![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
ba, s-au anuntat vreo 6.... sa vedem cati suntem defapt:) 3 ar fi sigur... eu TNO si Ionutz de la VL. Chucky ar mai vrea din cate stiu eu , si sa vedem daca mai vine altcineva.
|
cred ca vrea si sobo dar nu stiu daca vine cu pisi sau fara..
|
deci cati sunteti ? pe Pilu l`ati uitat ?
|
Quote:
|
Bucur Tuning mai e importator Rieger ? ca inainte aducea si de la Rieger
|
Quote:
Pentru informatii puteti trimite cereri pe mail:[email protected] |
Sa inteleg ca lucrezi la Bucur Tuning ?:D
|
Quote:
|
BTN si nu ma faci si pe mine un pret pentru o fusta bara spate golf 3 (a mea fiind variant nu stiu daca se potriveste cea de pe normal) ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
foarte frumos, include si plasa aceea ? ce material este ?
|
faina intalnirea de azi...pacat de (nino nino) care ne-au stricat terenul de tenis pe care ne jucam cu roata de rezerva...ce au facut ei nu e corect deloc...dar ei se cred mari si tari...ce urat.pai nu ma fac io politai???
|
Gabori grasi!
|
A fost un mare abuz in serviciu.punct.
|
nu va mai stresati atat. In astfel de cazuri se poate merge pe cale legala, se poate depune contestatie la PV, se poate depune plangere scrisa atat la politie pe abuz in serviciu cat si penal pentru ultraj impotriva bunelor moravuri (pentru cei agresati) sau pentru abuz in serviciu (pe civil).
Alte cai legale vi le poate spune orice avocat (ruda, prieten, platit) sau chiar legislatia in vigoare. Totodata, cred ca ar fi indicat sa va uitati putin peste art. 61 codul penal unde scrie ca un grup mai mare de 3 persoane se poate constitui in grup infractional atunci cand instiga sau chiar comite respectiva infractiune/contraventie. |
Quote:
|
din cate vad eu, nu este prelungirea, este bara cu totul.... pe mine ma intereseaza doar prelungire....
Daca doar prelungirea este 268 EUR, atunci nu ma bag, ca e cam "ieftina" pentru gusturile mele. |
Quote:
|
si totusi, 268 EUR nu mi se pare prea accesibil....
Asta e , i'll keep looking. |
Quote:
|
asa ma gandeam si eu, ...dar cred ca o bara custom te costa mai putin. 150 RON bara in sine, plus inca vreo 100 RON manopera + 100 RON vopsea (de suprafata) si cam atat....
asta inseamna vreo 75 de EUR, hai sa punem 150 ca te mai costa si materialele. Tot iesi mai ieftin, si custom. |
Quote:
|
cum ai calculat-o tu?
|
Uita-te pe siteuri sau intreaba la firme care fac din fibra sa vezi ce preturi au. Zici ca ei le-au inventat.
@BTN1 -cred ca te-am mai intrebat....bara din poza este din plastic, nu ? |
Quote:
@lupalb-niciodata bara custom turnata prin ce stii ce garaj nu o sa arate ca una turnata intr-o fabrica care se ocupa cu asa ceva! |
Cine stie o firma de colantare prin Sibiu care lucreaza si cu carbon :?:
|
Quote:
In fine, nu contest faptul ca este de calitate ce oferi tu, sa nu ma intelegi gresit, eu doar analizam optiunile pe care le am, si sincer, cred ca o sa ma indrept spre o alta firma ce imi prezinta o oferta mai buna. Multumesc oricum pentru intelegere si timpul acordat. |
Quote:
|
O sa ii contactez.
Multumesc pt informatie :!: |
Mai chucky ce mandru te plimbai azi pe la 4 jumate pe centru cu pisi a ta.nu mai vezi lumea ...:))
|
Quote:
|
pai el e mai mic, si daca ma si fugea pe langa tine, slabe sanse sa il vezi:)
va pregatiti sufleteste baieti? |
Poate calcam cu 46-le pe el! :)))
|
Quote:
|
ai stat tu asa si te-ai gandit ca poate intra si pretena ta pe forum, si inca iti sta bine cand vorbesti normal, nu ai vrea sa vorbesti soprana a?
|
Quote:
|
bine domnu`, hai ca nu insist...pe forum.... insist face 2 face:)
|
Quote:
Nu stie nimeni ce a fost azi in aer? Sau mai exact in trafic? am folosit claxonul la fiecare intersectie de nervi din cauza tampitilor! Si de obicei nu il folosesc deloc pentru ca toti mai gresim , dar ca astazi mai rar:) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning