![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Multumesc de aprecieri. Macheta este mult mai frumoasa in realitate si dispune de multe alte detalii.
Quote:
|
O machetă mai frumoasă ca alta. Ai băgat în ultima vreme numai modele de clasă, felicitări şi ţine-o tot aşa.
|
O adevarata opera de arta!:shock::shock::shock:
Cel mai frumos model realizat vreodata de catre cei de la CMC!:shock::lol: |
Altanticu cred ca e cea mai vanduta macheta in prima saptamana de la aparitie, in Romania cel putin :))
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Audi A5 - Norev 1:18
|
frumos !8)
|
superb modelul asta mai ales pe culoarea asta!
|
da da da
foarte frumos.cred ca il iau si eu.chiar imi place Audi-ul asta.sper sa-l scoata si pe alb.:cool: buna alegere. |
|
Ma bucur ca va place. Macheta o am cam de 2-3 luni, dar nu am prezentat-o ca am vrut sa ii cobor suspensia. Pana la urma ... am pozat-o tot cu pachetul de drumuri grele :))
|
Nice modelul asta :) imi place si culoarea si macheta. Eu astept sa apara pe piata si varianta Cabrio. Mi s-a parut mie ca seamana putin cu Q5...,dar n-am zis nimic:lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
2 machete sosite azi plus o poza cu aproape intreaga colectie. Mai sunt cateva modele tinute in cutii, dar vor avea si ele locul lor dupa ce termin a 2-a vitrina.
|
Eh...pai e frumos asa? unul sa munceasca si altul sa toarne galeti de bere in el ? :lol: Faine tare camioanele
|
o colectie de vis ,iar camioanele sunt superbe 8) daca nu ajungi la 200 machete 1:18 nu ai facut nimic :))
|
Quote:
|
eh incet incet ajungi si la 200 ....eu mi-am propus sa ajung la 100 momentan ,o sa imi creasca barba :),oricum este o boala grea fara leac:lol::D
|
Quote:
|
deja exagerezi ...3 dubite vw :) 2 toyota fj :) 2 camioane ....
poate faci un review la toyota FJ. |
mai bine de atat nu cred ca se poate...
|
Frumos A5-ul:evil_laug trebuie sa-l am si eu:evil_laug
Camioanele.....desi nu sunt ele finisate si detaliate ca o masina mica, au ceva aparte...imi plac mult de tot:-P Pacat ca sunt asa scumpe:sad: Cea mai frumoasa colectie de pe forum...parerea mea:yes: Felicitari:!: |
Quote:
|
Tocmai de asta evit discutii de genul asta. NU e nici cea mai frumoasa si cu siguranta nu e nici cea mai cuprinzatoare colectie. Momentan am cam terminat cu retructurarile asa ca in mare voi ramane cu modelele astea ... plus ce mai vine pe parcurs.
|
18 Attachment(s)
Volkswagen T1 "Renndienst Porsche" - Schuco 1:18
|
Foarte frumos. Are nişte detalii interesante.
|
imi trag palme si la macheta asta...are si cheie in contact..
|
Quote:
Misto macheta nepoate steaua23, trebuie una de grup cu cealalta. |
ciudate combinatii la masinile astea..... sunt rosii dar sunt mercedes/vw si sunt folosite de Porsche :))
la vw scaunele arata a plastic ieftin.... in rest arata bine....dar tind sa cred ca pretul nu se justifica.... |
Quote:
Pana sa detin T2a produs tot de catre Schuco,aveam impresia ca merita cel putin 100 euro o astfel de macheta,dar adevarul e ca nu merita nicidecum 120-140 euro un astfel de model,chiar si cu imbunatatirile aduse!:D |
Nu a zis nimeni ca merita, insa daca imi plac enorm genul asta de modele ... ce sa fac :) ?
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
Mercedes Benz G55AMG (facelift) - AutoArt 1:18
- cateva poze alaturi de g500 |
Felicitari pentru poze ;) Machetele sunt si ele foarte reusite ; sper sa pun mana pe varianta fara facelift pe negru 55 AMG cu jantele fumurii8)
|
super tare G-ul.. mercedesul meu preferat. Foarte bune pozele .. felicitari
|
Superb G55,o sa il iau si eu pe negru anul asta!:D:shock:
|
Quote:
|
am pierdut numartoarea la tine man...
absolut superb g55!!! |
Foarte-foarte misto macheta Mercedes Benz G55AMG ! Detalii foarte bune, pozele ca de obicei.
Sincer si eu am pierdut numaratoarea... cred ca daca-ti dau un test fulger si te intreb cate machete mai ai, imi raspunzi dupa 10 secunde. :lol: P.S Am auzit ca iti va intra la colectie un 911 Turbo Autoart + inca cateva zeci de machete, nu zici nimic nepoate... rau nu poate fi, totul spre bine. :evil_laug P.S 2 hai la Brasov. |
16 Attachment(s)
Toyota FJ - AutoArt 1:18
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning