Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

PortaMan 25-02-09 12:21

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2066392)
Bai... citesc si rad... si citesc mai departe si ma apuca nostalgia si toate cele....
@Cyber CSX: man, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta...
In mare parte ce mi-ai spus tu e corect... e un fel de obisnuinta... sau o urma de iubire copilareasca. Eu consider ca n-am mai simtit iubirea de 2-3 ani. Si asta nu pentru ca a devenit obisnuinta (n-a fost niciodata vorba de monotonie) ci pentru ca a fost putin cate putin umbrita de sentimente neplacute. Greseli copilaresti, care au afectat urat relatia...
Nu sunt usa de biserica(cum zicea si Psycho, eu intru in biserica la nunti si la botezuri - pentru ca ma ocup cu asta, altfel...) ... Nu e singurul barbat, dar e primul. Am cunoscut in timpul asta multa lume, posibile relatii, dar nu mai gasesc omul care sa-mi placa cum imi placea el. Deja stiu ce vreau, am ales din fiecare relatie ce mi-a placut si stiu ce urmaresc la un om. Cred ca am dreptul sa am pretentii, pentru ca stiu ce am de oferit.
Si nu, nu ma indragosesc cu una-cu doua, cum ti-am lasat impresia, ci din contra... Mi se reproseaza ca sunt rece(in privinta sentimentelor). Barbatii se indragostesc usor, gasesc chestii atractive la mine si uita sa mai puna niste "piper" in relatie... Si asta ma plictiseste grav!
De asta tot am tendinta de a da noi sanse relatiei cu "fostul"... pentru ca el e singurul care nu m-a plictisit niciodata. A stiut sa ma "antreneze", sa ma tina treaza, sa ma invete lucruri, sa imi ofere ce am nevoie etc.

In fine, sunt f multe de zis si nu vreau sa va plictisesc. Ideea e ca, obisnuiam sa fiu cea care vede clar lucrurile, cea careia i se cer sfaturi.. dar pe mine nu ma pot sfatui, ma depaseste situatia mea.
Poate ar trebui sa incep sa scriu romane......... :lol:

Dap, sunt cu totul de acord.
La mine a fost prima dragoste si m-a intors pe dos, iar tendinta e aceeasi, oricat de mult as fi suferit....
No hope!!

Spark 28-02-09 12:42

bai deci eu nu inteleg ce vrea fata asta ... sa mor eu.
cand am incercat sa fac ceva imi taie tot si baga replica ca just friends si nimic mai mult. si cand vorbesc eu cu ea mai mult pare neinteresata, sau plictisita .. adica abia vorbim. daca nu intru eu sa vb sau ceva ... in maxim 2 zile intra ea cu chef de a vb si de toate. si asta deja de ceva vreme. nu cred ca se joaca ca nu-i sta in fire dar cine stie. anyway ...

spanu_ionut 28-02-09 12:45

ai 21 de ani si nu stii nimic. femeile vor doar bani si p***. deci da-i sa sara si apoi sa vezi ce limbarita are. o sa fie mai greu sa o opresti(vreau geanta, vreau cisme, vreau cina in oras)

lasa vorbaria...sari pe ea, mergi la risc. femeilorle plac babatii "fiorosi".

Sasha 28-02-09 13:34

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2107310)
cand am incercat sa fac ceva imi taie tot si baga replica ca just friends si nimic mai mult. si cand vorbesc eu cu ea mai mult pare neinteresata, sau plictisita .. adica abia vorbim. daca nu intru eu sa vb sau ceva ... in maxim 2 zile intra ea cu chef de a vb si de toate. si asta deja de ceva vreme. nu cred ca se joaca ca nu-i sta in fire dar cine stie. anyway ...

o fi nehotarata... si nu stie ce vrea de la tine, de la ea, de la voi...

Quote:

Originally Posted by spanu_ionut (Post 2107319)
ai 21 de ani si nu stii nimic. femeile vor doar bani si p***. deci da-i sa sara si apoi sa vezi ce limbarita are. o sa fie mai greu sa o opresti(vreau geanta, vreau cisme, vreau cina in oras)

lasa vorbaria...sari pe ea, mergi la risc. femeilorle plac babatii "fiorosi".

da, cu siguranta cu comportamentul asta nu demonstrezi decat ce "barbat" esti...bullshit..

ioana308 02-03-09 21:33

in ziua de azi exista tot felul de specimene de ,,barbati''.unii mai nereusiti din pacate.si numarul lor creste infiorator de repede.

Psycho 02-03-09 23:55

bai .. eu mai am o pereche de papuci :)) .. sāc sāc sāc ... mi-a mai dat una papucii :))

hai sa va vad .. next :)) .. promit sa revin cu o noua achizitie in scurt timp :)

pana atunci vant din pupa :)

Mustang 03-03-09 07:29

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2107310)

O intrebare...
I-ai dat peste nas?

Daca sa zicem, o ignori 2 zile si intra in vorba cu tine... ai intrebat-o ce vrea de la sufletul tau?

Daca nu, fa-o.
Din ce imi dau eu seama de aici (poate gresit), e plictisita, n-are ce face si vrea sa se bage in discutie cu tine... doar sa se joace (posibil), sa se amuze de cat de "fraier" esti tu.

Daca ii dai peste nas cum ti-am zis eu... se termina urat, in mod cert. Pentru ca o sa iti bage "pila" aia... "Vreau sa fim doar prieteni"...

Sasha 03-03-09 08:12

Quote:

Originally Posted by ioana308 (Post 2113723)
in ziua de azi exista tot felul de specimene de ,,barbati''.unii mai nereusiti din pacate.si numarul lor creste infiorator de repede.

foarte adevarat... nu ca femeile ar face vreo exceptie , din pacate:roll:
Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2114174)
bai .. eu mai am o pereche de papuci :)) .. sāc sāc sāc ... mi-a mai dat una papucii :))

hai sa va vad .. next :)) .. promit sa revin cu o noua achizitie in scurt timp :)

pana atunci vant din pupa :)

next !!!! :D

Psycho 03-03-09 19:31

Alina (3/3/09 7:37:19 AM): eu nu caut acum,sa ma marit
Alina (3/3/09 7:37:23 AM): sa ma ...mut cu cineva
Alina (3/3/09 7:37:25 AM): pielea mea
Alina (3/3/09 7:37:33 AM): caut o relatie care sa ma faca sa plutesc
Catalin (3/3/09 7:37:38 AM): bun ...
Alina (3/3/09 7:38:02 AM): si am plutit,putin...si-acum ma simt la fel de singura

femeile .. deh

Alina (3/3/09 7:45:54 AM): eh,eu n-am pe nimeni,sa nu-ti faci ganduri d-astea...
Alina (3/3/09 7:46:05 AM): dar,we can be friends
Catalin (3/3/09 7:46:06 AM): chiar nu ma interseaza

Asta e fosta :)) .. NEXT :))

zGb 04-03-09 10:37

asta era fata aia care nu ii venea sa creada ce ii se intampla si ca e prea frumos sa fie real? :rolleyes2

Mustang 04-03-09 10:56

Cica da. :lol:

zGb 04-03-09 11:03

pai sa nu-i phooti vreo 2 bate-n dinti asa de control? in prima faza...

Psycho 04-03-09 11:09

ba da .. aia aia e .. eee oricum ce-i frumos .. nu tine mult ... :))

hahaahha nici nu mi-am batut capu .. ca sa vada ca-mi pasa de ea i-am zis

mai gandeste-te :))

femeile .. pffuuuu

bodyspeed 04-03-09 11:18

Păi se mai gāndeşte dar să nu fie prea tārziu :rolleyes2

helen 04-03-09 16:19

:
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2117814)

asa e ...atunci cand o femeie zice ca se mai gandeste...inseamna ca nu este sigura pe ea :???:....nehotarata....deci acest gen de femeie oricand poate sa te lase;)....pt ca nu stie ce vrea.

zGb 04-03-09 16:34

helen ne ofera insider secrets :lol:

helen 04-03-09 16:47

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2118651)
helen ne ofera insider secrets :lol:

eu asa consider :twisted:......nu dau afara din clanu women:silenced:....

apache 04-03-09 18:35

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2117814)

daca esti baiat destept...te gandesti si tu cam in ce pozitie i-ar sta unei tipe si alteia bine la tine in pat....si eventual le si incerci...

Mustang 04-03-09 18:43

Quote:

Originally Posted by helen (Post 2118609)
:

asa e ...atunci cand o femeie zice ca se mai gandeste...inseamna ca nu este sigura pe ea :???:....nehotarata....deci acest gen de femeie oricand poate sa te lase;)....pt ca nu stie ce vrea.

Deobicei cand o femeie spune ca se mai gandeste este de fapt un raspuns foarte clar: NU!
Constatarea mea - proprie si personala :lol: :)

apache 04-03-09 19:00

total deacord. Este exact ca atunci cand te duci la un interviu pentru un job..Daca iti spune " va sunam noi "...sunat ramai :))

helen 04-03-09 19:06

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2119008)
daca esti baiat destept...te gandesti si tu cam in ce pozitie i-ar sta unei tipe si alteia bine la tine in pat....si eventual le si incerci...

daca tu te rezumi decat la pat...inseamna ca nu te pot numi decat un "macho man":twisted: ...genu acela de persoana care se lauda :blahblah:si nu un barbat care are respect fata de femei:boxing:

Sasha 04-03-09 20:32

Quote:

Originally Posted by helen (Post 2119114)
daca tu te rezumi decat la pat...inseamna ca nu te pot numi decat un "macho man":twisted: ...genu acela de persoana care se lauda :blahblah:si nu un barbat care are respect fata de femei:boxing:

d'oh bby... n-ai nici o sansa sa ridici in slavi FEMEIA:no:..aici femeile sunt cele mai mari tarfe:yes:, proaste:yes:, nesimtite:yes:, materialiste:yes: etc etc :blahblah: care daca ar putea fi folosite decat ca niste obiecte sexuale:dribble::pelvic_th ar fi perfect..dar cine spune asta??? niste "barbati":pissed: in adevaratul sens al cuvantului... 8)8)

blazeyblaze 04-03-09 20:43

sunt de acord cu ce ziceti voi aici DAR sa nu incepem cu miscarea feminista ca nu e cazul

bodyspeed 04-03-09 20:45

Deşi nu mă apuc să "despăturim" acest subiect
Quote:

Originally Posted by sasha
aici femeile sunt cele mai mari tarfe

Te referi la ţărişoara noastră, din ce īn ce mai multe fete/femei se complac īn situaţi şi devin ca cele descrise de tine...īn ordinea inversă adică materialiste, nesimţite,proaste şi etc :D.Cine mai este de vină īn asemenea cazuri :rolleyes2
dar ne abatem de la subiectul care e unul bun... cu iubirea lalala :D

Sasha 04-03-09 20:55

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2119455)
sunt de acord cu ce ziceti voi aici DAR sa nu incepem cu miscarea feminista ca nu e cazul

a, nu... nici pe departe... doar mai concluzionez si eu replicile altora :)

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2119468)
Deşi nu mă apuc să "despăturim" acest subiect

Te referi la ţărişoara noastră, din ce īn ce mai multe fete/femei se complac īn situaţi şi devin ca cele descrise de tine...īn ordinea inversă adică materialiste, nesimţite,proaste şi etc :D.Cine mai este de vină īn asemenea cazuri :rolleyes2
dar ne abatem de la subiectul care e unul bun... cu iubirea lalala :D

asta si am terminat discutia...
eu ma refeream strict la cei care-si dau cu parerea pe aici;) cam cu ce drept/tupeu etc generalizeaza.... ehh oricum subiectul este fara sfarsit... si discutiile intotdeauna vor fi in contradictoriu...

revenind...:)

Psycho 04-03-09 21:06

eu iubesc femeia .. chiar daca e cum ati zis voi mai sus .. asta e .. asta avem .. delifam cu ce avem .. important e sa stii sa le alegi ..

apache 04-03-09 22:26

ok,vad ca am spus ceva si s-a ajuns la acea situatie in care mi se transmit smile-ulri cu diferite degete...
tin sa multumesc domniosarei care m-a catalogat asa...

Nu credeam ca se intelege gresit.Ce am spus,am spus oarecum intr-o maniera mai ...glumeata asa (daca se poate spune )...normal cand esti intr-o relatie de ceva timp si tipa "se mai gandeste" ca nu ai chef sa te babardesti cu domnisoara x si cu domnisoara y...stai pe ganduri..esti chiar deprimat.

Iar ca sa imi exprim punctul de vedere adevarat legat de aceasta problema...va spun doar ca as putea afirma cu mana pe inima ca sunt o persoana de " moda veche " ...adica..sex fara o relatie la baza pentru mine nu exista.

zGb 05-03-09 01:07

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2119940)
va spun doar ca as putea afirma cu mana pe inima ca sunt o persoana de " moda veche " ...adica..sex fara o relatie la baza pentru mine nu exista.

inseamna ca ai inca 17-18 ani la minte si inca crezi in iubiri nemuritoare probabil...dar cand o sa te maturizezi, o sa-ti doresti la maxim sa faci sex fara alte implicari sentimentale...it's human nature, de fapt man nature :lol: n-ai cum sa scapi, toti trecem printr-o perioada de genul mai scurta sau mai lunga dupa care te plictisesti sa tot phooti in stanga si-n dreapta si sa fii gol pe dinauntru...este super tare dar la un moment dat te omoara singuratatea sufleteasca ;)

Sasha 05-03-09 08:22

Quote:

ok,vad ca am spus ceva si s-a ajuns la acea situatie in care mi se transmit smile-ulri cu diferite degete...
tin sa multumesc domniosarei care m-a catalogat asa...

semnele de care spui tu nu ti-au fost dedicate...stai chill ;)

Quote:

Nu credeam ca se intelege gresit.Ce am spus,am spus oarecum intr-o maniera mai ...glumeata asa (daca se poate spune )...normal cand esti intr-o relatie de ceva timp si tipa "se mai gandeste" ca nu ai chef sa te babardesti cu domnisoara x si cu domnisoara y...stai pe ganduri..esti chiar deprimat.

ce glumet esti:|
Quote:

Iar ca sa imi exprim punctul de vedere adevarat legat de aceasta problema...va spun doar ca as putea afirma cu mana pe inima ca sunt o persoana de " moda veche " ...adica..sex fara o relatie la baza pentru mine nu exista.

si aici te contrazici total...

parerea mea e ca ar trebui sa-ti citesti singur posturile si apoi sa tragi o concluzie;)

si destul cu off topicul :)

bmwm5 05-03-09 09:17

Am incercat sa evit discutia din acest topic,pentru ca nu sunt de acord cu ce se discuta pe aici sau nu ma regasesc in exemplele date.Insa postul lui Apache m-a dat peste cap,de azi de dimineata ma chinui sa-mi dau seama ce a vrut sa spuna prin: "Nu credeam ca se intelege gresit.Ce am spus,am spus oarecum intr-o maniera mai ...glumeata asa (daca se poate spune )...normal cand esti intr-o relatie de ceva timp si tipa "se mai gandeste" ca nu ai chef sa te babardesti cu domnisoara x si cu domnisoara y...stai pe ganduri..esti chiar deprimat."
Ma rog,sunt sigur ca el s-a speriat un pic de toti oamenii rai care au sarit pe el dupa primul lui post si a reusit sa se ingroape in loc sa se scoata.
Sa incerc sa fiu un pic si ontopic,ca asa e frumos.Din vasta mea experienta pe Marte cred ca poti trece de o relatie in 3 feluri:
1.spui la revedere,gasesti altceva si folosesti tot ce ai invatat pentru a face persoana de langa tine fericita
2.ramai prieten cu fosta,stiu o sa spuneti ca e ceva imposbil,insa eu cred ca se poate,asta daca motivul despartirii nu e un lucru care ti-a provocat ura
3.transformi iubirea in ura si actionezi ca atare.
Nu recomand ultimul punct daca nu esti convins ca ai terminat-o definitiv cu acea persoana,sau esti in acelasi grup de prieteni.se poate intoarce oricand impotriva ta,sau o vezi,iti da simturile peste cap,vrei sa te impaci si atunci iti va aminti toate prostiile.cam atat.discutie placuta mai departe

apache 05-03-09 10:54

Da,din cate observ este evident ca nu are rost sa persist in sustinerea ideilor mele deoarece nu se ajunge nicaieri.Cu cat explic mai detaliat ce am vrut sa spun ,cu atat se interpreteaza si se intelege mai eronat totul.

zgb te rog reciteste postul tau. Initial imi spui ca visez la relatii nemuritoare,dupa aceea imi spui ca atunci cand ma maturizez o sa am o perioada cand o sa vreau sa fac sex fara implicatii (aha,acum am inteles ce inseamna maturizarea)...si la sfarsit surprizaaa o dai iar in iubiri nemuritoare pentru ca te simti gol pe dinauntru ..si ajungli la concluzia aia pentru care m-ai contrazis si anume " sexul fara o relatie la baza nu exista".pai de ce?pai simplu,pentru ca nu mai vrei sa "o arzi" asa aiurea

EaGle 05-03-09 11:21

:D

Eu am 17 ani, am stat cu o fata mai mica decat mine cu un an. Relatia a durat 1 an exact, pot sa spun ca desi varsta poate e cam mica, am facut tot impreuna, de la sex la mancare impreuna si de la accident impreuna la plans pe umarul meu ! Era aproape ca o relatie matura, care vroia sa fie o relatie de viitor si foarte serioasa. E adevarat, e frumos sa gandesti ca totul se poate petrece ca in basme, e frumos cand faci dragoste cu persoana iubita .... intervine pasiunea, e chiar misto :). Toate astea dureaza pana cand unul din cei doi vrea experiente noi, in cazul meu .. ea.
Am iubit fata asta mai mult decat pe mine, cineva pe aici stie ce si cum, dar avand in vedere ca asa a fost sa fie ... sa vrea experiente noi [....], cat de mult am iubit-o eu pe ea si cat de incantat eram si gandurile care le aveam atunci, a disparut tot ! :)
Mi-am dat seama ca sunt inca tanar si nu are rost sa ma implic prea serios in relatii de durata, de la varsta asta. Din moment ce o fata nu se opune in a avea o relatie de scurta durata si traita din plin, si nu-ti bati joc de ea (o prostesti cu vorbe dulci) ... pai de ce nu ? :) Evident, e bine sa nu faci pe nebunul cu fetite.
E un fel de a te exterioriza, si chiar un ajutor, capeti multa experienta si uite hai sa-ti arat o conversatie cu o buna prietena careia-i ascund numele, si are 22 de ani >

******(01.03.2009 14:14:04): uite eu cu gagicamiu vb orice ,si uite intr-o seara stateam de vb de fete in general
******(01.03.2009 14:14:27): si el a fost un mare fustangiu...dar mare nu gluma
******(01.03.2009 14:15:05): si imi zicea ca a intalnit foarte multe fete pe care le punea in cap
******(01.03.2009 14:15:22): si multe sub 18 ani care se futeau si faceau tot tacamul
******(01.03.2009 14:16:04): si vreau sa iti zic ca imi zicea foarte rar gasesti o fata care sa stea cuminte acasa,si sa fie doar ca tine
******(01.03.2009 14:16:15): pt ca majoritatea sunt obsedate de bani si ****
******(01.03.2009 14:16:37): si asa si e...la concluzia asta am ajuns
******(01.03.2009 14:17:32): vreau sa iti zic ca eu nu am vrut sa ii dau nas pt ca stiam cum e si ca la viata lui a avut doar o rel serioasa
******(01.03.2009 14:17:56): in rest numai dalelea 2 zile...le futea si le lasa
******(01.03.2009 14:18:34): da sa stii...asta imi si place la el ca le zice pe toate pe fata
******(01.03.2009 14:18:38): nu imi ascunde nimic
******(01.03.2009 14:18:49): nu ii e rusine ca a facut ce a facut,si poate mai face
******(01.03.2009 14:18:58): nu stau la curu lui sa vad ce face
******(01.03.2009 14:19:26): dar oricum am incepu sa tin la el...
******(01.03.2009 14:19:34): uite faza dura care ma pus in cur
******(01.03.2009 14:19:56): l-au sunat fete ca a stat sapt trecuta la mine 3 zile cat au fost ai mei plecatzi
******(01.03.2009 14:20:32): si stii ce le-a zis,ca e la iubita lui si sa il lase in pace ca nu mai are chef de ele
******(01.03.2009 14:20:46): am ramas traznita,vreau sa iti zic ca mi-a crescut inima in mine

Asta e pur si simplu ce gandeste o fata, acum depinde de tine daca vrei sa dai macar un pic de atentie la asta sau nu ;)
E o perioada din viata care n-o s-o mai ai, mai gandeste-te !

Eu personal n-am vrut sa uit persoana iubita, si n-am s-o uit pana cand nu voi intalnii alta persoana care s-o iubesc mai mult si cu care sa nu mai repet unele greseli. Cand o sa intalnesc persoana asta? N-am de unde sa stiu si nici nu vreau sa stiu, pana atunci sunt alte lucruri mai importante in viata de care sa ne ocupam, dragostea vine de la sine ... intr-o zi cu soare :D

PS: Daca am gresit cu ceva, corecati-ma :-)
PPS: Ce am scris este in general, mai exista si cazuri particulare.

zGb 05-03-09 14:55

apache nu cred ca m-ai inteles cum trebuie...cu totii trecem prin toate starile descrise de mine de mai multe ori adica nu se intampla o singura data sa vrei sa fii curvar si o singura data sa te linistesti...ne schimbam intruna...oricum ideea de baza pe care trebuie s-o intelegi si s-o accepti este ca exista si este normal si firesc sexul fara implicari sentimentale

malosc 10-03-09 11:23

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 323583)
cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit-o si cu care tocmai v-atzi despartit dupa o relatie?

eu de exemplu, dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dar cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acum mi`e greu sa trec peste, pentru ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. merci

Eu zic sa iti cauti o masina noua de care sa te indragostesti si iti trece dorul de fosta iubita:D...si fi cat mai indiferent dak vrei sa o uiti!

PortaMan 10-03-09 13:33

Quote:

Originally Posted by malosc (Post 2134597)
Eu zic sa iti cauti o masina noua de care sa te indragostesti si iti trece dorul de fosta iubita:D...si fi cat mai indiferent dak vrei sa o uiti!

:rolleyes2 Am incercat...nu functioneaza....:sad:

malosc 10-03-09 16:25

Quote:

Originally Posted by PortaMan (Post 2134946)
:rolleyes2 Am incercat...nu functioneaza....:sad:

Daca nu incearca sa fii dur , sa faci lucruri neobisnuite care nu le faceai pana acum...in care crezi k ai putea sa te implici...glumeste..fi vesell..si o sa iti treaca supararea...de uitat ma gandesc ca nu ai sa o uiti k iubirea adevarata nu se uita niciodata..e trist..dar asta e viata..fi credincios daca nu ..si Dumnezeu Te va ajuta!

IF-98-MKY 10-03-09 20:07

Quote:
Originally Posted by malosc View Post
Eu zic sa iti cauti o masina noua de care sa te indragostesti si iti trece dorul de fosta iubita...si fi cat mai indiferent dak vrei sa o uiti!

Quote:
Am incercat...nu functioneaza....

Sa stii ca nu functioneaza, chiar daca e masina visurilor tale, chiar daca e o masina cu "suflet", nu merge ......ca nu poate sa iti ofere alintarea, mangaierea, palpitatiile pe care ti le ofera o femeie, oricat de "petrolhead" ai fi.... dar ajuta :D

Acum, cum sa zic, m-am despartit si eu de o fata, prima iubire, acum cateva luni printr-o cearta prosteasca si foarte dramatica, dar chiar daca nu a fost cea mai lunga relatie a mea, a fost cea mai pasionala ....si ea deja are pe altcineva, ma cam uraste......si i-am sters numerele de telefon, id de mess, mail, tot......dar dupa toate astea tot imi mai aduc aminte de ea cand trec printr-un loc pe unde am fost cu ea, fac ce am facut cu ea , o gramada de lucruri imi aduc aminte de ea si nu o mai iubesc dar a ramas in mintea mea...........
Dar timpul trece si usor, usor o uit dar nu de tot....... si nici nu cred ca e posibil ca amintirile sunt normale, nu ....?
Deci, ar trebui sa nu mai incercam sa o / il uitam, ci doar sa ne obisnuim cu ideea ca nu mai e langa tine .....

Dar o sa fie altcineva langa tine......

Psycho 10-03-09 21:32

aici intervien problema timpului si a persoanei care vine langa tine

daca este mai buna o uiti .. daca este mai " proasta " o apreciezi ami mult pe fosta ;)

IF-98-MKY 10-03-09 21:35

Asa e....dar accepti cu greu pe cineva mai "prost" decat fostul partener

Psycho 11-03-09 12:21

accepti .. incepi faci comparatie si apoi iti dai seama ca fostul / fosta era ami buna si cazi in butoiul cu melancolie :D

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning