Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

sandrei 21-08-06 02:08

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

Sper ca s-a incheiat cearta aici! daca vreti sa o dezvoltati,nu o faceti in public pt ca nu e omenesc! Aleks,ai de lucru la triat posturi pe ultimele 3-4-5 pagini :P:rolleyes2 ;)

Andr3i 21-08-06 04:29

Gata, e rezolvat! Incheiem discutia

danuuu 21-08-06 07:38

pana cand?bataia a avut loc sau de acuma?

DASCALUGABRIEL 21-08-06 13:33

mei ,se pare ca v-o afectat caldura asta!dak nu reusiti sa va intzelegeti si sa ajungeti la un compromis ,ignorati-va reciproc decit sa va ardeti neuronii in certuri inutile ,care nu-si au rostul pe un forum.credeam ca sintem aici sa ne simtim bine, nu sa dam cu mizerii unu in celalalt!
asta e parerea mea si sincer sper ca nu am ofuscat pi nimeni!

mertan 21-08-06 18:00

totul s-a inceiat(cel putin)... sa revenim la ale noastre..... este cafenea.... iesi am vazut in fatza spitalului un logan albbbb neinscriptionat, cu numere de MAI si cu un dita radarul.... avetzi grija... si era oprita o masina.... adica era in functiune.

aleks 21-08-06 19:07

jale... nu poate sa plece omul la o nunta la caracal :D (dreq sa se mai duca vreodata acolo) ca forumul nostru cel de toate zilele a si dat in clocot :)
am sters aproximativ 324780452 de mesaje ( subliminale desigur ) cu referire directa la rude, organe de reproducere, nevoi umane, perversiuni si personaje bisericesti , toate in aceeasi fraza desigur, la fiecare :p
apreciez inventivitatea ( am descoperit si niste perversiuni noi cu ocazia asta ) dar va rog sa va potoliti, pt k nu e cazul sa vada si altii discutiile de genul asta si sa apara banari pe useri si ip-uri inutil...
hai sa revenim la ale noastre...
apropo de loganurile neinscriptionate, am aflat ca le poti recunoaste usor dupa a 2-a antena de langa luneta, din sarma otelita, cu arc la mijloc, cum erau pe daciile de pe timpuri (toate au asa ) :D

w00p 21-08-06 23:08

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Bmw_Rulllzzz 21-08-06 23:51

am auzit si yo treaba asta cu antenele ;)

aleks 23-08-06 00:30

pai si de ce n-ai spus-o tata si altora mai nestiutori, huh? :D

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 01:22

uppsss....scuze :D promit k nu o sa se mai repete ;)

SFW 23-08-06 03:18

Re: My Car...........my Love............pareri Vreau

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 528667)
misule, fara suparare, eu imi pastrez opinia despre avantajul cuplului la diesel la puteri asemanatoare, si o spun din proprie experienta...
a nu se intelege ca inkin osanale dieselurilor, ci doar ca vad avantajele atunci cand ele exista...

Si eu imi pastrez opinia ... si experiante in batut joc de dieseluri ... ;)
Ti-am zis ... poate o fi fost si soferii de vina da eu zic ca nu ... pt ca cei cu care m-am dat stiu destul de bine ... si ... am facut tot ...

Eu zic ... hai la o liniutza cu cristi ... desi dupa chip ai avantaj mai mare ... si el are si roti pe 18 ... da sa vedem cum se sta ... acuma ... sper sa stie si el sa ii dea ...

Sau adu-mi si mie un diesel ... 3000 sau ceva ... de vreo 220 ... sa rad putintel de el ...

Nici tu sa nu te superi, sa o iei personal dar dupa cum spunea si kooks-tigra ... cand o sa ma fac agricultor o sa-mi iau diesel :shock: :twisted: :lol:

cristi_407 23-08-06 08:37

Apropo am facut ieri un BMW pisicuta cu 2.3 v6 170 cp cu chip...Ma dau cu Peugeotul meu si tu te dai cu BMW..

mertan 23-08-06 09:43

piscutza are 2.3.... si este 6 in linie 24 de valve... si are cam peste 170 de cai... f putin peste... in fine...

cristi_407 23-08-06 09:58

Da..adik asa a zis proprietarul..oricum nu a trecut de mine si pe la 140 m-a dus in fata..si aveam si rotile pe 18`

mertan 23-08-06 09:59

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 528943)
asa a zis proprietarul..

inseamna ca nu stie ce e ala bmw... :D ce nr are masina? sau e de it?

cristi_407 23-08-06 10:01

Nu vreau sa zic numarul..e de bc..Pe spate scria 320..V6 stiu ca e sigur..si stiu ca are si chip sigur desi el nu a zis..

mertan 23-08-06 10:33

nu are cum sa fie v6... itzi spun eu sigur... piskka a avut asa... 1.6(4cil) 1.8(4cil) 2.0 2.3 2.5 2.8 asteas in 6... si 3.2 de ep m3 tot 6 in linie...

cristi_407 23-08-06 10:37

si care are 170 cp?Nu ma pricep la BMW :)

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 12:19

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 528843)
Apropo am facut ieri un BMW pisicuta cu 2.3 v6 170 cp cu chip...Ma dau cu Peugeotul meu si tu te dai cu BMW..

pt fun sau un pariu ceva???

cristi_407 23-08-06 12:44

Pai daca tot lauzi Passatul TDI si 320 ala si spui ca rup..ne vedem la uramtoarele legale..Poti sa iti pui si chip si ce vrei tu..

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 13:01

unde am laudat yo passat-ul si bmw-ul???????????????????????????????spun doar parerea mea despre ele (dreptul la replica :P) vad ca tu esti ala tare "poti sa-ti pui si chip si ce vrei tu" atunci schimb masina direct si ma dau cu tine cu 407 sa vedem atunci daca mai ai asa multe de spus. apropo cam are dreptate sprinter "si brusc am ajuns la masina ta si la "realizarile" tale cu acea masina .."

Al3xxx 23-08-06 13:02

da ce face ti mai va certati ???
:lol:

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 13:04

pai nu vezi omu k are chef de cearta. nu stiu pt ce imi vorbeste asa de sus de parca ar avea avion si yo carutza

w00p 23-08-06 23:08

asa sa fie :)

aleks 24-08-06 01:16

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 528762)
Nici tu sa nu te superi, sa o iei personal dar dupa cum spunea si kooks-tigra ... cand o sa ma fac agricultor o sa-mi iau diesel :shock: :twisted: :lol:

mda... nu cred k sunt agricultor pt k mi-am luat diesel, am avut alte considerente in minte, sincer :???::???::???::???:
nu inteleg remarca asta, mai ales venind de la tine, de la altii n-am pretentii, da' de la tine....

SFW 24-08-06 01:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 530195)
mda... nu cred k sunt agricultor pt k mi-am luat diesel, am avut alte considerente in minte, sincer :???::???::???::???:
nu inteleg remarca asta, mai ales venind de la tine, de la altii n-am pretentii, da' de la tine....

Aleks ... scuze ... era o gluma care mi-a placut ... nu vroiam sa spun nimic cu ea ... imi pare rau daca te-am suparat, chiar nu am vrut sa zic nimic cu asta ...
Mi-a placut cum suna fraza atat ...

Sorry :bunch:

danuuu 24-08-06 12:55

1 Attachment(s)
un vis stelist care s-a implinit...!!!!!

aleks 24-08-06 15:04

un vis stelist, noroc d ekipa d kt cu care au jucat :lol::lol::lol:

danuuu 24-08-06 15:12

chiar sunt curios de ostasii lu bekali ce vor face...!

SFW 24-08-06 18:10

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 530791)
un vis stelist, noroc d ekipa d kt cu care au jucat :lol::lol::lol:

mai esti suparat pe mine aleks? :shock: :D :oops:

Al3xika 24-08-06 18:43

Misto Focusul ala cu numar de italia...Chiar dragut cum e facut....

RaZv 24-08-06 23:32

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 530195)

Pt SFW: e hazardata afirmatia ta;)
Motoarele diesel au devenit din ce in ce mai performante si mai practice in ultimii ani astfel incat a luat fata "benzinarelor".
Hai sa luam spre exemplu, spre comparatie un BMW 316i (motor 1900 cmc, 105 cp) si un BMW 320d (motor 2000 cmc, 136 cp). Doar un nebun la cap ar zice ca 316i e mai bun;)
Decat un amarat de motor mic pe benzina ( pana in 2000 cmc si sub 150 cp), simplu si slab as alege oricand un diesel:idea:
Si inca ceva, un 320D de la BMW cu e a lui Alex e foarte reusit, sunt f cautate masinile astea.
Pe cand un Audi A4 2.0i (2.0i;) nu vb de 3.0i-ul tau) eu nu prea ii vad rostul.
Si sunt destui membrii 4tuning care au motoare de 2000 benzina pe masinile lor. Motoare "slabanoage", forta mica, consum mare:evil:
Cine vrea "forta bruta" sa-si ia o masina de 5000 cmc pe benzina, nu vrajeli de 2000 cmc, si apoi sa afirme ca dieselul e pt "tractoristi";)

cristi_407 24-08-06 23:39

Sa inteleg ca eu si VSA ar trebui sa ne simtim oarecum..SFW nu a zis-o cu rautate..Stai calm..a fost o gluma..Tatal lui are tot diesel si bunul nostru prieten Alexika are tot TDI..Si tu faci comparatie intr-un motor aspirat pe benzina cu ai scris ca e 316 i si un 320 care e turbo..Oricum ti-am zis ca nu imi pare rau ca am motor pe benzina asa mic de 2000 si sunt dispus oricand sa arat ce stie LEUTUL :) Oricum motoarele diesel au devinit din ce in ce mai sportive dar..fiecare cu ce isi alege..Eu am avut TDI si nu prea m-a impresionat..

Bmw_Rulllzzz 24-08-06 23:44

subscriu la spusele lui RaZv :tenisclap :tenisclap :tenisclap

cristi_407 25-08-06 00:04

Daca e sa facem comparatie diesel-benzina..Luam motorul de la audi de 2.0 TDI de 140 cp un motor diesel supra alimentat si motorul de 2.0 T de 200 cp motor benzina supra alimenata..sa zicem ca ar fi 2 a4 cu aceste motoare...Oare care e mai performant?

aleks 25-08-06 01:21

eu spun ca e mai tare 1.4 sdi decat motorul lui mishu, din orice pozitie, asta k sa fie clar ca " dizelu' rulz " ba tata :D

SFW 25-08-06 01:31

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 531433)
eu spun ca e mai tare 1.4 sdi decat motorul lui mishu, din orice pozitie, asta k sa fie clar ca " dizelu' rulz " ba tata :D

se stie ... mai ales la consum :D

Eu sunt de aceeasi parere cu cristi ... daca tot luati turbo diesel luati si turbo benzina si dupa sa vedem ce si cum ...

razv ... in comparatia ta pe langa ca ai luat motorul de benzina mai mic, mai e si normal, nu turbo.
Si razvan ... din nou ... era o gluma ... mi-a placut cum suna faza cu agricultura si cu dieselul ... nu uit ca un TDI a castigat cursa de la le mans de anul asta (un audi tdi de mai exact :D )
Dar deasemenea ... nu vad sa-mi iau un diesel prea curand ... doar ca o a 2 masina, pt consum ... nu ca nu fuge ... dar mai greu reusesc sa urc in ture la un diesel pana in 6800 ... :rolleyes2:rolleyes2 :D

SI razv .... vezi ca a iesit la vw un motor de 1.4 .... 170 de cai ... turbo .... da benzina .... ;)

RaZv 25-08-06 03:14

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 531380)
Sa inteleg ca eu si VSA ar trebui sa ne simtim oarecum..SFW nu a zis-o cu rautate..Stai calm..a fost o gluma..Tatal lui are tot diesel si bunul nostru prieten Alexika are tot TDI..Si tu faci comparatie intr-un motor aspirat pe benzina cu ai scris ca e 316 i si un 320 care e turbo..Oricum ti-am zis ca nu imi pare rau ca am motor pe benzina asa mic de 2000 si sunt dispus oricand sa arat ce stie LEUTUL :) Oricum motoarele diesel au devinit din ce in ce mai sportive dar..fiecare cu ce isi alege..Eu am avut TDI si nu prea m-a impresionat..

Da, am vrut sa te fac sa postezi:-P
Eu am ales sa fac o comparatie cat mai apropiata intre 2 serii 3 de la BMW;)
Daca tu gasesti o comparatie mai buna intre 2 tipuri de motoare de la BMW Seria 3, benzina si diesel, inseamna ca esti mai inspirat ca mine.
Ai zis "320 care turbo"...pai ce, mai sunt cumva si fara turbo la BMW 320 Diesel?!:idea:
Comparatie mea e cum nu se poate mai buna pt ca s-a ajuns la ce am afirmat eu ca un motor mic( pana in 2000 cmc) pe benzina, simplu ( fara Turbo, fara 16v) nu prea iti ofera avantaje nici un diesel de agricultor sau tractorist sau cum s-o mai numi un posesor de diesel:evil:

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 531398)
Daca e sa facem comparatie diesel-benzina..Luam motorul de la audi de 2.0 TDI de 140 cp un motor diesel supra alimentat si motorul de 2.0 T de 200 cp motor benzina supra alimenata..sa zicem ca ar fi 2 a4 cu aceste motoare...Oare care e mai performant?

Asa...si de la BMW trecem la Audi:arrow:
Tu vrei sa stam acuma sa comentam motoarele de la fiecare marca in parte?!
Eu am comparat BMW-urile ca am vazut postul lu' Aleks.
BMW-ul e marca mai sportiva decat Audi in orice caz.
Cat desp comparatia ta: motoarele TDi sunt concepute pt a fi mai comune de aia le si vezi mai des, de aia se vand si mai bine. Daca s-ar fii vrut neaparat se putea scoate si la TDi 200 de cai sau mai mult, dar pretul masinii depasea cel al benzinarului.
Eu zic ca ai mai multe avantaje la un diesel, mai ales daca ai o singura masina si mergi mult cu ea. E mai versatil un diesel si in plus, nu-si pierde asa mult din valoare asa cum isi pierde o benzinara la revanzare;)

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 531444)
SI razv .... vezi ca a iesit la vw un motor de 1.4 .... 170 de cai ... turbo .... da benzina .... ;)

Vazusem si eu reclama mai demult. Acum se poate orice. Nu mii se pare ceva miraculos;)
Miraculos ar fii sa vad o Dacie Logan de 200 cp produsa in serie pana implinesc 80 de ani:lol:

cristi_407 25-08-06 10:12

Pai chestia e ca la BMW nu prea sunt motorare cu turbo pe benzina..Comparatia ta nu mi se pare prea logica pt ca cele 2 motoare nu au nimic in comun..macar fa o comparatie intre cele 2 motoare de 2000 cm3..Stiu ca ala diesel are 136 si ala pe benzina 150 (si nu e turbo) si sincer eu zic ca dieselul se cam uita la nr din spate la benzinar..

Andr3i 25-08-06 10:41

316i are motor de 1.9 si 105cai? ciudat... am 1.6 (adica mult mai mic) si am mai mult ca el...

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning