Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

lupalb 11-02-11 10:10

Re: Sibiu, discutii off-topic

ba, s-au anuntat vreo 6.... sa vedem cati suntem defapt:) 3 ar fi sigur... eu TNO si Ionutz de la VL. Chucky ar mai vrea din cate stiu eu , si sa vedem daca mai vine altcineva.

tino2119 11-02-11 10:17

cred ca vrea si sobo dar nu stiu daca vine cu pisi sau fara..

trafy-vr6 11-02-11 12:47

deci cati sunteti ? pe Pilu l`ati uitat ?

BTN1 11-02-11 12:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4044311)
La noi nu exista magazine pe strada de unde poti cumpara piese sau accesorii pentru a pregati o masina de competitie:) cauta pe net mai bine. In primul rand trebuie sa lucrezi la siguranta apoi la fa frane si ultima data la motor. Depinde la ce grupa vrei sa intri. Parerea mea e ca motorul ala de Passat daca e original nu are ce cauta acolo...da-l jos si pune-i un VR6 sau un 1.8 Turbo. Eu zic ca 1.8 Turbo ar fi cel mai indicat pentru masina ta. VR6-le il gasesti mai greu si deja te bati la o clasa mult mai mare care ridica pretentii si nu ai ce cauta cu un motor stock.

La noi in Sibiu exista magazinul firmei Bucur Tuning (importator oficial Sparco)de unde poti cumpara accesorii pentru a pregati o masina de curse si echipamente pentru piloti!Sos.Alba Iulia nr.110 in incinta Centrului Auto Moto Sera la etajul 1!Program 9-17!

trafy-vr6 11-02-11 12:58

Bucur Tuning mai e importator Rieger ? ca inainte aducea si de la Rieger

BTN1 11-02-11 13:04

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4074669)
Bucur Tuning mai e importator Rieger ? ca inainte aducea si de la Rieger

Da!Pentru tuning importa :Rieger Tuning,SCC(distantiere,prezoane,bolturi),Je-Design,Hofele Design,Hamann Motorsport,Dectane(faruri,stopuri,etc),Mattig,In-pro,Techart,Elia Tuning,Autostyle,K&N,RDX,Fox(esapamente),Sachs Performance(ambreiaje intarite)etc iar pentru racing importa Sparco,Sandtler,Omp,Alpinestar,etc.
Pentru informatii puteti trimite cereri pe mail:[email protected]

trafy-vr6 11-02-11 13:06

Sa inteleg ca lucrezi la Bucur Tuning ?:D

BTN1 11-02-11 13:08

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4074691)
Sa inteleg ca lucrezi la Bucur Tuning ?:D

Da!Acolo lucrez!

lupalb 11-02-11 13:09

BTN si nu ma faci si pe mine un pret pentru o fusta bara spate golf 3 (a mea fiind variant nu stiu daca se potriveste cea de pe normal) ?

BTN1 11-02-11 20:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4074697)
BTN si nu ma faci si pe mine un pret pentru o fusta bara spate golf 3 (a mea fiind variant nu stiu daca se potriveste cea de pe normal) ?

Am vorbit la Rieger si adaosul de bara spate care il au ei se potriveste doar la limusina!Am gasit ceva la RDX daca iti place!

trafy-vr6 11-02-11 21:46

foarte frumos, include si plasa aceea ? ce material este ?

tino2119 12-02-11 01:34

faina intalnirea de azi...pacat de (nino nino) care ne-au stricat terenul de tenis pe care ne jucam cu roata de rezerva...ce au facut ei nu e corect deloc...dar ei se cred mari si tari...ce urat.pai nu ma fac io politai???

ChuckyOvi 12-02-11 01:38

Gabori grasi!

ASTRA92 12-02-11 13:24

A fost un mare abuz in serviciu.punct.

lupalb 12-02-11 17:09

nu va mai stresati atat. In astfel de cazuri se poate merge pe cale legala, se poate depune contestatie la PV, se poate depune plangere scrisa atat la politie pe abuz in serviciu cat si penal pentru ultraj impotriva bunelor moravuri (pentru cei agresati) sau pentru abuz in serviciu (pe civil).
Alte cai legale vi le poate spune orice avocat (ruda, prieten, platit) sau chiar legislatia in vigoare.
Totodata, cred ca ar fi indicat sa va uitati putin peste art. 61 codul penal unde scrie ca un grup mai mare de 3 persoane se poate constitui in grup infractional atunci cand instiga sau chiar comite respectiva infractiune/contraventie.

BTN1 17-02-11 13:23

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4076144)
foarte frumos, include si plasa aceea ? ce material este ?

salut!Este din fibra si costa 268 euro inclusiv TVA, inclusiv plasa!Termen livrare cca.2 saptamani (daca se comanda pana luni)dupa achitarea unui avans de 50%!

lupalb 17-02-11 13:26

din cate vad eu, nu este prelungirea, este bara cu totul.... pe mine ma intereseaza doar prelungire....
Daca doar prelungirea este 268 EUR, atunci nu ma bag, ca e cam "ieftina" pentru gusturile mele.

trafy-vr6 17-02-11 13:29

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4093809)
din cate vad eu, nu este adaus, este bara cu totul.... pe mine ma intereseaza doar prelungire....
Daca doar prelungirea este 268 EUR, atunci nu ma bag, ca e cam "ieftina" pentru gusturile mele.

Nu cred ca exista doar adaos care il prinzi in suruburi model d-asta frumos.Cred ca exista doar adaos din ala gen cum ai tu pe fata...buza d-aia. Si oricum...adaos-ul se uneste de bara cu fibra, apoi trebuie finisata, apoi vopsta toata bara iarasi. Ce ti-a dat el in poza este adaos unit de bara normala. La breack-uri asta e pretul. Iti poti face din fibra la diferite firme insa nu stiu cat de rezistente sunt...

lupalb 17-02-11 13:31

si totusi, 268 EUR nu mi se pare prea accesibil....
Asta e , i'll keep looking.

BTN1 17-02-11 13:41

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4093809)
din cate vad eu, nu este prelungirea, este bara cu totul.... pe mine ma intereseaza doar prelungire....

da,este bara cu totul!Pretul este cel de Germania(255 euro)+5% diferenta TVA fara transport si alte costuri!

lupalb 17-02-11 13:45

asa ma gandeam si eu, ...dar cred ca o bara custom te costa mai putin. 150 RON bara in sine, plus inca vreo 100 RON manopera + 100 RON vopsea (de suprafata) si cam atat....
asta inseamna vreo 75 de EUR, hai sa punem 150 ca te mai costa si materialele. Tot iesi mai ieftin, si custom.

trafy-vr6 17-02-11 13:49

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4093854)
asa ma gandeam si eu, ...dar cred ca o bara custom te costa mai putin. 150 RON bara in sine, plus inca vreo 100 RON manopera + 100 RON vopsea (de suprafata) si cam atat....
asta inseamna vreo 75 de EUR, hai sa punem 150 ca te mai costa si materialele. Tot iesi mai ieftin, si custom.

150 euro fara vopsit

lupalb 17-02-11 13:50

cum ai calculat-o tu?

trafy-vr6 17-02-11 13:50

Uita-te pe siteuri sau intreaba la firme care fac din fibra sa vezi ce preturi au. Zici ca ei le-au inventat.

@BTN1 -cred ca te-am mai intrebat....bara din poza este din plastic, nu ?

BTN1 17-02-11 13:59

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4093870)
Uita-te pe siteuri sau intreaba la firme care fac din fibra sa vezi ce preturi au. Zici ca ei le-au inventat.

@BTN1 -cred ca te-am mai intrebat....bara din poza este din plastic, nu ?

Bara de Golf 3 variant este din fibra,am scris in oferta cu pretul!Barile de Rieger sunt din plastic!

@lupalb-niciodata bara custom turnata prin ce stii ce garaj nu o sa arate ca una turnata intr-o fabrica care se ocupa cu asa ceva!

speed_csn 17-02-11 14:12

Cine stie o firma de colantare prin Sibiu care lucreaza si cu carbon :?:

lupalb 17-02-11 14:15

Quote:

Originally Posted by BTN1 (Post 4093901)
Bara de Golf 3 variant este din fibra,am scris in oferta cu pretul!Barile de Rieger sunt din plastic!

@lupalb-niciodata bara custom turnata prin ce stii ce garaj nu o sa arate ca una turnata intr-o fabrica care se ocupa cu asa ceva!

Sunt de acord. Dar de exemplu , poti sa iti iei bara custom la 150 EUR facuta de PLM Tuning, care nu sunt atat de renumiti ca Rieger, dar care fac lucruri de calitate. Asta a fost un exemplu, si sunt convins ca exista mai multe asemenea firme specializate in prelucrari fibra...
In fine, nu contest faptul ca este de calitate ce oferi tu, sa nu ma intelegi gresit, eu doar analizam optiunile pe care le am, si sincer, cred ca o sa ma indrept spre o alta firma ce imi prezinta o oferta mai buna.
Multumesc oricum pentru intelegere si timpul acordat.

BTN1 17-02-11 15:09

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 4093936)
Cine stie o firma de colantare prin Sibiu care lucreaza si cu carbon :?:

Grafi Serv-tel.0766318731

speed_csn 17-02-11 15:28

O sa ii contactez.

Multumesc pt informatie :!:

ASTRA92 17-02-11 17:22

Mai chucky ce mandru te plimbai azi pe la 4 jumate pe centru cu pisi a ta.nu mai vezi lumea ...:))

ChuckyOvi 17-02-11 19:49

Quote:

Originally Posted by ASTRA92 (Post 4094525)
Mai chucky ce mandru te plimbai azi pe la 4 jumate pe centru cu pisi a ta.nu mai vezi lumea ...:))

Trebuia sa ma tragi de maneca .. nu te-am vazut:(

lupalb 18-02-11 08:19

pai el e mai mic, si daca ma si fugea pe langa tine, slabe sanse sa il vezi:)
va pregatiti sufleteste baieti?

ChuckyOvi 18-02-11 09:19

Poate calcam cu 46-le pe el! :)))

ChuckyOvi 18-02-11 14:51

Quote:

Apropo , nu era pisi a mea :) o amica doar

lupalb 18-02-11 15:00

ai stat tu asa si te-ai gandit ca poate intra si pretena ta pe forum, si inca iti sta bine cand vorbesti normal, nu ai vrea sa vorbesti soprana a?

ChuckyOvi 18-02-11 15:02

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4097142)
ai stat tu asa si te-ai gandit ca poate intra si pretena ta pe forum, si inca iti sta bine cand vorbesti normal, nu ai vrea sa vorbesti soprana a?

egal :)

lupalb 18-02-11 15:08

bine domnu`, hai ca nu insist...pe forum.... insist face 2 face:)

ChuckyOvi 18-02-11 15:15

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4097164)
bine domnu`, hai ca nu insist...pe forum.... insist face 2 face:)

asa asa , in soapta ..
Nu stie nimeni ce a fost azi in aer? Sau mai exact in trafic? am folosit claxonul la fiecare intersectie de nervi din cauza tampitilor!
Si de obicei nu il folosesc deloc pentru ca toti mai gresim , dar ca astazi mai rar:)

SynTheLaZ 18-02-11 15:38

Quote:

e mai orb de fel .. nu va faceti griji !

ChuckyOvi 18-02-11 15:41

Quote:

Originally Posted by SynTheLaZ (Post 4097248)
e mai orb de fel .. nu va faceti griji !

de data asta a vazut bine :))

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning