luna de zile de RECLAMA MASS MEDIA si ZIARE si forumuri ,telefoane , messenger ETC sa ne strangem NICI macar 30 de masini IN BUCURESTI ??? 2 000 000 de locuitori ....si daca tot am spus ca ROMANU o duce bine ...cred ca sunt 3 000 000 de automobile pe aici !!! RUSINE cu desavarsire !!! daca gresesc cu ceva undeva .... va rog sa ma atentionati ...sau daca esti vreunu care ai participat la toate 5 iesiri cu mine te rog sa o faci TU ca banuiesc ca noi astia care "neam implicat" de la inceput .....stii despre ce e vorba !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Scrie şi tu într-un singur post....:rolleyes2
|
da ma rover cabrio, dar daca ai inceput ceva de ce dai inapoi?ca asa e romanu nu?tre sa fie multi ca sa facem ceva, dar pana nu ne strangem multi nu sare nici unu, concluzie:e egal cu zero daca dam inapoi.eu sincer venind pentru prima data pe tine te asteptam, ca am vazut ca tu ai cam luat cuvantul mereu pe aici pe forum.
|
Quote:
nu am dat inapoi ...ideea este ca tu nu intelegi un Lucru e PRIMA oara cand participi ?? cand ai avut curajul sa iesi in fata sa spui ce te doare ? |
pe care eu am luat-o in deradere
acum cateva zile m-a contactat un vecin : si mi-a zis ca mi-a vazut masina in ziar, si treburi de astea . : si ca stie ca cineva de pe la petrom a angajat niste oameni pentru treburile astea http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...29037.html?i=0 dupa cum puteti vedea asta cred ca sa intimplat si la voi |
Quote:
|
Quote:
sa zic traim in romania |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Video : http://www.emm.ro/Video-Maramures/55...ul-cu-maruntis |
million dollar baby tu ai fost cu swift-ul ala?
|
Quote:
|
aha, a fost o fata cu un suzuki care a mers la ambele benzinarii, ma gandeam ca ai fost tu:)eu va sustin in continuare, daca nu sunt la vreun examen(ca incepe sesiunea) o sa fiu prezent
|
Quote:
|
si la ploiesti s-a iesit din nou,si chiar a fost prezenta multa lume...singurul regret este ca nu toti au participat la blocarea pompelor,majoritatea au sta in parcare si doar au raspuns prezent...pacat mai ales ca benzinaria a fost una destul de mare si doar 2-3 masini la o pompa si chiar au mai fost uni care sau strecurat si au alimentat
oricum de la ploiesti vine faza zilei:cineva a alimentat de aproximativ 100 de lei numai in monede de 10 bani. p.s:imi pare rau ca in buc unde se afla o densitate considerabila de participanti la trafic nu s-a reusit o mobilizare mai buna...pacat |
da roby_wws dar miile alea de soferi bucuresteni sunt atat de comozi, plini de bani si plini de fite ca nu o sa isi piarda ei 4 5 ore de mol stand prin frig la benzinarii sa participe si ei cu ceva.cand eram la omv au venit 2 pitzi in spatele nostru sa alimenteze:una cu un cayenne si una cu un hyndai, si cand neam dus sa le dam pliante au strambat din bot, au intors si au plecat, ai cu cine????un mare exemplu este baiatul cu audi care nu cred ca stia nimic si ni s-a alaturat, bravo lui si sa avem parte de mai multi ca el.
|
si la arad a fost protest.... s-au blocat pe rand 2 statii petrom. multumesc baietilor care au fost la protest
|
Quote:
|
|
Si la Calarasi a avut un mare succes, au fost blocate 2 statii pentru 2 ore si ceva.
http://www.antena3.ro/romania/intrar...ei-116835.html |
salutare la buzau am reusit sa blocam omv din centru au taiat si curentu baieti au blocat pompe intrare a fost cat de cat bine am avut si sustinatori un nene cu un gipan care ii injura pe cei cu omv :)) si un baiat cu un bmv cu volan pe dreapta caruia ii multumim nu a putut sta cu noi dat nea sponsorizat cu 5 lei in fise de 1 ban multumim sa speram ca se vor alatura mai multi si il asteptam la urmatoarea strigare
|
Quote:
drept urmare sunt OBLIGATI sa creasca preturile la ea sa aiba un PROFIT la standardele celeorlalte BENZINARII !!! ..... cand a fost o emisiune la REALITATEA a intrat PRESEDINTELE benzinarilor PARTICULARI care au dat dreptate acestui MANIFEST !!! |
Quote:
Am stat pana la 6 si am plecat. |
Quote:
|
azi fiind la un curs veni vorba din una in alta (legate de materie) de petrom si profesorul a facut o mica pauza si a spus:''ati vazut probabil ca recent se fac niste proteste cu privire la pretul combustibililor si vreau sa spun ca este laudabila initiativa acestor tineri care fac un protest cu CAPUL PE UMERI,unul gandit care stie unde sa atace,mai rar asa ceva in Romania si ii respect pe acesti tineri''.Simteam nevoia sa o spun pentru ca aceste cuvinte au fost zise de un om cu multa carte si cunoscut in domeniul in care lucreaza.Totusi multi din clasa au inteles mesajul nostru gresit spunand anumite chestii la care i-am lamurit dupa cursuri.
|
din pacate azi am avut ocazia sa vad de ce se duce tara de rapa, de ce suntem unde suntem si cum isi merita unii soarta. Am participat la protestele din craiova, unde pe data de 30 mi-am luat si amenda... Intrebarea care mi s-a pus astazi de 13354 de ori este de ce te duci ba??? Pai BA mie unu nu-mi convine sa-si bata joc de mine, sa ma jupoaie ca pe o gasca, sa platesc rogvinieta ca sa pot da cu masina in gropi, sa-mi sparg spoilerul de 2 ori in gropile platite fregvent, sa ajung sa nu-mi permit sa ma deplasez cu un autovehicul la locul de munca, sa ma uit in portofel si sa imi calculez benzina in cativa litrii. Frate nu-mi convine tara in care traiesc, nu-mi convine cum sunt tratat, nu-mi convine ca sunt jupuit. Degeaba ma duc eu cu 50 de prieteni sa protestez cand din 10 indivizi unul intelege ce vrem noi sa facem si de ce ne manifestam. Cred ca e timpul ca multi dintr-e acesti "oameni" sa-si deschida orizonurile, sa isi dezghete creierul si POATE, POATE atunci o sa se faca ceva. Regret ca trebuie sa traiesc in ***-ul asta de sistem, urasc birocratia romana si mai ales ca atunci cand vrei sa faci ceva iti pun eticheta....
|
Legat de amenzi, samd: la Mures am stabilit clar de la inceput sa nu claxonam, sa nu ambalam motoarele, si fara muzica data tare, fara oprirea in mijlocul drumului unde este linie continua, etc; cu alte cuvinte sa nu dam niciun motiv fortelor de ordine ca sa intervina, si asa a si fost; De asemenea am stabilit sa nu provocam si sa nu raspundem eventualelor provocari din partea angajatilor benzinariilor - iarasi nu a fost cazul.
Spre surprinderea mea probleme au fost cu alti cetatenicare veneau pe bune sa alimenteze, iar unul sau doi au inceput sa comenteze sa ne miscam mai repede :anger: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
si nu cred ca tre sa fiti mai multi de 20..si asa cred ca blocati si traficul. BAFTA! |
9 Attachment(s)
Acum la Timisoara !
|
BINE TIMIŞOARA !!!! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning