![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Nu adu aminte de 8 martie ....saptamana viitoare e Sfantul Valentin ....si ...nu sunt $$$$$ ...:cry: ...si de 8 martie nici nu vreau sa ma mai gandesc ...a mea cel putzin cred k o sa se multumeasca cu un gand bun ....:rolleyes2
|
Quote:
Nu-ti fa probleme ca fete s-au obisnuit cu asemenea cadouri din partea ta :-D asa ca...nu`i nici o pb, stai linistit!:) Anul acesta trebuie sa-i oferi si un zambet;;) Si la tot mai multe fete in club.. :"> :"> :"> |
:lol: :lol: saracu low :lol: :lol:
|
Quote:
Zambeste ca maine poate fi mai rau ;;) |
Nu ma da de gol ...dupaia ce zice lumea d mine ...uiti la ala :)) :d .:P ...si gata cu mila ....deja ma simt k vai d steaua mea :P
|
apropo..d steaua..vai d stelutza ta poate:D ca la noi in club se vb altfel..sa te corectez?:P vai d caroseria ta;;) stii tu :P si bafta la zambete:D
|
:boxing: :boxing::boxing: iar ma iau copchii astia peste picior ...u trebuiejti urechit ....si ce ai cu "caroseria " mea ....a avut cineva grija de ea acu vreo 2 seri ...:weee: ......
Si ce ai cu zambetul meu :D:D:D:mrgreen:.....dak e frumos ...si fetele se multumesc si cu asta :dribble: |
pai se multumesc cu atata ca atata poti sa oferi,altceva nu poti si nu prea au incotro ca daca iti cer mai mult patesti ceva si nu vor sa te aiba p constiintza:D zambeste:)
|
K de exemplu ....ce as putea sa patesc ...de unde jtii u k nu pot oferi mai mult ....nu tin minte sa fi incercat sa t satisfac pe tine :evil_laug
|
ti-as da un raspuns mai p direct ca te superi ca un copil ce esti :P asa ca, iti zic doar ca am aflat de la fetele carora le zambesti..;;).............
|
Sper k nu tea pus al cu Coarne sa vb cu cine nu trebuia :???: ....Gata ...team ..ahh ...maine vin akasa ...sa vezi atunci :boxing: :pistoles: :shakefist :zombie: :chainsaw: :headache: :punch: Te scarpin eu in dos dak ejti curios ..:d...:p ...joke ...oricum ...ce putea sa iti zica ..inafara de ...cat de bun sunt :pelvic_th
|
QUIET KIDS!!!!!!!!!:evil:
Mai, ce-i cu debandada asta aici?! Da' sunt de acord ca numa zambetu nu ajunge. Da o poezie, o floricica....se poate nu? SI GATA CU PRESUPUNERILE DESPRE PERFORMANTZE....altele decat cele ale motorului.:D :D :D |
deja ii ceri prea mult ana;;) fori ca flori....dar....poezie?:)) alex? niciodata:)) ..si apropo alex..mi-a zis la cat d bun esti..la zambit..;;) :>
|
Jtiu k un zambet nu ajunge ...dar as putea sa ii dau mai mult....sau mai multe ....Flori :bunch: :P ....
|
Dak tia zis cat d bun e zambetul meu ...atunci ....de ce nu vii sa iei lectii de zambit d la mine ....dak totusi tia zis d zambetul meu ...;)
|
daca nu va bateti tot degeaba :lol: :lol: :D
|
mi-a zis doar ca atunci cand zambesti se face intuneric, dar nah....dak atata poti..trimite`le la mine data viitoare;;) :Palea din iasu nu s-au prins inca nu nu prea esti in stare si d altceva?:)) :D
|
Quote:
|
POTOLITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vb pe mess!!!!!!!!!! Ca m-ati exasperat cu cate 2 posturi/ sec!!!!!!!!!!!!! GATA! FERTIG! ENOUGH! BASTA! |
Mii de scuze Ana :tears: :flower: ....ne pare rau :( .....neam lasat dusi de ...zambete :p ...
|
gata scuze, nu mai vb aici...;;) nu te enerva:P :flower:
|
Ei, baieti, ma gandeam doar ca ne penalizeaza moderatorii:D :D :D !
N-am vrut sa va stric "joaca";) |
ei..n-ai treaba, am continuat in pm:D acolo a fost mai mijto ca p forum
|
:lol::lol::lol:
|
Barbatii si testosteronul , ca si masina cu carburator dublu-triplu-cvadruplu :)))))))))) !
Asa imi place si pe sectiunea de forum de la Cluj ca toata lumea se cearta si isi spala rufele in public . Din cauza asta , majoritatea impatimitilor adevarati se si sperie cand vad o asemenea atitudine la oameni , si mai posteaza din an in paşte :) ! |
Citat : De la adminul unui forum de muzica (nights.ro) :
" :) ptr ca am observat ca diferite persoane au probleme cu postatul unor evenimente (si cu bunul simt) aveti mai jos niste reguli: 1. numele topicului sa fie in genul: data eveniment @ locatie,data nume locatie - perioada programului. 2. nu se accepta topicuri facute doar de dragul exprimarii unei pareri (de ex. "ce bine ca vine cutare dj'ei"). pentru asta folositi ori topicuri gata deschise, ori deschideti un topic in alta sectiune a forumului (Discutii de fond, Dj straini, Alte discutii muzicale, Cluburi din Romania etc). 3. cereti ajutorul unui moderator/admin ptr a transforma un topic din normal in sticky. transformarea la loc in normal este facuta dupa ce respectivul eveniment a avut loc. 4. nu se accepta limbajul vulgar/obscen. 5. nu se accepta discutarea in public a deciziilor luate de catre admini/moderatori. daca va simtiti nedreptatiti folositi "send private message". :) " Stiu ca cearta voastra a fost mai mult in gluma , dar noh , e bine de stiut pe viitor cum e cu regulile . >:) Evident ca unele reguli sunt facute ca sa fie incalcate :)))))) ! |
10 Attachment(s)
Cupa Indragostitilor 2007 , editia a 3-a , Cluj .
Participare Heparu_Boy . Felicitari !!! |
frumoase pozele ;) :D , felicitari alex pentru participare :dance: :dance:
|
2 Attachment(s)
10q gman.... oricum sa stii ca nu merg asha tot timpu pe strada ... cum am mers atunci pana in hasdeu ...
Oricum o fost super tare ... chiar si cu indidentele de riguare ... PS. eu am mers de distractie nu la timp ... care o fost la botosani la indemanare stie cum era drumu acolo ... un pic mai bine era aici numai ca aici era si pista nashpa ... |
de ce era najpa pista?
|
La topic scrie cafenea din cate vad eu ....Domnu GMan ....nu vrem sa aglomeram forumul degeaba ....dar totusi ...se poate discuta aici ...nu inteleg deranjul care lam facut . Oricum ...incercam sa nu se mai repete greseala avand in vedere k unii sunt deranjati de discutiile noastre pe acest topic dedicat acestui subiect...
|
si sa nu uit .....bv Heparu ....ne faci mandri in fiecare zi :p ...Bv BV
|
Nu e nici o problema Low-Ridah ! Sunt obisnuit cu certurile pe forum :))))))) !!! Sectiunea de la Cluj e plina de asa ceva . Mai ales dak vine unul mai nou inregistrat si isi expune parerea despre ceva masina din Cluj , in doi timpi si 3 miscari e pus la coltul lui de altii care se cred mai nu stiu cum :D :)))))) !
Nu e chestia de cearta si scandal , e vorba despre imagine :) ! Atata tot ! In club , toti suntem prieteni , chiar dak nu intotdeauna avem aceleasi viziuni asupra aceleiasi probleme ;) ! Divergente de opinii sunt la tot pasul si se isca discutii din nimika .E o lume rea si rauvoitoare in ziua de azi de nu-ti vine sa crezi . Rar mai gasesti oameni de treaba si dispusi sa te ajute fara sa ceara ceva in schimb . Parerea mea . |
1 Attachment(s)
K sa nu iti faci o imagine gresita despre noi ...eu ..Potos ...comuniatea Suceava ....uite poze ...poate ai sa intelegi ..."disputa" ...oricum ...aici cam toti ....friends 4 life .....si asa as vrea sa fie peste tot ;)
|
Sper k fetele sa nu intre pe aici ...am iesit toti cam najpa in poza asta :))
|
baaa.....asa ne-am inteles ?:P nasoala poza aia..mai ales ca e facuta cu tel tau..oribil..off...treb sa facem alta ca sa o inlocuim...asta pt fete:D si restu..;;;)
|
Care are telu nasol :)))) ...pe al meu nu lam reparat d 2 ori ...din cate jtiu eu :)) ...oricum ...ne intelegem bine ..zic eu :P ....aici ...e altfel comunitatea noastra :D...sper k si in celelalte orase ...sa nu aveam incidente ....
|
concluzia...luati exemplu de la noi? vreti retea?:D fii deschis..tu insuti, ajutati prietenii la greu, prietenii pe primul loc...mult respect..
Bafta |
aaa....si sa nu uitam ...Mult Crazy Stuff....nu enumeram incidentele :weee: :yikes: ...oricum ...Andrei :hug: ....si lu Nitrosu ...:wave: :hug: ...da vad k el intra mai rar ..
|
noroc ca e cafenea si putem vb mai orice p aici:P incidente? eu inca nu am avut pana acuma :P Crazy Stuff :P....... dam meditatii...cine doreste? eu is casier..il angajez l Low :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning