Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

sonnic54 27-10-09 20:26

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

jonson exact asa erai si la inceput pe forum ..daca ti minte tiam mai zis o data... decat sa vb asa la misto ...mai degraba nu scrii... iao cum vrei . eu tio zic prieteneste .... daca auziti pe careva care vrea motor si cutie renou1.4 dati un pm . c ale tin de pomana

valitataye 27-10-09 21:02

fratilor numai ghinioane prin focsaniul asta:cry:

johnsonxxl 27-10-09 21:14

Quote:

Originally Posted by sonnic54 (Post 2756685)
jonson exact asa erai si la inceput pe forum ..daca ti minte tiam mai zis o data... decat sa vb asa la misto ...mai degraba nu scrii... iao cum vrei . eu tio zic prieteneste .... daca auziti pe careva care vrea motor si cutie renou1.4 dati un pm . c ale tin de pomana

da ce am zis ma?dc ti se pare ca vorbesc la mijto?

fisan 27-10-09 21:33

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 2756643)
ti-am vazut live azi masina ...era pe platforma...

da ma pe platforma ca cu altceva cu ce sa o duc? daca rotile pe fata is rupte (bascula, planetara, jante)

valitataye 27-10-09 21:54

nici macar jumatate din paguba nu tio acopera cu 2500E din ce vad si cunostintele mele de service:D

aleks 28-10-09 08:14

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 2756915)
da ce am zis ma?dc ti se pare ca vorbesc la mijto?

da, eşti extrem de agresiv în posturi, şi insişti pe aceeaşi idee. Prima dată e glumă, pe urmă devine obositor să n-ai nimic de spus decât de rău despre alţii.
Şi e ultima dată când te rog să renunţi la scrisul de messenger.

sonnic54 28-10-09 08:45

mda...cred ca cel de deasupra mea a zis tot ce trebuia zis . multumesc ... fie vorba asa ,cu membri dinastia nu o sa fie niciodata nimic ... decat mistoruri si alte chesti mai degraba va intalniti si voi una alta si aratati ce si cum stie fiecare ... dar na ... as mai bune vorbele aruncate asa la plesneala...

johnsonxxl 28-10-09 09:16

ok...scuze..nu am avut intentia sa fiu rautacios..

vn-08-nen 28-10-09 11:45

Quote:

Originally Posted by sonnic54 (Post 2756685)

Geo , zicea Mihai ca ai subwoofer pe masina de 700W :) , poti pune poze sa il vad si eu si un pret :) . ms

sonnic54 28-10-09 14:56

salut . nu este de 700 w muzicali sau rms . ca nustiu ce tia zis el . este un crunch de 400 rms . poze dau doar daca esti interesat . nu de dragu deal vedea ...

VN23TDR 28-10-09 16:13

Vreau eu o poza :D Doar de dragu de-al vedea :)))

sonnic54 28-10-09 16:25

1 Attachment(s)
hai ca pentru tine se poate ;))

Sonny™ 28-10-09 17:51

Quote:

Originally Posted by sonnic54 (Post 2759235)

nenea il vinzi....?casetofonul nul dai si pe ala?

sonnic54 28-10-09 20:07

se vinde si el si statia dupa el . si mp3 se vinde

jipianu 28-10-09 20:11

sonnic54 deschideti un thread la bazar si pui acolo tot ce ai de vanzare

VN23TDR 28-10-09 20:58

Quote:

Asta e discriminare mah.. sa nu se supere NEN :rolleyes2

fisan 28-10-09 21:47

de la mine nu vreti nimik?:))=))

vn-08-nen 28-10-09 22:23

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 2760154)
Asta e discriminare mah.. sa nu se supere NEN :rolleyes2

nu e vb de asta thunder dar tine de obraz ... in fine , nu mai comentez nimic ... nici nu ma mai intereseaza de vreounul de la speed 4u ... se vede ca acum aveti club si v-ati smecherit , fara suparare, dar asa este ...

pa !

fisan 28-10-09 22:32

ba ce ai ma?

Sonny™ 29-10-09 06:29

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2760470)
ba ce ai ma?

usor cu nen ca isi ia sabie si te taie cataline...;)acu in alta ordine de idei la ce sa zica lumea ba NEN ce vinde cand tu esti doar interesat si atat...la semnatura aia a ta zici ca vrei sa cumperi unele lucruri, nush daca pentru restu ai bani dar eu ti.am zis ca am un tel de care vrei tu si mi.ai zis ca inca nu ai bani, eu stiu ca atunci cand vrei ceva si pui un anunt ca esti interesat de ceva trebuie sa ai banu ca sa cumperi parerea mea...daca tot nu cumperi de ce te simti ofensat ca nu vrea omu sa puna poza cu ce are...;)

sonnic54 29-10-09 07:32

tot in alta ordine de ideei ... arat persoanelor cu care am macar o tangentza :| nu sal si atat .... in fine ... nu e loc de vanzari aici ;)

ati mai facut ceva ? vati mai intalnit si voi ..? ca de cand nu mai am masininuta nu ati mai dat unu un telefon ...dar va tin minte :)

VN23TDR 29-10-09 08:00

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2760882)
usor cu nen ca isi ia sabie si te taie cataline...;)acu in alta ordine de idei la ce sa zica lumea ba NEN ce vinde cand tu esti doar interesat si atat...la semnatura aia a ta zici ca vrei sa cumperi unele lucruri, nush daca pentru restu ai bani dar eu ti.am zis ca am un tel de care vrei tu si mi.ai zis ca inca nu ai bani, eu stiu ca atunci cand vrei ceva si pui un anunt ca esti interesat de ceva trebuie sa ai banu ca sa cumperi parerea mea...daca tot nu cumperi de ce te simti ofensat ca nu vrea omu sa puna poza cu ce are...;)

Postul tau mi se pare cam deplasat. Nu e problema ta daca vrea el sa cumpere ceva si daca are sau nu bani.Bani nu are deocamdata pt ca a cumparat ceva de la mine. Nu te vad mai presus de el.. macar nu i-a "tunat" masina lu` tati. Te rog masoara-ti cuvintele sa nu ne suparam.

Sonny™ 29-10-09 17:56

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 2760991)
Postul tau mi se pare cam deplasat. Nu e problema ta daca vrea el sa cumpere ceva si daca are sau nu bani.Bani nu are deocamdata pt ca a cumparat ceva de la mine. Nu te vad mai presus de el.. macar nu i-a "tunat" masina lu` tati. Te rog masoara-ti cuvintele sa nu ne suparam.

imi cer scuze domnu TDR eu de unde era sa stiu ca omu a cumparat ceva de la tine...doar nu sunt ghicitor...in fine...nu avem de ce sa ne suparam pentru ca nu am zis nimic la adresa ta...;)bafta

sonnic54 29-10-09 18:12

pfffff .... TDR fi baiat bun ca sti ca ai de castigat ;) ... sony ce zici sal lasam in pace asa pentru totdeauna si sanu se mai faca mijtouri de baiatu cu bora... ? multumesc . ...

care ma scoateti si pe mine in week din casa?:))

sergiuhusca 29-10-09 18:13

Thunder dar crezi ca, comentariul tau isi avea rostul?

sonnic54 29-10-09 18:21

moama... eu intru aici o data la o luna dar mereu imi vine sa nu mai intru .... pentru ce va atacati unu pe altu :| ? vai vai ... vorbiti si voi de ceva mai serios .. :|

Sonny™ 29-10-09 18:25

Quote:

Originally Posted by sonnic54 (Post 2762668)
moama... eu intru aici o data la o luna dar mereu imi vine sa nu mai intru .... pentru ce va atacati unu pe altu :| ? vai vai ... vorbiti si voi de ceva mai serios .. :|

il lasam in pace...hai ca poate iesim la un cico...eu sambata seara am un majorat, dar se rezolva nui bai...;)

jipianu 29-10-09 18:40

va rog frumos nu va mai certati aici
care vrea sa ii spuna ceva oricarui user il rog sa o faca prin Pm nu aici

Acest thread se numeste Cafeneaua membrilor 4t din Focşani nu Locul de cearta al membrilor 4tuning Focsani
daca vreti sa va descarcati incarcaturile negative descarcativa frate prin Pm ...
de acum inainte orice post ce contine o jignire sau altceva la adresa altui membru va fi sters.

sonnic54 29-10-09 19:01

chiar te rog sa faci asa . tot ce nu apartine aici sterge ;)

sa vad in week poate uiti :)) ati fac pana :))

fisan 29-10-09 22:32

pff ce naspa e pieton:)) adik fara masina:((

Sonny™ 30-10-09 06:28

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2763454)
pff ce naspa e pieton:)) adik fara masina:((

tu o dai pe bucatele sau o faci...?

fisan 31-10-09 07:55

nu stiu ink astept raspuns de la asigurare sa vad cat ma despagubeste

grosu 02-11-09 22:51

Quote:

e de vanzare ?

grosu 02-11-09 23:03

s-a destramat de tot speed4u ???

jipianu 03-11-09 06:41

nu cred ca s-a destramat grosule ca vad mereu masini cu speed 4U dar ei nu au fost organizati niciodata, la ei nu stie nimeni cati membri sunt ... cine este membru sau nu,

sonnic54 03-11-09 10:41

chiar daca nu am nici o treaba cu u jipian dar sa sti ca ai perfecta dreptate... si cam asta e ... la inceput a fost cea fost ... apoi grupuri si tot asa ... in fine ... pentru grosu da subul e de vanzare la fel si statia dupa el .

fisan 03-11-09 16:34

jipianu eu cred ca grosu sa referit la altceva cand a zis dak s-a destramat...

Sonny™ 05-11-09 07:31

Quote:

Originally Posted by sonnic54 (Post 2775595)
chiar daca nu am nici o treaba cu u jipian dar sa sti ca ai perfecta dreptate... si cam asta e ... la inceput a fost cea fost ... apoi grupuri si tot asa ... in fine ... pentru grosu da subul e de vanzare la fel si statia dupa el .

da nu ati mai facut nici o intalnire inainte sa va busiti masinile...?

sonnic54 05-11-09 15:29

ce intalnire ma?eu acum dacami iau masisa pun folie pe fata cat se poate sa nu stie lumea ca miam luat masina ca apoi iar imi fac prieteni ;)

Sonny™ 05-11-09 22:12

mergem amandoi in tari straine...;))

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning