![]() |
re: Club Ford Capri
sa ma ai in vedere cu astea 2 bucse, ca-i urgent
|
unde ash putea da comanda de un pistonas de frana pt spate? pt un capri mk1 1971... frana e pe tambur... eventual si cum fac comanda... sau poate are cineva vreunu bunicel de vanzare...
|
1 Attachment(s)
nu stiu daca la tine in oras este firma de piese auto UNIX eu am interbat acolo ca o sa-mi trebuieasca si mie si ei pot aduce la comanda si costa in jur de 400 000 lei:D Succes !!!
|
Nu am firma in orash si pan' la oradea e cale lunga... Mc mult oricum
|
intrebare ::D
cam la cat m-ar ajunge un capri mk1 pregatit...?stiu ca depinde de multe lucrur ..dar in teorie...cam cat... |
pregatit... la ce te referi mai exact?
|
asta depinde d buget.....si d varsta....;)
|
1 Attachment(s)
Cumpar o bucata geanta Ford Capri MK 1 R 13 modelul din poza !!!
|
2 Attachment(s)
4 jante de Al Ford RS 7 spite pe 13, plus capace peste suruburi, incaltate cu 3 gume foarte bune si una mai asa..nu te intereseaza la 130Euro??
|
ce curva de moderator mi-a sters un post ???
ofeream 2 motoare un V4 si un V6. 'tu-va-n pepene de scortzoshi ce suntetzi |
Quote:
revenind la ce mi s-a sters: se vindea motor V4 1.7L COMPLET carb dublu Solex asincron, radiator, cutie model fara timonerie exterioara 800RONi motor V6 2.3L complet 500RONi(valabil doar aceasta saptamana se pare..dk nu se vinde..pleaca cu tot cu masina din care provine) |
hmm super jantele , dak nu gasesti clent vorbim;)
am cump o dacia din 70 nepipaita.am inceput sa adun si io ca multi altii . |
Quote:
|
de acte ma voi interesa, si da, e functional, de altfel ambele sunt :) :wink:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
hi hi hi:D saptamana asta am avut parte de 2 bucurii foarte mari:
1. pistoanele si segementii au ajuns din SUA, scutind astfel aproximativ 700 euro 2. cuzinetii si doua filtre de ulei (eu nu te-am uitat "batrane" :D ) sunt pe drum, scutind alte cateva sute de euro |
bv Radu. ai gasit la set de 6 pistoane ? spune si tu cva preturi cu tot cu transport... la cat te-au dus.
multa bafta.:!: |
stie cineva dintre voi daca se poate monta disc de frina si pe spate la Ford Capri mk1 si daca da de la ce masina ar potrivi ???
|
Ford Sierra/Peugeot 405
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
cela mai faine capriuri pe care leam gasit pe net !!
|
Eh..americanele astea :D
ce nu-mi plac la modele pt USA...e k au fost doar variantele intermediare ..post '72 si aveau stoapele mari si urate..si le-au mai pus si semnalele alea de tot rahatu in masca..tipic american shit post '70 :( dar cauciucurile cu scrisul alb fac mult din aspectul exterior. pai zolley, frana de mana e pe tamburi..ce se gasesc in interiorul "butucului" discului :D, dk iei discuri de pe spate de la modelele mai sus mentionate iei tot mecanismul cu etrieri si franele din butuc..de prins vezi cum le prinzi pe puntea caprei :wink: |
Quote:
pai motorul se afla pe masina...e functional...acte, copie dupa CIV si talon..ceea ce e mai mult decat destul..si in final se pare k voi cumpara eu masina cu totul..dar motorul nu mi-l trebuie, ti-l dau dk te intere ;) |
Quote:
|
trebuie tabla de la etriere de la sierra si, aici nu pot spune ca am vazut, dar vin discuri si etriere de peugeot(405 parca) . cica frana de mana se leaga de etriere-asa au ele o parghie.
eu am sa iau de la sierra discuri etriere si suport etriere si va spun daca merge. ca peugeot 405 nu am vazut la dezmembrari,mai ales cu discuri. ar mai fi varianta sa le iei noi, dar daca nu e asta varianta? |
noi sunt prea scumpe...deci la Sierra cu discuri spate...frana de mana actioneaza pe etriere?
la Mercedes de exemplu exista un butuc interior...sistemul clasic, cu saboti, dar in interiorul discului. bafta..si asa modificari trebuie deocumentate. ce nu inteleg e de ce nu se ia tot sistemul de la Sierra..si d ce trebuie combinat cu P405..putin cam confuz pt mine :oops: poate ne explica Gabi..oricum Codrine..asteptam si feedback-ul tau :wink: |
imi puteti spune ce distanta este intre axele de la stergatoarele de parbriz...???
ieri am vrus sa montez tot sistemul de la masina albastra .. pe cea rosie .. si am avus surpriza ca distanta intre axe e cu aprox 2cm mai mica... ce explicatie ar fi... mentionez ca ambele sunt mk1.... |
un capri exact ca cel negru am vazut si eu in craiova...si cam atuncea s-a produs minunea si m-am indragostit de masinutza.....tre sa precizez ca mai am de asteptat un an pana la carnet :((((((((((((...legi idioate
Quote:
|
Quote:
discul de pe sierra nu intra pe puntea caprei(dist. de la gauri). dar inca nu am verificat asta |
Quote:
|
ok..baga o adresa.. codrine.....!!!
a..am ambele sisteme date jos..si... e diferenta...2cm..!!!! |
are cineva disponiil spatarul de la o bancheta de mk1..??? modelul acela decupat in partea superioara ...la mijloc... eventual la schimb cu una care este dreapta...??? sau cotiera de la bancheta spate de la mk2... in ultima instanta/...???....... mi-ar trebui ajutajul acela care arunca aer pe parbriz.. ... de la mk2/3 ofer in schimb de mk1..????
|
sa ma bag si eu in seama !
in legatura cu conversia pe disc de frina pe spate-necesare sint:disc de frina de peujeot 405 si etriere de sierra spate.si nu invers cum am citit.discu de sierra are locasul in care intra rulmentul cu 4,8mm mai mare in diam si are alte puncte de prindere de butuc fatza de capra.deci discu de pe sierra -vaxalbina . sper ca v-am lamurit!:D |
Yap...si niste poze ar fi de mult ajutor:D
|
3 Attachment(s)
poze./..................
|
ahaa..deci se prinde de suportul butuc de la capra..asa mai merge..:-p
|
Mersi frumos baieti pt. informatie !!:)))
|
Quote:
|
Va rog ajutati-ma si pe mine.Cat mar ajunge o pereche de faruri rotunde mk1 (stanga+dreapta) si o capota spate, codrin stie despre cei vb.
|
in primul rand scump..incat dk nu ai de gand sa-ti Restaurezi masina, mai bine pui de ursuletz..sau altele ce ti se par interesante:wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning